QUOTE(IndruteUK @ 2009 02 11, 17:45)
As bamboj auskara isiveriau beveik pries 2 metus. Ir jis man patinka
Man auskarai bamboje buvo grazu tol, kol nepamaciau kad beveik kas 2 juos turi. Todel dabar man graziau bambute be jokios skylutes.
Na as auskara bamboje turiu jau daugiau negu 6 metus ir nei kiek nesigailiu
Nuo pat pradziu man jokiu problemu nebuvo, nei puliavo, nei skaudejo. Tik bedele su paciais auskarais, kad ir uz kokia kaina juos pirktum, uz 10 ar uz 50 lt, jie vis tiek gana greitai nutruksta, isbyra akutes...
as auskariuka turiu jau 7 metus niekada jis man netrugde nei kabinosi nei ka ,as jo visiskai nejauciu o be jo man negraziai bamba atrodo, kazko truksta,ir kolkas nesiruosiu dar ilgai jo atsikratyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 02 12, 03:30)
tai tik dienele viena, kita paskauda ir paskui gali jau zaist su juo kaip nori
as taip pat turiu auskara bamboje nesigailiu nei maiso nei ka.
melutia Paskelbta Vakar, 23:38
noreciau ir a i liezuvi, bet zinau kad laaaabai skauda
noreciau ir a i liezuvi, bet zinau kad laaaabai skauda
Man kai vėrė auskarą į liežuvį,tai tikrai neskaudėjo, bet naktis buvo tragiška
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 18, 21:38)
Man kai vėrė auskarą į liežuvį,tai tikrai neskaudėjo, bet naktis buvo tragiška
,liežuvis dvigubai sutino,valgyt beveik negali...kančia, bet kitą dieną jau buvo geriau ir užgijo gan greitai.Bet vieną dieną išsivėriau,po kelių valandų jau buvo užsitraukusi skylutė,galėjau dar durti,kraujas pasirodė,bet kažkaip jau ir nenorėjau,neprilipo jis man....nieko įspūdyngo,pabandžiau,paturėjau ir supratau,kad jau nenoriu 
nuo bambos iki liezuvio pakilom
...as tai valgyt iskart galejau, tik mazais kasneliais reikejo
tiu jau nebenori liezuvy auskariuko, o as kai ji issiimu trumpam, tai labai keista buna...noriu as to auskariuko ir viskas
Auskara bamboje turiu jau kokius 7 metus. Kartais net pamirstu, kad jis ivertas. Ir visai jis nesikabina.
Apie auskarą bamboje negaliu pasakyti nei vieno minuso
turiu irgi auskariuka bamboj
bet cia jau antra karta ji veriausi nes pirma kart jis man nuslinko nuo odos,neprigyjo
pusmeti teko laukti kol viskas uzgys ir vel vertis...pasirodo man tik plosmasiniai tie auskariukai tinka,nes su kitais pradeda skaudeti
tai va kai tik kokia ypatinga proga deduosi koki kita auskariuka su pakabukais o taip tai paprasta ta plosmasine