Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(kabesita @ 2009 02 25, 10:47)
Bet zinok tau si karta gali ir nedet, nes tik apacioj uzdes, o dabar virsuj tau tuos tarpukus stumdys, nu bet tiksliai nezinau, cia juk gydytojai geriau zino  mirksiukas.gif

Po vizito pasipasakosiu, kas ir kaip
Nes kai buvau prieš tai, sakė, reikės pradėt nešiot elastikus, gal aš supratau, kad jau nuo kito vizito, o ji tik norėjo pabrėžti, kad apskritai reikės juos nešiot, o ne būtent po sekančio vizito g.gif
Žodžiu, šeštadienį bus aišku 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as vakar buvau pas savo gydytoja, pakeite mano nutrukusia viela, idejo dabar storesne,o vienoj pusej dar ir pleciancia spyruokle, tai zinokit pirma karta per puse metu pajauciau ka reiskia skausmas su breketais doh.gif Taip maude, kad vakare jau ikaliau ibuprofeno, o tai jauciu buciau neuzmigus... Ir visa nakti savo dantis sapnavau blink.gif
Sake gydytoja, kad pas mane labai kietas kaulas turbut, nes dantys ojojoj kai sunkiai juda. 90 proc pacientu jau butu prasistumde jie po tiek laiko, o pas mane vos vos dar tik. Na turbut ir amzius savo daro, visgi ne 15 metu jau blush2.gif Vienoj pusej geresne situacija, o kitoj doh.gif jau as pati sakau, gal visgi reikia raut tuos ketvirtukus, greiciau gal tvarkysis, bet gydytoja siuo klausimu griezta, sako, jei viena puse stvarkosi be rovimo, tai ir kitoj pusej nieko nerausim. Tai belieka tik apsisarvuot kantrybe ir laukti laukti.....
Atsakyti
gal kam buvo istinusi dantena? Man jau antra diena lb sutinusi dantena ties stumiamu dantuku tai eisiu po pietu kad pasiziuretu nes jau lb nemalonus jausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 02 25, 13:49)
gal kam buvo istinusi dantena? Man jau antra diena lb sutinusi dantena ties stumiamu dantuku tai eisiu po pietu kad pasiziuretu nes jau lb nemalonus jausmas doh.gif

Gal siaip dantenos pakylo, gal persalai, pabandyk paskaulauti su ramuneliu ar medetku arbatomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 02 25, 11:47)
Tai va, mano virsutiniai jau pasitiesino ir pradejau nesiot  mirksiukas.gif
Papildyta:

4u.gif 4u.gif thumbup.gif sveikinu:)smile.gif as kovo 12 keliausiu, ziuresim ka pasakys, gal ir man jau des elastikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 25, 15:31)
as  kovo 12 keliausiu, ziuresim ka pasakys, gal ir man jau des elastikus smile.gif

Sake dabar daug kas priklausys kaip saziningai elastikus nesiosiu, tai po valgio is karto issivalau dantis, kad greiciau elastikus uzsidet, nebus naudos jei simuliot pradesiu mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 02 25, 15:39)
Sake dabar daug kas priklausys kaip saziningai elastikus nesiosiu, tai po valgio is karto issivalau dantis, kad greiciau elastikus uzsidet, nebus naudos jei simuliot pradesiu  mirksiukas.gif  blush2.gif

Ir man ta pati minejo per pirma konsultacija.. smile.gif na bet mums nebe 13 metu kad slept elastikus po lova.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 25, 15:59)
Ir man ta pati minejo per pirma konsultacija.. smile.gif  na bet mums nebe 13 metu kad slept elastikus po lova.. biggrin.gif

Tame ir reikalas, man rupi greiciau sutvarkyt ir breketus nusiimt mirksiukas.gif Oi kada tai bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 25, 12:23)
Po vizito pasipasakosiu, kas ir kaip
Nes kai buvau prieš tai, sakė, reikės pradėt nešiot elastikus, gal aš supratau, kad jau nuo kito vizito, o ji tik norėjo pabrėžti, kad apskritai reikės juos nešiot, o ne būtent po sekančio vizito g.gif
Žodžiu, šeštadienį bus aišku  4u.gif  biggrin.gif

Man atrodo mano ortodontė sakė, kad elastikus deda nešiot jau į pabaiga breketų nešiojimui g.gif ar ne ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 25, 17:15)
Man atrodo mano ortodontė sakė, kad elastikus deda nešiot jau į pabaiga breketų nešiojimui g.gif  ar ne ? smile.gif

gal cia kiek gydytoju tiek variantu? nes mano gydytoja sake tik prasitiesins ir des elastikus smile.gif
Atsakyti
Meri Ceri o kaip pati manai, jau prasitiesino pas tave?
Atsakyti
O as ka tik is ortodontes smile.gif - nenumatytas atvejis, viela labai nubraize zanda, galvojau nukirps smile.gif, bet pasirode kad ji kazkaip pasisuko, vienoj pusej issinere is paskutinio breketo o kitoj ilgas galas islindo ir pradejo badyt zanda, tai dabar kai atsuko atgal jauciasi toks tempimas - kas manau kad yra gerai, nes tai reiskia kad breketai veikia smile.gif
Atsakyti