Įkraunama...
Įkraunama...

The body shop

QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 28, 16:59)
bet nejaugi berimas yra alergijos pozymis? g.gif daugiau tai viskas normaliai, nei persti oda, nei traukia schmoll.gif

Bėrimas kartais būna vienintelis alergijos požymis. Paraudimas, niežėjimas ir t.t. gali būt, gali nebūt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 28, 11:54)
Merginos, o gal kuri esat išbandžiusios šios firmos mineralinę kosmetiką? Bučiau dėkinga už atsakymus  4u.gif

Sveika,as turiu mineraline pudra,mineralinius akiu seselius ir skaistalus zandukam,esu labai patenkinta,tikrai rekomenduociau ir kai manieji baigsis tikrai pirksiu dar.Mineraline pudra labai lygiai ir graziai padengia oda,vienu zodziu as esu patenkinta ax.gif bigsmile.gif .seseliai taip pat nenubyra ir labai gerai laikosi.tai va cia tokia mano nuomone,gal kuriai ir nepatiko bet man liuks 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 28 kovo 2009 - 19:13
QUOTE(saulytej @ 2009 03 28, 19:43)
Sveika,as turiu mineraline pudra,mineralinius akiu seselius ir skaistalus zandukam,esu labai patenkinta,tikrai rekomenduociau ir kai manieji baigsis tikrai pirksiu dar.Mineraline pudra labai lygiai ir graziai padengia oda,vienu zodziu as esu patenkinta ax.gif bigsmile.gif  .seseliai taip pat nenubyra ir labai gerai laikosi.tai va cia tokia mano nuomone,gal kuriai ir nepatiko bet man liuks 4u.gif

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
O kokio tipo tavo oda? Ar tiktų jautriai odai? Ir kuo nuvalai makiažą?.. blush2.gif Na, noriu kuo daugiau sužinot, prieš pirkdama.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 28, 19:25)
Bėrimas kartais būna vienintelis alergijos požymis. Paraudimas, niežėjimas ir t.t. gali būt, gali nebūt 4u.gif

na va, ir pradziuginot mane unsure.gif

truputi persimete zinutes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 28 kovo 2009 - 19:14
mineralinius šešėlius ir aš naudoju. man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 28, 19:12)
Labai ačiū už atsakymą  4u.gif
O kokio tipo tavo oda? Ar tiktų jautriai odai? Ir kuo nuvalai makiažą?..  blush2.gif  Na, noriu kuo daugiau sužinot, prieš pirkdama..  4u.gif

Mano veido oda yra misri,kakta riebi o visa kita labai sausa,manau kad tiktu jautriai odai,nes mano yra jautri ir bedu neturejau niekada naudodama mineraline pudra. 4u.gif bet cia tik mano patirtis ir nuomone mirksiukas.gif O makiaza valau tam specialiai skirtom veido servetelem(garnier) mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas turi atsiliepimu apie vynuogiu kauliuku seruma? Parduotuvej pasitepiau plauku galus, tai lyg ir gerai gotnina, maloni tekstura. Na ir kvapas man labai wub.gif
Atsakyti
na ka, turiu pripazinti, kad buvot teisios verysad.gif vitaminas C man tikrai netinka verysad.gif vakar nusprendziau tik nusiplauti makiaza ir netepti tos kapsulytes, tai ryte atsikelus neradau nei vieno naujo spuogo ir tie patys apgije bigsmile.gif leksiu i isparduotuvee, gal pavyks likusias parduoti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 03 29, 04:58)
Kas turi atsiliepimu apie vynuogiu kauliuku seruma? Parduotuvej pasitepiau plauku galus, tai lyg ir gerai gotnina, maloni tekstura. Na ir kvapas man labai  wub.gif

man irgi butu idomu isgirsti atsiliepimus bigsmile.gif kazkada juo labai gundziausi, bet galiausiai nusipirkau kitos firmos aliejuka, galvojau brangesnis, tai gal bus ir geresnis, bet , jauciu, kad ne velnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 29, 09:59)
na ka, turiu pripazinti, kad buvot teisios  verysad.gif vitaminas C man tikrai netinka verysad.gif vakar nusprendziau tik nusiplauti makiaza ir netepti tos kapsulytes, tai ryte atsikelus neradau nei vieno naujo spuogo ir tie patys apgije  bigsmile.gif leksiu i isparduotuvee, gal pavyks likusias parduoti rolleyes.gif
Papildyta:
man irgi butu idomu isgirsti atsiliepimus bigsmile.gif kazkada juo labai gundziausi, bet galiausiai nusipirkau kitos firmos aliejuka, galvojau brangesnis, tai gal bus ir geresnis, bet , jauciu, kad ne velnio  rolleyes.gif

Turiu as ta aliejuka, tai man jis i ta sarasiuka kur neina sunaudot blink.gif neina nors tu ka- jau pora men tik ji naudoju, bet kaip nesibaigia taip nesibaigia g.gif o ir plaukam nelabai jis man smile.gif pastebejau kad is TBS tik kuno sviestai, make up sepeteliai, kvapai namams ir gal veido kaukes vertos demesio 4u.gif aisku cia mano asmenine nuomone, bet dekoratyvine ju tragiska schmoll.gif ir plauku priemones taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 29, 04:58)
Kas turi atsiliepimu apie vynuogiu kauliuku seruma? Parduotuvej pasitepiau plauku galus, tai lyg ir gerai gotnina, maloni tekstura. Na ir kvapas man labai  wub.gif

turejau, man jis nepatiko schmoll.gif nei glotnina, ai kazkoks keistas, jokio efekto
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 03 29, 03:59)
Mano veido oda yra misri,kakta riebi o visa kita labai sausa,manau kad tiktu jautriai odai,nes mano yra jautri ir bedu neturejau niekada naudodama mineraline pudra. 4u.gif bet cia tik mano patirtis ir nuomone mirksiukas.gif  O makiaza valau tam specialiai skirtom veido servetelem(garnier) mirksiukas.gif

Aš vėl su klausimais 4u.gif
O kiek kainuoja LT mineralinė? Vokiečiuose mačiau dvidešimt du eurai, bet kadangi lėksiu greit namo, tai gal sakau, kaina mažesnė? g.gif
Atsakyti