laimė - tai pasirinkimas, kurį galiu priimti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.
Jei jūs norite surasti tikrą meilę, pirmiausia turite rasti tikrą draugą.
Bendras požiūris, tikslai ir interesai, abipusė pagarba ir susižavėjimas yra ilgalaikių meilės ryšių pagrindas.
Kai svarstote, ar tai tas žmogus, su kuriuo norėtumėte dalytis savo gyvenimu, galite paklausti savęs "Ar jis yra geriausias mano draugas?".
Mylėti ką nors, vadinasi, mylėti jį už tai, kas jis yra, o ne už tai, kaip jis atrodo.
Cituota iš knygos " Tikros Meilės Paslaptys".
Bendras požiūris, tikslai ir interesai, abipusė pagarba ir susižavėjimas yra ilgalaikių meilės ryšių pagrindas.
Kai svarstote, ar tai tas žmogus, su kuriuo norėtumėte dalytis savo gyvenimu, galite paklausti savęs "Ar jis yra geriausias mano draugas?".
Mylėti ką nors, vadinasi, mylėti jį už tai, kas jis yra, o ne už tai, kaip jis atrodo.

Cituota iš knygos " Tikros Meilės Paslaptys".

Laimi tik tie, kurie tiki galį tai padaryti.
Thomas Enersonas
Thomas Enersonas
Gyvenimo jūros uoste atsidūręs, negali likti neišplaukęs į atvirus vandenis. O kelionei po jūrą reikalingas laivas. Uoste stovi daug gražių laivų, išsirink vieną. Rinksies kruizinį, turėsi atiduoti savo mintis keleiviams ir jų pramogoms, rinksies krovininį, tavo pečius užguls didelė atsakomybė, nes plukdysi svetimą turtą. Rinksies žvejybinį, būsi priklausomas nuo gamtos, nes niekada nežinai, kada ji bus tau dosni, o kada šykšti ir netgi žiauri, rinksies keltą, turėsi visus kitus plukdyti, jų pasirinkto uosto link, bet ar rasi laiko nuplaukti ten, kur pats norėtum. Rinksies valtelę, turėsi plaukioti palei krantą, nes nuolatos reikės papildyti maisto ir vandens atsargas. Kurį besirinktum, rasi savo privalumų kelionėje ir neišvengsi sunkumų, tad gerai apsispręsk, nes tu Kapitonas.
Senas jūrininkas tau patartų kiekvieną dieną užbaigti žodžiais Šiandien aš palaiminu savo kelionę, nes buvau geras, teisingas, dosnus ir išmintingas Kapitonas, nes stengiaus ir padariau viską, kad amžinybėje džiaugčiaus savo gyvenimo jūros peizažu.
Senas jūrininkas tau patartų kiekvieną dieną užbaigti žodžiais Šiandien aš palaiminu savo kelionę, nes buvau geras, teisingas, dosnus ir išmintingas Kapitonas, nes stengiaus ir padariau viską, kad amžinybėje džiaugčiaus savo gyvenimo jūros peizažu.
QUOTE(Džovaita @ 2009 04 27, 06:55)
Panele Gu Gu, išties įspūdingos, šiltos ir pamokančios senetencijos. Ypač tos, susijusios su anuo galu.
Durnė

QUOTE(undi @ 2009 04 27, 08:38)
Prašom

Papildyta:
Aš tariau Gyvenimui: Norėčiau išgirsti kalbant Mirtį.
Ir Gyvenimas kiek pakėlęs balsą tarė: Dabar tu ją girdį.
Kai ateina naktis ir tu taip pat niūrus, gulkis ir su noru būk niūrus.
Ir kai ateina rytas, o tu vis dar niūrus, kelkis ir su noru tark dienai: Aš vis dar niūrus.
Paika būtų vaidinti nakčiai ir dienai.
Juodvi iš tavęs pasijuoktų.
Ir kai ateina rytas, o tu vis dar niūrus, kelkis ir su noru tark dienai: Aš vis dar niūrus.
Paika būtų vaidinti nakčiai ir dienai.
Juodvi iš tavęs pasijuoktų.
Mes galime visiems būti malonūs, bet negalime visų mylėti. Meilė yra intymiausias, asmeniškiausias jausmas. Ji kaip gėlė, kurią iš karto galime padovanoti tik vienam žmogui. Juk neįmanoma vienu metu padovanoti gėlę visai miniai, visai šaliai. Mylint reikia atiduoti visą save ir jausti, kad esi priimamas, o priimti visą yra galbūt sunkiau negu atiduoti visa. Žinome, ką duodame, bet negalima žinoti, ką reikia imti.
Nekęsdami kokio nors žmogaus, jame nekenčiame to, kas tūno mumyse pačiuose. Tai, ko nėra mumyse, mūsų nejaudina.
Mes žmonės. Mes kuriame dievus ir grumiamės su jais, o jie laimina mus.
Kiekvieną dieną jis padėkoja, kad dar turėjo ką valgyti ir nebuvo suvalgytas.
Kiekvieną dieną jis padėkoja, kad dar turėjo ką valgyti ir nebuvo suvalgytas.
Tu myli todėl, kad myli. Visai nėra priežasties, kodėl myli.
Bet aš pažįstu meilę ir jos esmė kad daugiau neužduodamas joks klausimas.
Bet aš pažįstu meilę ir jos esmė kad daugiau neužduodamas joks klausimas.
"Vyras, jei galėtų suprasti, ką galvoja moteris, vis vien nepatikėtų."
D.Parker
"Moteris, kuri per mažai save vertina, numuša visų moterų vertę."
N.Maklang
"Tipiškas vyriškas nusivylimas yra atradime, kad protą turi ir moterys"
M.Mitčel
D.Parker
"Moteris, kuri per mažai save vertina, numuša visų moterų vertę."
N.Maklang
"Tipiškas vyriškas nusivylimas yra atradime, kad protą turi ir moterys"
M.Mitčel