Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

Padėkit merginos man su Tommiu. unsure.gif
Turiu marškinukus 6 dydžio - geri. Ir dabar pirkau švarkelį ir maikę iš Denim kolekcijos M dydžio, tai mažoki. Lietuvoje nešioju M, L niekada neperku.
Kaip supratau Denim serija pamažinta būna. g.gif
O dabar noriu šito megztinio ir nežinau kokį dydį imti.

Megztinis

Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2009 03 05, 15:38)
Mano 91 cm per klubus, pirkau džinsus 27 dydžio ir kelnes 4 dydžio - tai kaip nulieta  thumbup.gif Gal kažkiek pagelbėjau  ax.gif

o kiek per liemeni? blush2.gif ir kitu firmu toki pat dydi nesioji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2009 03 31, 16:03)
Padėkit merginos man su Tommiu. unsure.gif
Turiu marškinukus 6 dydžio - geri. Ir dabar pirkau švarkelį ir maikę iš Denim kolekcijos M dydžio, tai mažoki. Lietuvoje nešioju M, L niekada neperku.
Kaip supratau Denim serija pamažinta būna.  g.gif
O dabar noriu šito megztinio ir nežinau kokį dydį imti.

Megztinis

turiu 6 megztinius, visi ne grynai medvilniniai - medvilne su kasmyru, visi S dydzio, nors per krutine ps mane 92 cm ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Matau yra daug TH gerbeju smile.gif jei kam idomu, turiu parduoti TH drabuzeliu uz gera kaina (originalus ir nauji) smile.gif mano mailas ewakiss3@yahoo.com
Atsakyti
Labai reikia jusu atarimo. Radau svajoniu batukus wub.gif Bet nezinau kaip TH su dydziais. Jei nesioju 38-38.5 ar UK 5 dydis tiks?

http://www.dress-for...t_history_sel=0
Atsakyti
Jungiuos ir as prie TH gerbeju. Kiek turiu daikteliu, tai visais esu patenkinta. Noriu dabar dzinsus uzsisakyt, net metaus del dydzio. Su 96 cm sikna, turetu but geri 28 g.gif O gal apie ilgius kas galit pakomentuot. Ar 34 atitinka 34, nera trumpesni? As esu 180 cm, tai gana sunku rast ilgu dzinsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2009 04 02, 13:53)
Jungiuos ir as prie TH gerbeju. Kiek turiu daikteliu, tai visais esu patenkinta. Noriu dabar dzinsus uzsisakyt, net metaus del dydzio. Su 96 cm sikna, turetu but geri 28 g.gif O gal apie ilgius kas galit pakomentuot. Ar 34 atitinka 34, nera trumpesni? As esu 180 cm, tai gana sunku rast ilgu dzinsu blush2.gif

del ilgio, gal bus trumpoki g.gif pasimatuok kur nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 02, 14:47)
del ilgio, gal bus trumpoki  g.gif pasimatuok kur nors  mirksiukas.gif

Kad butu kur blush2.gif Itariu, kad mano kaime TH ne su ziburiu nerastum. Nors bendrai, gal City prekiauja TH?
O ilgiu ilgesniu uz 34 nebuna...
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2009 04 02, 14:58)
Kad butu kur blush2.gif Itariu, kad mano kaime TH ne su ziburiu nerastum. Nors bendrai, gal City prekiauja TH?
O ilgiu ilgesniu uz 34 nebuna...

buna 36 ilgis ir dar jei labai graziai paprasai gali net 38 ilgi uzsakyt mirksiukas.gif moterisku, o vyrisku tai be bedu iskart buna...as pati 36 ilgi perku prie aukstakulniu, kad butu ilgoki, nors su zemakulniais pakanka 34 ax.gif
Atsakyti
Na as kaip tik ugio tokio (net didesne kelias cm) ir pirkau 34 ilgio. TAi man su zemakulniais kaip tik ilgis buvo, ne per trumpi. O jau jei kulnus aukstus apsiaut tai tuomet trumpoki. Ir sikna 96cm, bet pirkau 29 dydi. Siaip vos vos laisva per uzpakali, bet taip patogiai, nekaba. Bet kito modelio ka matavaus tai buvo kaip tik 28 dydis. TAip kad itariu galima drasiai imt 28, paskui vis tiek prasitampys ir bus ciki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 02, 15:03)
buna 36 ilgis ir dar jei labai graziai paprasai gali net 38 ilgi uzsakyt mirksiukas.gif  moterisku, o vyrisku tai be bedu iskart buna...as pati 36 ilgi perku prie aukstakulniu, kad butu ilgoki, nors su zemakulniais pakanka 34 ax.gif

As ne LT noriu pirkt, is JAV. O ten nurodytose dydziu lentelese nera 36. As va tokiu noriu, tai gal ir 34 uzteks g.gif

http://s7d3.scene7.c.../...&iccEmbed=0
Atsakyti
O skiriasi hilfiger denim ir paprasto dzinsu dydziai? blush2.gif

Jucke, kokius jus pirkot is denim kolekcijos ar ne? blush2.gif
Atsakyti