Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Jei lauksi, kol lemtis atkiš suvokimą, ant lėkštelės su žydrais kraščiukais, galima ir nespėt per vieną gyvenimą.
Atsakyti
Jei kažką myli - rodyk savo meilę, tai daug geriau nei sakyti, kad myli.
Atsakyti
...žmogus nešiojasi tik pusę savo sielos ir tampa tobulas tik suradęs ir pamilęs kitą, kuris turi antrąją pusę. Dėl to mylėti galima tiktai vieną kartą, o tokia meilė esanti būtina ir amžina. — [A.Kamiu]

Liūdesys - tai troškimas kažko... Ko trokšti, yra, tik nėra žodžių tam pasakyti. — [A. de Sent – Egziuperi]

Jei kada nors, laimę vaikydamiesi, ją rasite, tai, panašiai kaip senė, ieškanti savo akinių, pastebėsite, kad ji visą laiką buvo jums ant nosies. — [H.V.Šo]
Atsakyti
Niekada neaiškinkite žmogui, kaip atlikti darbą. Pasakykite, ką reikia atlikti, ir jie nustebins jus savo išradingumu.
— G. S. Patton
Atsakyti
Tik šiandien aš gyvensiu šia diena.
Tik šiandien aš būsiu laimingas.
Tik šiandien aš išmoksiu daug naujo.
Tik šiandien aš būsiu labai geras,su visais.
Tik šiandien aš išdrįsiu padarai,tai ko senei bijojau.
Tik šiandien aš ką nors pakeisiu
Atsakyti
Žmogus, norintis vadovauti orkestrui, privalo atsukti miniai nugarą. J.Cookas

Joks pašnekovas jūsų nesiklausytų, jei nežinotų, kad paskui ateis jo eilė kalbėti. E.V.Hau

Optimistas sako, kad mes gyvename geriausiame iš visų pasaulių; pesimistas bijo, kad tai tiesa. B.Keibelas
Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2009 04 06, 14:00)
Niekada neaiškinkite žmogui, kaip atlikti darbą. Pasakykite, ką reikia atlikti, ir jie nustebins jus savo išradingumu.                                                                                                             
— G. S. Patton

labai teisingai pasakyta
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 04 02, 10:16)
Aš niekad nesužinosiu ar tikrai neįmanoma nebegalvoti apie tave... nes niekad nebandysiu.

Jei turėčiau po rožę kiekvieną kartą, kai galvoju apie tave, aš vaikščiočiau savo sode amžinai.

Atleiskite, panele... Aš norėčiau paprašyti jūsų išeiti. Jūs verčiate visas kitas moteris atrodyti prastai.

Spėju man daugiau nebereikės šio kompaso... Aš buvau pasimetęs, bet dabar radau tave.

Meilė yra sapnas tapęs tikrove kai mes susitikome.

Aš matau tave kiekviename veide ir negaliu galvoti apie nieką kitą tik tave.

Kažkur kažkas svajoja apie tavo šypseną...

Moteris niekada nepamiršta vyrų, kuriuos mylėjo, vyras - moterų, su kuriomis
nebuvo kartu.

Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Nėra nepagydomų ligų, yra tik nepagydomi žmonės.

Nieks negali žmogaus išgelbėti nuo jo paties.

Mylėk savo artimą kaip pats save 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutakiss: 06 balandžio 2009 - 21:09
Norai būtini tam, kad gyvenimas nesustotų. — [S.Džonsonas]
Atsakyti
Self-belief does not necessarily ensure success, but self-disbelief assuredly spawns failure. (Albert Bandura)

Pasitikejimas ne visada uztikrina sekme, bet netikejimas savimi garantuotai sukelia nesekme (Albertas Bandura)
Atsakyti
siandien isgirdau - kaip mastai - taip ir gyveni.
Atsakyti