QUOTE(Selga @ 2009 03 13, 23:17)
Taip, apie juodalksnius Tu čia gerai
-aš registruojuosi į kompaniją
Pasimaliavojau gi šiandien. Kol kas mieko ypatingo, bet vaizdas tamsesnis atrodo bus. Plikiau gvazdikėlių ir ąžuolo ž. nuoviru, įvariau nemažai cinamono, o visa kitą kaip visada. Plius dar sugalvojau vėl basmos truputėlį įdėt. Ir kol kas nesigailiu dėl to ką matau, o kaip viskas ryt atrodys saulės šviesoj, matysiu
Kitąsyk galvoju basmos ir chna dėt lygiomis dalimis-man tamsesnė spalva labiau prie veidelio tinka. Va pamenu Jadzkos paskutinę foto-man ta spalva super atrodė, dar pamenu net pagalvojau: "Oho, ir tai galima su basma ir chna padaryti?
" Vat svarbiausia, kad spalva prie veido tiktų, o man, pasirodo, kuo tamsiau tuo geriau, nors kažkaip mąsčiau anksčiau priešingai
minties apie Aveda neatsisakau, tik va kol kas noriu nuspręst kokia ta manoji tikroji spalva yra, mat, jei dažysiu su basma ko gero man labiau ta Black malva tiktų nei Clove. Ką manai?

Pasimaliavojau gi šiandien. Kol kas mieko ypatingo, bet vaizdas tamsesnis atrodo bus. Plikiau gvazdikėlių ir ąžuolo ž. nuoviru, įvariau nemažai cinamono, o visa kitą kaip visada. Plius dar sugalvojau vėl basmos truputėlį įdėt. Ir kol kas nesigailiu dėl to ką matau, o kaip viskas ryt atrodys saulės šviesoj, matysiu

minties apie Aveda neatsisakau, tik va kol kas noriu nuspręst kokia ta manoji tikroji spalva yra, mat, jei dažysiu su basma ko gero man labiau ta Black malva tiktų nei Clove. Ką manai?

Nu tai ką, kada ten talka būdavo Tarybiniais laikais? Balandžio 22 ? Tai visos pasiraitojam rankoves ir į miškus

Jei nori - galiu į a/ž atsiųst kokią foto kur aš pilnai mataus su dabartine spalva

Va Basmos man nereik kai tą rytietišką chna naudot pradėjau. Gerai įsigeria zaraza

QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 13:17)