Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Gitusia @ 2009 02 05, 16:05)
O aš kaip džiaugiuosi, kad vėl normaliai valgyti galiu - man patinka valgyti blush2.gif
Šlovė vaškui! lotuliukas.gif

O kad žinotum, kaip MAN patinka valgyti.. biggrin.gif O atkąsti dabar nieko neina.. unsure.gif

Tai die dantai tipo iškilę dabar, tai kaži kada susigrūs atgal, arba bent jau apsipras su esama padėtimi ir nustos skaudėti sukandant..? g.gif
Papildyta:
QUOTE(caramell @ 2009 02 05, 15:40)
Ant priekiniu dantu? Kaip keista  g.gif

Caramell, o tau dėjo kokias tai gumytes ar žiedus su safyriniais breketais?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 05, 17:26)
O kad žinotum, kaip MAN patinka valgyti.. biggrin.gif O atkąsti dabar nieko neina..  unsure.gif

Tai die dantai tipo iškilę dabar, tai kaži kada susigrūs atgal, arba bent jau apsipras su esama padėtimi ir nustos skaudėti sukandant..? g.gif

po savaites turetum nebejausti skausmo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Man tai nedėjo jokių gumyčių tarp dantų, kad žiedai tilptų g.gif
Tai gal labai skaudės kai dės žeidus, nes tarpu tai beveik nėra...? g.gif
as galvoju Kovo pradžioj išsirausiu savo ketvirtukus ir kovo 16 jau dės breketus ax.gif Man tai kažkaip baimės nekelia tas dantų rovimas ir jokių abejonių nėra schmoll.gif g.gif aš žinau, kad reikia ir, kad poto bus geriau... pakentėsiu kelias minutes kol ištrauks ir vsio, tada džiaugsiuos, kad jau išrauti smile.gif
Aš visad kai bijodavau eit pas dantistę, ar raut savo šeštų dantų, savę mintyse drąsindavau ir sakydavau, kad va, vistiek ateis rytojus greit, darysiu tą ir tą ir jau būsių be dantų...galų gale šiandien jau rami gulėsiu lovoj ir viskas bus praeitį biggrin.gif

beje, rytoj einu higienos darytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 05 vasario 2009 - 18:19
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 05, 17:26)
Caramell, o tau dėjo kokias tai gumytes ar žiedus su safyriniais breketais??  unsure.gif

Pradzioje dejo gumytes i tarpdancius. Po 3 dienu jau dejo ziedus ant sestu dantu. Tai kaip supratau, tos gumytes padaro tarpdanciuose vieta kur pus dedamas ziedas. Bet vat kam jas reikia deti i priekiniu dantu tarpdancius as nesuprantu g.gif

ou_jeaa, gal pas tave pakankamai vietos yra tiems ziedams, uztat ir nedejo gumyciu. Zieda kai uzdeda tai tikrai neskauda. O vat trecioje dienoje bunant su gumytem galvojau kad isprotesiu, nes tikrai labai nemalonus jausmas, dar plius skauda. Jausmas toks lyg kazkas didelio butu istrige i tarpdanti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramell: 05 vasario 2009 - 18:42
QUOTE(caramell @ 2009 02 05, 18:37)
gal pas tave pakankamai vietos yra tiems ziedams, uztat ir nedejo gumyciu. Zieda kai uzdeda tai tikrai neskauda. O vat trecioje dienoje bunant su gumytem galvojau kad isprotesiu, nes tikrai labai nemalonus jausmas, dar plius skauda. Jausmas toks lyg kazkas didelio butu istrige i tarpdanti  blink.gif

Na nepasakyčiau, kad ten yra vietos, tarpdančiuose schmoll.gif
ai, pagyvensim pamatysim kaip ten bus biggrin.gif nepergyvenu, bet smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 05, 16:26)
O kad žinotum, kaip MAN patinka valgyti.. biggrin.gif O atkąsti dabar nieko neina..  unsure.gif

4u.gif Kažkaip ilgai tau... Bet nieko, kitą savaitę jausies kur kas geriau 4u.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 05, 18:15)
as galvoju Kovo pradžioj išsirausiu savo ketvirtukus ir kovo 16 jau dės breketus  ax.gif Man tai kažkaip baimės nekelia tas dantų rovimas ir jokių abejonių nėra  schmoll.gif  g.gif  aš žinau, kad reikia ir, kad poto bus geriau...
beje, rytoj einu higienos darytis smile.gif

Kaip šauniai planuoji thumbup.gif
ir aš tą patį darau - sulaukiu paskirtos datos ir pirmyn į progresą!
Dabar laukia:
1.dantų rovimas kitą savaitę;
2. apatinių breketų klijavimas vasario 28 d.
Beje, kas yra higiena? Ir kiek tau kainuos?

