Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Vyrams skirtuose žurnaluose yra labai mažai patarimų, kadangi vyrai galvoja "Aš žinau, ką darau. Tik parodykit man ką nors nuogą.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Gu Gu @ 2009 04 26, 17:21)
Papročių krizė:
Duok durniui kelią.
Davėm ir jie nuėjo Seiman. Mes gi - durnių vietoj likom.
O kelio niekas neduoda.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jo išsilavinimo stoką visiškai kompensuoja galutinis moralinis bankrotas.
Atsakyti
Gyvenimas būna gražus ir pilkas. Gyvenimas būna linksmas, būna liūdnas. Būna įsimyli, būna gauni ragų, visko būna, tačiau gyventi verta, nes niekad nežinai, gal surasi žmogų, kuris Tau praskaidrins gyvenimą. Šypsosis kiekvieną dieną. Sakys myliu , pralinksmins, kai bus liūdna, kuris bus šalia ir niekad neišduos. Žinosi, kad Taves kažkas laukia ir kažkam rūpi. Ar dėl to gyventi neverta? Aišku, kad verta! Tam ir gyvenkim wub.gif

Šituo užsikabinus laikuosi, ir Turiu Tą kuris mane verčia šypsotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė_Monika*: 26 balandžio 2009 - 20:00
Buhalterės pareiškimas:
- Koks dar orgazmas? Joks orgazmas nesusilygins su tuo, kai galų gale pavyksta balansą suvesti!!!
Atsakyti
Oro pilims statyti leidimas nebūtinas. — [V.Karalius]
Atsakyti
Beprotis ne menkesnis muzikantas kai tu ar aš; tik instrumentas, kuriuo jis groja, kiek išsiderinęs.
Atsakyti
Jie laiko mane bepročiu, nes aš nenoriu savo dienų pardavinėti už auksą;
O aš laikau juos bepročiais,nes jie galvoja, jog mano dienos gali turėti kainą
Atsakyti
Gilus ir aukštas eina gilyn arba aukštyn tiesia linija; tik erdvus gali judėti ratilais.

Jei ne mūsų svorių ir dydžių samprata, jonvabaliui pajustume tokią pat pagarbą, kaip ir saulei.

Jei tu ištikrųjų turi būti atviras, būk gražiai atviras; kitaip patylėk, nes kaimynystėje miršta žmogus.
Atsakyti
Dvidešimties raitų medžiotojų ir dvešimties šunų gaujos vejama lapė pamanė: “Žinoma, mane jie nužudys. Bet kokie jie vargšai ir kvailiai! Aišku, dvidešimčiai lapių, raitų ant dvidešimties asilų ir lydimų dvidešimties vilkų, nepasimokėtų vytis ir žudyti vieną žmogų”.

Keliautojas esu, jūrininkas, ir kasdien atrandu naują žemę savo sieloje.
Atsakyti
Panele Gu Gu, išties įspūdingos, šiltos ir pamokančios senetencijos. Ypač tos, susijusios su anuo galu.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Gu Gu @ 2009 04 26, 17:43)
Įsimylėję ieškome labai keisto paradokso. Paradoksalu yra tai, kad įsimylėję stengiamės surasti daugelį žmonių, prie kurių buvome prisirišę vaikystėje. Antra vertus, iš mylimos būtybės reikalaujame atlyginti už skriaudas, kurias seni tėvai ar kiti asmenys mums yra padarę. Taigi meilėje glūdi prieštaravimas: mėginimas susigrąžinti praeitį ir ją pakeisti.

pasiskolinsiu siuos zodzius paraseliui..nes tai auksine mintis wub.gif
Atsakyti