Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(kabesita @ 2009 02 25, 18:24)
Meri Ceri o kaip pati manai, jau prasitiesino pas tave?

aga, as jau matau kad virsus man neblogai pasitiesino wub.gif o tu jau matai pokycius?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 25, 21:07)
aga, as jau matau kad virsus man neblogai pasitiesino wub.gif o tu jau matai pokycius?

Mano virsutiniai man jau visai patinka wub.gif jei ne tas sakandis, tai jauciu butu jau gerai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šianakt nubraižė lūpą trečio priekinio dantuko breketas...
Kaži ką naktį tiek spanavau? g.gif
Atsakyti
Sveikos aš jau panikoj nežmoniškai plėšia dantis ir galvą ....
Vakar susidėjau breketus Kaune ,o tik šiandien pradėjo taip skaūūūdėt.
Ar ir jums taip buvo ?
Sako ,kad praejs nuo Ibuprofeno išgėriau nenujamė skauda ,kaip skaudėjo...
Ką darėt ? Nes per sakusmą susikaupt net negali blink.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2009 02 27, 15:26)
Sveikos aš jau panikoj nežmoniškai plėšia dantis ir galvą ....
Vakar susidėjau breketus Kaune ,o tik šiandien pradėjo taip skaūūūdėt.
Ar ir jums taip buvo ?
Sako ,kad praejs nuo Ibuprofeno išgėriau nenujamė skauda ,kaip skaudėjo...
Ką darėt ?  Nes per sakusmą susikaupt net negali  blink.gif

As is tu laiminguju, kurioms beveik visiskai nekaudejo ax.gif .. Jei jau vaistukai nepadeda, teks islaukt tas kelias dieneles, tikrai praeis, tik laiko reikia rolleyes.gif . Cia jau mergaites rase, kad visom skirtingai tas skausmas, bet visom po keliu dienu praeina mirksiukas.gif . Laikykis 4u.gif... Geriausia, ka galim padaryt - paguost ir palaikyt, tam cia ir renkames mirksiukas.gif , balioniukas Tau 4u.gif ...
Atsakyti
Na man skausmas praėjo po kokių 5 - 6 dienų.. doh.gif biggrin.gif Bet vaistų kažkaip nevartojau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre_S @ 2009 02 27, 15:35)
As is tu laiminguju, kurioms beveik visiskai nekaudejo ax.gif .. Jei jau vaistukai nepadeda, teks islaukt tas kelias dieneles, tikrai praeis, tik laiko reikia rolleyes.gif . Cia jau mergaites rase, kad visom skirtingai tas skausmas, bet visom po keliu dienu praeina mirksiukas.gif . Laikykis 4u.gif... Geriausia, ka galim padaryt - paguost ir palaikyt, tam cia ir renkames mirksiukas.gif , balioniukas Tau  4u.gif ...

aciu kenciu verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos..Rašau čia pirma kartą. 4u.gif greitai įsijungsiu į nešiojančių breketus būrį, tai noris pasidalint savo išgyvenimais.. ax.gif
Ketvirtadienį išrovė vienos pusės protinius dantis,tai jau va visą savaitgalį ištinus vaikštau - tai nefaina.. verysad.gif
Po mėnesiuko laukia rovimas kitų dviejų dantukų protinių..Operacija tai nebaisi, neskauda ir pan., bet jau tas tinimas..nei valgyt normaliai nei kur išeit į žmones..
O vėliau breketai laukia. Nežinau kokius dėtis - paprastus metalinius, keramikinius ar tuos safyrinius..Gal kas gali patart te kas ir kaip su jais? rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas user posted image

o aš jau skausmo pakęsti nebegaliu - įkaliau ibuprofeno verysad.gif
Sudėjo apačioj breketus, viršus sutempė su vielom, sudėjo elastikus, tik neisivaizduoju, kaip man savarankiškai juos reikės dėt - man taip sudėtinga atrodo, reikės keist ryte ir vakare einant miegot, ot sudėtinga nusimato procedūra doh.gif !
Sukast dantų neišeina, skauda net nieko nekandant, nesulaukiu, kada vaistai pradės veikt, nes JUODAI SKAUDA user posted image !
Atsakyti
Gitusia,

Vargšiukė ;(( , niu belieka tik kentėt ir prisiminti kad skausmas neamžinas 4u.gif

Labai tave suprantu, nes pačią skausmas jau užkniso juodai, nemėgstu gerti vaistus, bet jau trečia diena negaliu be jų. Pakeitė vielutę, ant vieno dantuko uždėjo dar papildomą kaip guminę plius dar vieną dantuką gydau, dabar vaistukus jam uždėjo, bet skauudaaa, ax, nelaimingas tas mūsų gyvenimėlis, niu bet skausmai praeis busime gražios ir sveikos ax.gif

Silencee,

Sveikute!
Geriausiai apsispręsti pačiai kuo labiausiai norisi. Metaliniai aišku labiau pastebimi nei keramika arba safyriniai... Tačiau ir kaina jų visų skiriasi, bei geriausiai pasikonsultuoti su tavo gydytoja, ji patars, be to ne visi dirba su vienais ar kitais breketais.
Aš vaikštau su safyriniais - esu patenkinta, tikrai. Man estetiškai jie atrodo gerai smile.gif

Uždėjo man juos gruodžio 22-ą, rezultatas jau akivaizdus, vienas išsitiesino visiškai, kitas labai stipriai pasislinko kur ir reikia, ir trečias per 5-ias dienas, kai pakeitė vielutę (ši antradienį keičiau) beveik išsitiesino blink.gif .
Tai vat šias dienas ir skauda labai, tačiau kai pamatau rezultatą tai ir skausmas ne toks baisus, niu ir vaistukai padeda;))
Atsakyti
QUOTE(Anastasyja @ 2009 03 01, 00:20)
Gitusia,

Vargšiukė ;(( , niu belieka tik kentėt ir prisiminti kad skausmas neamžinas 4u.gif

ačiū už paguodą 4u.gif
naktis buvo košmariška - vis atsibusdavau nuo skausmo, teko keltis ir eit vaistų gert doh.gif
Dantų nesukandu, o elastikus palyginus lengvai užsidėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 01 kovo 2009 - 14:21
aha,man tie safyriniai ir daug gražiau atrodo ant dantukų,ir svarbiausia ne taip gal matos.. smile.gif tik labai kesita,nes kiek ziuriu dauguma tuos paprastus metalinius nešioja,bet čia jaučiu į finansus viskas susideda.. smile.gif
jau pradedu bijot tų breketų,jei toks skausmas..nors kažkas dar laai nusiteikiau,kad labai jų noriu,nes įsivaizduoju kokia bus nuostabi šypsena po to.. thumbup.gif
Atsakyti