Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Gitusia @ 2009 02 23, 21:39)
Ir aš pastebėjau, kad pati sau gėdijuos plačiai šypsotis, kad tik kas nepamatytų skylių burnoj, kur dar prieš savaitę puikavosi sveikuoliai ketvertukai verysad.gif

Dar po savaites apsiprasit. Bet tikrai nera reikalo gedytis. 4u.gif As nesulaukiau nei vienos pastabos kad neturiu dantu rolleyes.gif Be to, breketu vielos siek tiek optiskai uzmaskuoja tuos tarpus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 02 24, 09:36)
Dar po savaites apsiprasit. Bet tikrai nera reikalo gedytis.  4u.gif  As nesulaukiau nei vienos pastabos kad neturiu dantu rolleyes.gif Be to, breketu vielos siek tiek optiskai uzmaskuoja tuos tarpus  rolleyes.gif

jo, breketu vielute uzmaskuos truputi tuos tarpus.. bet breketus uzdes geriausiu atveju po triju savaiciu.. tai dar reikes pavaiksciot su skylute.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 23, 20:39)
Ir aš manau, akd kol išmoksiu užsidėt tuos elastikus doh.gif O tau juos dėjo, kad sustumt tarpus tarp ketvertukų skylių?
Man šį šeštadienį klijuos breketus apačioj 4u.gif
Ir aš pastebėjau, kad pati sau gėdijuos plačiai šypsotis, kad tik kas nepamatytų skylių burnoj, kur dar prieš savaitę puikavosi sveikuoliai ketvertukai verysad.gif

ou_jeaa --> ilgai laukt, o aš tai antradienį pasiėmiau taloną, per savaitę su dienos pertrauka ir išrovė ketvwertukus 4u.gif
Sveik, neįsisirk 4u.gif

O skaudėjo kai traukė? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 23, 21:39)
Ir aš manau, akd kol išmoksiu užsidėt tuos elastikus doh.gif O tau juos dėjo, kad sustumt tarpus tarp ketvertukų skylių?

Man jokiu tarpu stumdyt nereikia, nes ketvertuku as nerovus, tai dabar zandikauli tvarko, o ne tarpus, ax.gif
Atsakyti
O kaip manot ar man reiks elastikų jei pas mane tarpas tarp viršaus ir apačios? Ta prasme, kad apatinis toliau užsistūmęs už viršutinių... Kolkas ortodontė nieko nesakė, nors jau metus nešioju breketus... Gal dės tada kai dantys bus išsitiesinę?
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 02 24, 08:36)
Dar po savaites apsiprasit. Bet tikrai nera reikalo gedytis.  4u.gif  As nesulaukiau nei vienos pastabos kad neturiu dantu rolleyes.gif Be to, breketu vielos siek tiek optiskai uzmaskuoja tuos tarpus  rolleyes.gif

Tikiuos, kad apsiprasiu 4u.gif Vielutę man uždės tik šeštadienį 4u.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 24, 10:19)
O skaudėjo kai traukė? g.gif  ax.gif

Kai traukė visai neskaudėjo 4u.gif Suleido vaistų, tik kol ištraukė doh.gif Klibino klibino, o tie nepasidavė doh.gif Po to ilgai kraujavo... Po išrovimo po pusvalandžio išgėriau ibuprofeno, tai neskaudėjo, tik valytis dantų negalėjau ir valgyti itin atsargiai - jautri ta oda, kur buvo dantukai verysad.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 02 24, 11:18)
Man jokiu tarpu stumdyt nereikia, nes ketvertuku as nerovus, tai dabar zandikauli tvarko, o ne tarpus,  ax.gif

o tai ką tau stumia su elastikais? Sąkandį? Pirekis daugiau atsikišęs už apačią? Bent man taip... Kaip kad čia sužinojau - mano "gilus" sąkandis
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 24, 12:35)
Kai traukė visai neskaudėjo 4u.gif Suleido vaistų, tik kol ištraukė doh.gif Klibino klibino, o tie nepasidavė doh.gif Po to ilgai kraujavo... Po išrovimo po pusvalandžio išgėriau ibuprofeno, tai neskaudėjo, tik valytis dantų negalėjau ir valgyti itin atsargiai - jautri ta oda, kur buvo dantukai verysad.gif

man po dantų rovimo sakė nevalgyti keturias valandas g.gif
Aš tai kartais kai sėdžiu, guliu ar neturiu ką veikti, tai pati bandau klibint, gal lengviau išrauti bus doh.gif lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 24 vasario 2009 - 12:43
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 24, 13:35)
1.o tai ką tau stumia su elastikais? 2.Sąkandį? Pirekis daugiau atsikišęs už apačią? Bent man taip... Kaip kad čia sužinojau - mano "gilus" sąkandis

