Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

na draugs hilfigerininkes ziurekit ka nuroviau, labai nerealiai patogus, jau buvau ant gastroliu nei pritryne nei nieko...labai geri...

user posted image

user posted image

cia jie atrodo kazkokie truputi pavarge ir pabraizyti g.gif bet is tikro lygus visi, svarus grazus, ir ta pilka spalva nezibanti, net padas nenumatuotas buvo kai parduotuvej daznai buna numatuota...
Atsakyti
čikuraku, na šaunūs batukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 01, 15:22)
čikuraku, na šaunūs batukai thumbup.gif

saunus, tai saunus, bet labai patogus thumbup.gif tik negrazi cia nuotrauka, nes nemoku graziai nutraukt...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 01, 16:36)
saunus, tai saunus, bet labai patogus thumbup.gif  tik negrazi cia nuotrauka, nes nemoku graziai nutraukt...

viskas okei, aišku, kas joje thumbup.gif
Atsakyti
Pavasaris 2009 wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Noreciau toki isigyti, bet abejoju del dydzio, gal kuri galite patarti, o gal kuriai netiko , tai perpirkciau 4u.gif Siaip nesioju S d, krutine 34 D. Bet buna S d. padidinti, tai gal xs geriau butu? Ar del krutines per ankstas butu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 02 kovo 2009 - 20:18
QUOTE(Victorious @ 2009 03 01, 15:48)
Pavasaris 2009  wub.gif

Lietpaltis laaabai mielas wub.gif Mielai tokį priglausčiau biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cikada7 @ 2009 03 02, 20:17)
user posted image
Noreciau toki isigyti, bet abejoju del dydzio, gal kuri galite patarti, o gal kuriai netiko , tai perpirkciau 4u.gif Siaip nesioju S d, krutine 34 D. Bet buna S d. padidinti, tai gal xs geriau butu? Ar del krutines per ankstas butu blush2.gif

Esu pirkusi iš TH Denim serijos trikotažo (100 proc. cotton) bliuzelę, tai su 34B - S dydis dar didokas sakyčiau buvo. Tai sakyčiau, kad pasitaikė padidintas dydis mano atveju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 03 kovo 2009 - 09:35
Siaip Hilfigerio drapanom as nelabai zaviuosi, bet sito tai lb noreciau ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu laaaabai panasu is Foreverio turiu biggrin.gif

Grazus tikrai smile.gif

Siaip jungciaus prie patenkintu TH
Atsakyti
Labas 4u.gif

Gal galėtumėt patart dėl džinsų dydžių ax.gif per klubus 80, tai labai mėtaus dėl dydžio....
O šeip turiu megstukus, rankinę tai kokybė tikrai gera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saule31 @ 2009 03 03, 17:31)
Labas  4u.gif

Gal galėtumėt patart dėl džinsų dydžių  ax.gif  per klubus 80, tai labai mėtaus dėl dydžio....
O šeip turiu megstukus, rankinę tai kokybė tikrai gera  drinks_cheers.gif

Mano 91 cm per klubus, pirkau džinsus 27 dydžio ir kelnes 4 dydžio - tai kaip nulieta thumbup.gif Gal kažkiek pagelbėjau ax.gif
Atsakyti
Mergaites noreciau konsultacijos del tommy. Megztukus visad pirkdavau L dydzio ir tiko, bet kaip del kasmyriniu megztuku,irgi imti L? Va apie si kalbu:
http://www.shoptommy...goryId=cat50022

arba

http://www.shoptommy...goryId=cat50022

Gal kas turit ir galit pakomentuoti.

Aciu 4u.gif
Atsakyti