Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

As tik tokias visur matau
user posted image
Papildyta:
O tokiu kur gaut ax.gif
user posted image
user posted image
Kur apskritai perkate chna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunes @ 2009 03 17, 19:51)
iš tikro natūralius ataugusius plaukus gražiai nudažė ryžai, tik va likusiu, kurie buvo cheminiais rudais dažais nudažyti, nelabai ėmė.

Man irgi buvo skirtumas kur dažyta tik chna, o kur ir cheminiais dažais. O po kokio 5 karto apsilygino spala, o paskui bauginėja nuaugti jau...

QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 17, 20:20)
Kur apskritai perkate chna? 4u.gif

Kalbėta nemažai jau šita tema ax.gif
Aš paskutines chna pirkau arba Indijoje arba Stambule. Taigi niekuo nebūsiu naudinga lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes CHNA gerbejos smile.gif

noreciau pasikonsultuoti.
Dazau savo plaukus chna jau koki 7 karta. Tik va spalvos norimos niekaip neisgaunu g.gif man gaunasi tokia ryzai ruda (dedu i misineli- chna, basma lygiomis dalimis, kiausini, paprikos ir viska uzplikau raudonu vynu...) ale tos raudonos spalvos ne kvapo schmoll.gif
kogero Lietuvoje pirkta chna man nieko taip ir nesigaus verysad.gif

Atsakyti
atsiprasau, bet nepamenu ar kuri is jusu esate bandziusios chna maisyti su citrinos sultimis? noriu siandien dazytis plaukus ir pabandyti toki misinuka- tik pirma noreciau isklausyti jusu nuomones 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 12:17)
o tamsta turbūt su kokiu L'oreal'iu natūraliai dažotės?  lotuliukas.gif

Neturiu omeny,kad jis BRUDAS blogaja prasme smile.gif ..o kad brudas.reik daug kankintis smile.gif o as nesidazau plauku smile.gif esu naturali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2009 03 18, 17:38)
atsiprasau, bet nepamenu ar kuri is jusu esate bandziusios chna maisyti su citrinos sultimis? noriu siandien dazytis plaukus ir pabandyti toki misinuka- tik pirma noreciau isklausyti jusu nuomones  4u.gif  ax.gif

Citrinos sultys - labai gerai, tik nepadaugink, nes sausina plauką! Buvau prisižaidusi... doh.gif Įspausk maždaug pusės citrinos sultis, ir būtinai įpilk kokio aliejaus šaukštą.

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 18, 17:40)
Neturiu omeny,kad jis BRUDAS blogaja prasme smile.gif ..o kad brudas.reik daug kankintis smile.gif o as nesidazau plauku smile.gif esu naturali smile.gif

Gerai tau... O ką daryt tokioms kaip aš, kurios pražilo vos 20 perkopusios? doh.gif
Taigis, tenka kankintis su tuo "brudu" biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Miaška uz patarima, jau sedziu uzsidejusi dazus-kauke. Idejau i chna ir citrinos, ir paprikos, ir vyno, ir aliejaus, ir cinamono, ir kiausini... zodziu visko daug daug sumaisiau.... tikiuosi, kad iseis grazi spalvyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2009 03 18, 19:47)
Aciu Miaška uz patarima, jau sedziu  uzsidejusi dazus-kauke. Idejau i chna ir citrinos, ir paprikos, ir vyno, ir aliejaus, ir cinamono, ir kiausini... zodziu visko daug daug sumaisiau.... tikiuosi, kad iseis grazi spalvyte ax.gif

oooo... lauksim rezultato bigsmile.gif Mažu ir man rytojui užmaišyt košę g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2009 03 18, 18:47)
Aciu Miaška uz patarima, jau sedziu  uzsidejusi dazus-kauke. Idejau i chna ir citrinos, ir paprikos, ir vyno, ir aliejaus, ir cinamono, ir kiausini... zodziu visko daug daug sumaisiau.... tikiuosi, kad iseis grazi spalvyte ax.gif

Oho, čia tokia super kaukė gavosi! thumbup.gif
Jei spalvos iš karto neišgausi, tai bent jau plaukus pamaloninsi mirksiukas.gif

QUOTE(jadzka @ 2009 03 18, 19:26)
oooo... lauksim rezultato  bigsmile.gif Mažu ir man rytojui užmaišyt košę g.gif:

Kada tu spėji po darbo dar terliotis? Man tai tik sekmadieniais gaunasi, kol užmaišau, palaikau, kol ištepu, tada gi kelias valandas pavaikščiot su kepure, o išskalavus gi džiūsta dar... Miegot nueičiau tik ryte, jei po darbo dažyčiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 18, 17:48)
Gerai tau... O ką daryt tokioms kaip aš, kurios pražilo vos 20 perkopusios? doh.gif
Taigis, tenka kankintis su tuo "brudu" biggrin.gif

Varkseles...nusidazyciau balta spalva... sad.gif uzjauciu...sad.gif man 23 dar....napagalvojau,kad ir taip gali but.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 19, 02:05)
Varkseles...nusidazyciau balta spalva... sad.gif uzjauciu...sad.gif man 23 dar....napagalvojau,kad ir taip gali but.. unsure.gif

Taaaaip g.gif ... Mieloji, tik baltai besidažančios ir nėra vargšelės! irnesakyk.gif Peroksidas turbūt gydo? hihihi.gif Aš jau verčiau patarčiau Tamstai skustis plikai-geriau atrodys ir jokio brūdo nereikės-švaru ir gražu. Atleiskit, jei įžeidžiau, bet galiu taip pat išreikšti tik užuojautą paskaičiusi tokias originalias mintis doh.gif...

Na gi Miaška, kažkas čia žadėjo mestel foto, jei gerai pamenu. mirksiukas.gif Gal parodyk, kokia esi " vargšelė" jaunimui, a? smile.gif Ir papasakok, prašau, ar turėjo vynas kokios įtakos spalvai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 19 kovo 2009 - 11:20
QUOTE(Selga @ 2009 03 19, 11:01)
Na gi Miaška, kažkas žadėjo čia mestel foto, jei gerai pamenu  mirksiukas.gif Gal parodyk, kokia esi " vargšelė" jaunimui, a?

Baik juokint, žmonės bando kavą gert ir nesispjaudyt! doh.gif lotuliukas.gif
Žinok, vis su tais ankstyvais kėlimais ryte galvos neploviau, tik šiandien prisiruošiau po dažymo praskalbt gaurus, tai jei nepamiršiu - vakare paprašysiu nufotkyt ir įmesiu mirksiukas.gif
Beje, nuo raudonvynio jokių pasikeitimų nepastebėjau, gal tik tiek, kad jis visus kvapus neutralizuoja kažkaip, nesijautė man nei žolės, nei aliejuko, nei kiaušo...
Atsakyti