Gitusia,
Vargšiukė ;(( , niu belieka tik kentėt ir prisiminti kad skausmas neamžinas
Labai tave suprantu, nes pačią skausmas jau užkniso juodai, nemėgstu gerti vaistus, bet jau trečia diena negaliu be jų. Pakeitė vielutę, ant vieno dantuko uždėjo dar papildomą kaip guminę plius dar vieną dantuką gydau, dabar vaistukus jam uždėjo, bet skauudaaa, ax, nelaimingas tas mūsų gyvenimėlis, niu bet skausmai praeis busime gražios ir sveikos
Silencee,
Sveikute!
Geriausiai apsispręsti pačiai kuo labiausiai norisi. Metaliniai aišku labiau pastebimi nei keramika arba safyriniai... Tačiau ir kaina jų visų skiriasi, bei geriausiai pasikonsultuoti su tavo gydytoja, ji patars, be to ne visi dirba su vienais ar kitais breketais.
Aš vaikštau su safyriniais - esu patenkinta, tikrai. Man estetiškai jie atrodo gerai

Uždėjo man juos gruodžio 22-ą, rezultatas jau akivaizdus, vienas išsitiesino visiškai, kitas labai stipriai pasislinko kur ir reikia, ir trečias per 5-ias dienas, kai pakeitė vielutę (ši antradienį keičiau) beveik išsitiesino

.
Tai vat šias dienas ir skauda labai, tačiau kai pamatau rezultatą tai ir skausmas ne toks baisus, niu ir vaistukai padeda;))