1. taigi jau parasiau anksciau, kad pradejo tvarkyt sakandi, stumia zandikaulius.
2. Nelabai isivaizduoju kaip galima butu pastumti sakandi, kiek zinau stumia zandikaulius.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 24, 12:35)
O kaip manot ar man reiks elastikų jei pas mane tarpas tarp viršaus ir apačios? Ta prasme, kad apatinis toliau užsistūmęs už viršutinių... Kolkas ortodontė nieko nesakė, nors jau metus nešioju breketus... Gal dės tada kai dantys bus išsitiesinę?

Manau kad lauks, kol pasitiesins dantys. bent jau man sake elastikus des tada, kai virsutiniai normaliai prasitiesins ir atsistos i vietas smile.gif
Atsakyti
sveiki visi plepantys smile.gif daznai cia pasiskaitineju, bet tik siandien uzsiregistravau ir nusprendziau savo patirtimi pasidalinti. breketus nesioju jau beveik 2 metus, nesioju paprastus ir galiu pasidziaugti kad greitu laiku man juos jau zada nuimti, na sake ortodonte kad pavasariop, laukiu nesulaukiu. tik noriu padrasinti visus, kad nebijokit dantu rovimo ir viso kito, as per savo baimes uzdelsiau, gal jau buciau be breketu buvusi. t.y. kai uzdejo juos man i virsu, keleta men spardziausi kad gal sakau pabandom be apatiniu, vis delsiau, galiausiai uzdejo, po to gal 2men danties nenorejau rautis, kai nuejau rautis prigazdino mane kad negerai sveika danti salinti, galiausiai issiroviau. taigi klausykit ortodonciu smile.gif o del skausmo tai man kai skaudedavo tai visada paskalaudavau lengvai kuo nors saltu arba ledus valgydavau smile.gif tik bedu turejau su tuo braizymu, kai sagutes man priklyjavo, ir kas svarbiausia visada pradedavo braizyt kai nesitikedavai to ir aisku vasko neturedavai, tai dabar vasko pas mane kiekvienoje rankineje biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 24, 12:43)
man po dantų rovimo sakė nevalgyti keturias valandas  g.gif
Aš tai kartais kai sėdžiu, guliu ar neturiu ką veikti, tai pati bandau klibint, gal lengviau išrauti bus  doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

man sakė valandą nieko nevalgyti, o keturias nieko karšto 4u.gif
Neklibink, nepadės rolleyes.gif Paims replikes dantistas ir ištrauks 4u.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 02 24, 13:01)
1. taigi jau parasiau anksciau, kad pradejo tvarkyt sakandi, stumia zandikaulius.
2. Nelabai isivaizduoju kaip galima butu pastumti sakandi, kiek zinau stumia zandikaulius.

Tokia kvailė pasijutau blush2.gif

QUOTE(Waldone @ 2009 02 24, 20:43)
sveiki visi plepantys  smile.gif  daznai cia pasiskaitineju, bet tik siandien uzsiregistravau ir nusprendziau savo patirtimi pasidalinti. breketus nesioju jau beveik 2 metus, nesioju paprastus ir galiu pasidziaugti kad greitu laiku man juos jau zada nuimti, na sake ortodonte kad pavasariop, laukiu nesulaukiu...

Sveikute likimo drauge 4u.gif
Ir aš spardžiaus dėl dantų rovimo, todėl pusę metų praėjo viršutinių breketų nešiojimo, kol nusprendžiau rauti ketvertukus... bet bent pasiryžau biggrin.gif Ir padariau biggrin.gif
Del braižymo ir man tas pats - vaškas visada su manimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 25 vasario 2009 - 08:31
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 24, 20:02)
Manau kad lauks, kol pasitiesins dantys. bent jau man sake elastikus des tada, kai virsutiniai normaliai prasitiesins ir atsistos i vietas smile.gif

Tai va, mano virsutiniai jau pasitiesino ir pradejau nesiot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 25, 09:30)
Tokia kvailė pasijutau blush2.gif

Sorry, gal as per grubiai atsakiau blush2.gif Bet zinok tau si karta gali ir nedet, nes tik apacioj uzdes, o dabar virsuj tau tuos tarpukus stumdys, nu bet tiksliai nezinau, cia juk gydytojai geriau zino mirksiukas.gif
Atsakyti