O vat trecioje dienoje bunant su gumytem galvojau kad isprotesiu, nes tikrai labai nemalonus jausmas, dar plius skauda. Jausmas toks lyg kazkas didelio butu istrige i tarpdanti  blink.gif

Kaip džiaugiuos, kad bent šitą etapą jau praėjau... O skausmas man atsibudus kitą rytą po gumyčių sudėjimo jau būdavo košmaras blink.gif
Atsakyti
Pradzioje dejo gumytes i tarpdancius. Po 3 dienu jau dejo ziedus ant sestu dantu. Tai kaip supratau, tos gumytes padaro tarpdanciuose vieta kur pus dedamas ziedas. Bet vat kam jas reikia deti i priekiniu dantu tarpdancius as nesuprantu  g.gif

O tai kada tuos žiedus deda? unsure.gif Nes dabar berods ant paskutinių dantų metaliniai breketai ir ten užsibaigia vielutė.. jokių žiedų nėra.. unsure.gif Buvau prieš didelį veidrodį net mažesnį veidrodėlį į nasrus įsikišus, kad apžiūrėčiau, kas ten padaryta.. doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif Tai tarpdančiuose lyg nieko ir nėra.. tai jei DAR kažką grūs, tai tada išprotėčiau, nes atrodo, kad tuoj iškris visi dantai.. doh.gif
Atsakyti
Oiii panos, kaip smagu atrasti sielai miela kertele ir kur as seniau bunau... doh.gif jau 5 men su breketukai sakandi koreguoju smile.gif o kaip paskaitinejau, tai cia ne tik man taip buvo kaip breketukus uzdejo ir vaskas ir posakiai kur mane velnias nese smile.gif o dabar jau pripratau. po apsilankymo pas ortodonte tris dienas dantis niezti unsure.gif , paskui dar pora savaiciu gyveni kaip gyvenusi ir stebi pokycius, o paskui net lauki, kada gi greiciau vel pas ja vizitas, kad dar graziau ir graziau . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 05, 21:05)
Kaip šauniai planuoji thumbup.gif
ir aš tą patį darau - sulaukiu paskirtos datos ir pirmyn į progresą!
Dabar laukia:
1.dantų rovimas kitą savaitę;
2. apatinių breketų klijavimas vasario 28 d.
Beje, kas yra higiena? Ir kiek tau kainuos?
Kaip džiaugiuos, kad bent šitą etapą jau praėjau... O skausmas man atsibudus kitą rytą po gumyčių sudėjimo jau būdavo košmaras blink.gif

Kadangi jau pradėjom,tai nėra kur trauktis smile.gif smile.gif teks rautis dantis ir vsio smile.gif
Taip, kad kelio atgal nebėra thumbup.gif drinks_cheers.gif O higiena, tai kai akmenis nuima, nuvalo dantis ir tt. man ortodontė liepė pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 05, 21:45)
Kadangi jau pradėjom,tai nėra kur trauktis  smile.gif  smile.gif  teks rautis dantis ir vsio smile.gif
Taip, kad kelio atgal nebėra  thumbup.gif  drinks_cheers.gif O higiena, tai kai akmenis nuima, nuvalo dantis ir tt. man ortodontė liepė pasidaryt smile.gif

Aga, ir aš nusišveičiau dantus pas higienistę prieš dedant breketukus.. bigsmile.gif Galėčiau brūžintis ir brūžintis pas ja dantyčius.. biggrin.gif Tokie švaručiai po to būna.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 05, 22:18)
O tai kada tuos žiedus deda?  unsure.gif Nes dabar berods ant paskutinių dantų metaliniai breketai ir ten užsibaigia vielutė.. jokių žiedų nėra..  unsure.gif Buvau prieš didelį veidrodį net mažesnį veidrodėlį į nasrus įsikišus, kad apžiūrėčiau, kas ten padaryta..  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  Tai tarpdančiuose lyg nieko ir nėra.. tai jei DAR kažką grūs, tai tada išprotėčiau, nes atrodo, kad tuoj iškris visi dantai..  doh.gif

Jei neuzdejo ziedo, manyciau kad nebeuzdes g.gif Ziedas tai tas kur "BAND" parasyta (paveiksliuke du ziedai virsui ir trys apacioje). O gal kas zino koki jis daro poveiki? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramell: 05 vasario 2009 - 21:53
QUOTE(caramell @ 2009 02 05, 21:52)
Jei neuzdejo ziedo, manyciau kad nebeuzdes  g.gif Ziedas tai tas kur "BAND" parasyta. O gal kas zino koki jis daro poveiki?  g.gif

Nu lygtai nieko tokio nėra.. g.gif

Dabar miargos kitoje temoje užparino, kad blogai, kad nedėjo breketų ant apatinio žandikaulio.. nes neva besitiesinantis viršutinis žandikaulis iškraipys man apatinį.. blink.gif

Bet ką daryti, jeigu gydytoja NEDEDA, nes NEREIKIA.. unsure.gif Nenoriu, kad iškryptų apačia.. cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaroti: 05 vasario 2009 - 21:56