Saliuke, kiek prisimenu pas tave Damonai berods
Tai zinok su jais dantis ne taip skauda kaip su paprastais, bet kad pas tave pokyciu nera, tai ka as zinau, gal tik tau taip atrodo
Gal yra tie pokyciai, tik gal dar tu nematai ju
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 06, 13:51)
Be visu šitų anomalijų dar plius dantys kreivi
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 06, 14:42)
O tai tu turbūt Damon'us dėsies?? Kaip suprantu, šitie stebūklingiausiai visokius kosmosus gydo..
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 06, 14:44)
O tai tu turbūt Damon'us dėsies?? Kaip suprantu, šitie stebūklingiausiai visokius kosmosus gydo.. 
Ne, dėsiuos paprastus ...
Klausiau aš ortodontės, kad galbūt su damonais nereikėtų traukt dantų, bet manę patikino, jog dantų rovimas neišvengiamas
Taigi patarė rinktis paprastus ir tiek...
QUOTE(kabesita @ 2009 02 06, 15:41)
Tai zinok su jais dantis ne taip skauda kaip su paprastais, bet kad pas tave pokyciu nera, tai ka as zinau, gal tik tau taip atrodo
Cha, cha damonai nestebuklingi
QUOTE(kabesita @ 2009 02 06, 15:41)
Aga, Damonai pas mane. Na visumoj per 5 men pokyciai yra ir gana ryskus, bent jau mano akiai, tik va sakau tas paskutinis menesis tai toks visai pasyvus, atrodo kad niekas ten nevyksta... Na bet as tik i dancius ziuriu, o gal pleciasi ten tas zandikaulis, biesas ji zino...
QUOTE(saliuke @ 2009 02 06, 16:17)
Aga, Damonai pas mane. Na visumoj per 5 men pokyciai yra ir gana ryskus, bent jau mano akiai, tik va sakau tas paskutinis menesis tai toks visai pasyvus, atrodo kad niekas ten nevyksta... Na bet as tik i dancius ziuriu, o gal pleciasi ten tas zandikaulis, biesas ji zino... 
pas mane irgi damonai, neilgai dar nesioju, bet man irgi kazkaip keistai.. jokio jausmo, kad jie uzdeti, nei skauda, nei maudzia, nieko.. dantys dal vos vos ir pajudejo, bet tikrai labai nezymiai.. o kur dejaisi breketus?
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 06, 15:58)
Niekas nesako kad jie stebuklingi, o sakau kad su jais ne taip skauda, gal tau su paprastais is viso visa laika skaudetu, o gal ir ne, dar juk ir nuo zmogaus jautrumo priklauso
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 06, 14:15)
Užsitrauks
Laba diena
vis uzsuku pas Jus,paskaitau viska,bet nepasireiskiu
kita savaitele jau keliauju detis gumyciu i tarpdancius,o dar kita 2ieni jau busiu sarvuota
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 02 06, 16:43)
pas mane irgi damonai, neilgai dar nesioju, bet man irgi kazkaip keistai.. jokio jausmo, kad jie uzdeti, nei skauda, nei maudzia, nieko.. dantys dal vos vos ir pajudejo, bet tikrai labai nezymiai.. o kur dejaisi breketus?
As tai Ortodontijos Centre Kaune, pas gyd. Latkauskiene dejausi...
Papildyta:
QUOTE(figurike @ 2009 02 06, 17:23)
Laba diena
kita savaitele jau keliauju detis gumyciu i tarpdancius,o dar kita 2ieni jau busiu sarvuota 
kur ir pas kokia gyd desiesi? kokius breketukus?
QUOTE(Maat`e @ 2009 02 06, 13:35)
Bet yra vienas dalykas ,kuris mane gazdina.As savo gydytojo klausiau ar yra tikimybe,kad gali dantys isskristi,ta p5rasme susilpneti..
gal ir kvailai skambejo,o jis man atsake,kad tokia tikimybe gali buti...
Tai kaip cia suprasti?Bijau,kad benesiodama briketus ,ims kuria nors viena diena ir koks dantukas iskris...gal ir kvaila,jei nebutu graudu..