Įkraunama...
Įkraunama...

The body shop

QUOTE(Spicas @ 2009 03 26, 21:23)
gal teko bandyt kam sveitikli su juros dumbliais  ax.gif

tą porų šveitiklį? visai geras, patiko man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 03 26, 15:25)
Demiu tikrai neatsiranda, losionas pasiskirsto tolygiai, kvapas irgi nera ikyrus thumbup.gif . Labai gerai drekina oda 4u.gif. Naudoju jau trecia mirksiukas.gif

o nusiplauna tolygiai? nes Garnier man plemais nueidavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 26, 19:23)

turiu ir naudoju jau ilgą laiką, nes labai taupus rolleyes.gif šiaip man labai skruostus sausina, iš karto juo nusišveitus turiu lėkti kremuku teptis, nes labai jau traukia... bet iš esmės jis tikrai nėra kažkoks stebuklingas schmoll.gif tikrai jau neatspindi (bent jau man) to pagerinto porų šveitiklio funkcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 27, 13:14)
o nusiplauna tolygiai? nes Garnier man plemais nueidavo doh.gif

Viskas labai tolygiai man ir nusiplauna thumbup.gif . As karta per savaite, arba kas antra savaite, kaip turiu laiko, lankausi SPA centre ir uzsisakau kuno sveitimo procedura ( sveicia oda silkine pirstine, po to pasirinktu pilingu). Po jos oda tampa kaip silkine, lygi, nusisveicia visos negyvos lasteles wub.gif . Tada naudoju savaiminio idegio krema ir viskas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 03 27, 18:37)
turiu ir naudoju jau ilgą laiką, nes labai taupus rolleyes.gif šiaip man labai skruostus sausina, iš karto juo nusišveitus turiu lėkti kremuku teptis, nes labai jau traukia... bet iš esmės jis tikrai nėra kažkoks stebuklingas schmoll.gif tikrai jau neatspindi (bent jau man) to pagerinto porų šveitiklio funkcijos g.gif

ane? unsure.gif o gal koki geresni teko isbandyt?
Atsakyti
QUOTE(*Tija* @ 2009 03 24, 22:35)
Sveikos, merginos  4u.gif ,
temos neskaiciau, gal taip pasidalinsit patirtim  blush2.gif .
Gal kuri naudojot COCOA BUTTER EVERY DAY SUMMER BODY LOTION? Koks ispudis? Ar lengvai tepasi, neatsiranda demiu (kaip kartais buna savaiminio idegio kremu), ar skaniai kvepia (nors visu TBS gaminiu kvapas  wub.gif )? Labai aciu  4u.gif

Aš naudoju, man jis super smile.gif nusiplauna tolygiai, kvapas toks savotiškas (kakavos sviesto), bet ne svilėsių kaip būna kiti biggrin.gif užsisakinėsiu vėl tuoj tą pienelį, nes mano jau nelabai daug liko smile.gif
O ar kas bandėt veidui tą savaiminį? Kaip įspūdžiai? smile.gif
Papildyta:
Beje, turiu Bodyshop platintoją, pas ją tarkim tas kūnui savaiminis kainuoja 43 lt smile.gif pigiau nei parduotuvėj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brilliante @ 2009 03 24, 23:16)
naudoju šviesiai vidutinei odai, tai pirmą kartą pasitepus man visai jokio efekto  o, antra , na šiek tiek,bet irgi neryšiai 3ia lengvas atspalvis.Šiaip gerai todėl, kad tolygiau pasiskirsto atspalvis o ne iš karto rudumas  lotuliukas.gif  Man šiek tiek kvapas primena papajų liniją.Bet kvepia tikrai laaabai :wub:Man tepasi lengvai ir dėmių tikrai nebuvo, nes tas atspalvis lb švelnus(tepiausi 3 dienas iš eilės ir dabar šią savaitę kartą).

Pas mane tai tas tamsesnis, jau po pirmo karto truputį matosi spalva, bet ne kokia oranžinė, o labai graži smile.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausimukas smile.gif
Ar geri iš tbs kūno šveitikliai? smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai idomu butu jei kuri parasytu kaip tas veido savaiminis idegio kremas. smile.gif
Atsakyti
O gal kas žino kas platina šią kosmetiką pigiau? Kur aš visada perku bus užsakymas labai vėlai, man reikia anksčiau kremuko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 26, 19:23)

Visu pirma, jis nesibaigiantis... jau ir atsibost spejo biggrin.gif Siaip neblogas visai. Mano oda mirsi i sausuma, bet man jis tinka, nesausina, netempa, nusisveicia ne per stipriai, bet pakankamai gerai wink.gif Gal but ir pirksiu antra, nes geresnio kol kas neradau (daugum per astrus)
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 03 27, 23:38)
Visu pirma, jis nesibaigiantis... jau ir atsibost spejo biggrin.gif Siaip neblogas visai. Mano oda mirsi i sausuma, bet man jis tinka, nesausina, netempa, nusisveicia ne per stipriai, bet pakankamai gerai wink.gif Gal but ir pirksiu antra, nes geresnio kol kas neradau (daugum per astrus)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 27, 22:49)

tai isvalo tuos š... doh.gif ?? su visokiais bruzinu ta oda nu kaip yra taip yr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 27, 23:50)
tai isvalo tuos š... doh.gif ?? su visokiais bruzinu ta oda nu kaip yra taip yr verysad.gif

bet jei oda linkusi labai jau inkštiruotis, niekas neišvalys matyt... biggrin.gif o gal kaip tik per daug brūžini g.gif nes pernelyg dažnas ir l. smarkus šveitimas gali sukelti priešinga reakcija
Atsakyti