Laaabai patinka Tommy
Dauguma viskas man iš ten gražu, ypac batu modeliai patinka
Neseniai vienus nusipirkau, tai labai patenkinta
QUOTE(Jucke @ 2009 03 05, 16:38)
Mano 91 cm per klubus, pirkau džinsus 27 dydžio ir kelnes 4 dydžio - tai kaip nulieta
Gal kažkiek pagelbėjau 
Dėl džinsų nežinau kaip ten su dydžiais. Bet turiu kelnes 4 dydį su92 cm. Man norėtūsi vienu dydžiu mažesnių.
o man sortai 4 mazoki su 90klubais... nors buvau tikra kad bus liuks...
dėja. sakiau iki vasaros reik kažkaip susikūdinti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 15, 14:22)
o man sortai 4 mazoki su 90klubais... nors buvau tikra kad bus liuks...
na aš su tokiom apimti sijoną 4 turiu, įlendu, viskas ok, bet vienas kg numesti irgi nepamaišytų
QUOTE(cikada7 @ 2009 03 02, 20:17)

Noreciau toki isigyti, bet abejoju del dydzio, gal kuri galite patarti, o gal kuriai netiko , tai perpirkciau
as irgi tokio norejau, bet neliko, as su A krutine nesioju xs, manau jums s tikrai reikia su D.
kaip galvojat, su 100 cm per dupce ar tilpciau i dzinsus 28 dydzio su elastanu
30 paskendau
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 18, 19:01)
kaip galvojat, su 100 cm per dupce ar tilpciau i dzinsus 28 dydzio su elastanu
30 paskendau 
tilp tai tilptum, bet ar graziai atrodytum cia kitas klausimas ir ar galetum atsisest ir kvepuot
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 18, 20:13)
tilp tai tilptum, bet ar graziai atrodytum cia kitas klausimas ir ar galetum atsisest ir kvepuot
o 29 negali pasirinkt ar ner? is to modelio?
bijau, kad ir 29 bus didokas, nes 30 tai atrodo gerokai didokas
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 18, 22:10)
neturi galimybes prisimatuot? nes man dabar 98 siknos dydis, bet 29 sam raz kaip sakant...
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 18, 23:31)
neturi galimybes prisimatuot? nes man dabar 98 siknos dydis, bet 29 sam raz kaip sakant...
jauciu reiks i pati TH nulekt pasimatuot
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 19, 07:52)
tai jau jo, geriau prisimatuot, nes vistiek kelnes ne uz 100lt, kad paskui numest ir nenesiot...
As pirkau neseniai dzinsiukus, tai su mano 96cm pasturgaliu 29 dydis tiko, pats tas per uzpakaliuka. O 28 buvo per mazas biski, kaip sasyska apsitempus ir gelbejimosi ratas ishsokes
TAi jamiau ta didesni. Ir esu labai patenkinta, nes neishsitampe man jie ir - kas isvis nerealu turint tamsiai tamsiai melynus dzinsus - netepa anei koju anei apatiniu anei panagiu
taip kad pirksiu as sito brando dzinsus ir toliau bo labai jau super