Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 02, 14:31)
Beje, dėl mano tarpelio tarp dantų, tai sakė daug kam jie pasitaiko, ir sakė, kai nuiminės breketukus, jokių tarpų TIKRAI pas mane nebus.. biggrin.gif  wub.gif

Nu ir prajuokinai lotuliukas.gif Tai aisku, kad nuimines breketus ir nebus tarpelius, juk breketus nesiojam kad ju nebutu mirksiukas.gif
Bet man kaip keista kad jums taip skauda g.gif Gal kai pas mane Damonai, tai ir skausmo tokio nejauciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 02, 13:39)
Nu ir prajuokinai  lotuliukas.gif Tai aisku, kad nuimines breketus ir nebus tarpelius, juk breketus nesiojam kad ju nebutu  mirksiukas.gif
Bet man kaip keista kad jums taip skauda  g.gif Gal kai pas mane Damonai, tai ir skausmo tokio nejauciu  blush2.gif

Nu ŠIAIP būnant tai neskauda.. bet kai pvz. pirštu paliečiu priekinius dantis ir šiek tiek paspaudžiu, tai oho kaip skauda.. unsure.gif O kai gydytoja keisdama gumytes juos ne šiek tiek, o GEROOOKAI spaudė, tai maniau išskrisiu kosmosan.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 02, 14:57)
Nu ŠIAIP būnant tai neskauda.. bet kai pvz. pirštu paliečiu priekinius dantis ir šiek tiek paspaudžiu, tai oho kaip skauda..  unsure.gif O kai gydytoja keisdama gumytes juos ne šiek tiek, o GEROOOKAI spaudė, tai maniau išskrisiu kosmosan..  lotuliukas.gif

O man kai skauda tai net, na kaip cia pasakius, patinka..nes zinau kad kazkas vyksta su dantim, jie juda link grazios sypsenos..aisku nesu kokia mazochiste megstanti skausma, bet man nebuvo jis labai kosminis, gal del to..jau net laukiu sekancio paverzimo.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 02, 15:05)
gal del to..jau net laukiu sekancio paverzimo.. wub.gif

As irgi visada laukiu sekancio vizito, ypac po to kai tempimas praeina, nors man is viso buna tik 2-3 dienas. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 02, 15:07)
As irgi visada laukiu sekancio vizito, ypac po to kai tempimas praeina, nors man is viso buna tik 2-3 dienas.  blush2.gif  ax.gif

As siandien kazkaip paskaiciavau, kad jau praejo 3 menesiai kaip as su breketais.. taip greit laikas eina!!!!! smagu ax.gif
Atsakyti
Ojeeej.. biggrin.gif Tai tasai skausmas ir man patinka.. biggrin.gif Nes žinau, kad ne veltui.. wub.gif Tik šiaip įspūdžius parašiau... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labai retai besilankau as cia, bet va ka tik po vizito, tai pasisakysiu ax.gif Tai va, pakeite virsuje viela, kad susilygintu dantu auksciai. Sake jau cia galutine viela. O apacioje, tai net nezinau ka padare smile.gif Uzdejo elastika per visa lanka (jau buvo uzdetas toks maziukas ant priekiniu dantu, kad tarpukai pasinaikintu) ir dar vielute kazkokia viniojo smile.gif Nu nekonkreti as siandien doh.gif Ir galiausiai uzdejo elastikus... Nelaukiau as ju, bet lyg ir buau nusiteikus, nes Kabesita jau pasigyre, kad jai uzdejo. Tai taip ir galvojau, kad ir man laikas ateis. Na bet kol kas nieko. Kaip po eilinio vizito. Jauciasi, kad tempia, biski skausteli. Bet tai laikina. Sypsena grazeja thumbup.gif

Skausmas man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustyte: 02 kovo 2009 - 14:23
VASAROTI 4u.gif drinks_cheers.gif
Mums siandien su tavim paverzima dare smile.gif ka tik grizau is savo ortodontes. Tik man visai neskauda... siandien buvo 4 kartas. Po menesio klijuos apacia mirksiukas.gif

O cia toks keistas klausimas... g.gif ar galima antra karta panaudoti tuos paciuos breketus? Is virsaus perkelt i apacia? g.gif
P.S sapfyriniai breketai labai grzuciai wub.gif labai man patinka. Pazystama is pradziu kai nezinojo, tai galvojo, kad ant kiekvieno dantuko turiu deimanciuka prisiklijavusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 02 kovo 2009 - 14:52
Sveikos,kaip laikotės ? smile.gif
Kaip greitai bėga laikas bigsmile.gif Jau rytoj einu rautis dantų ax.gif
o po dviejų sav. jau dės breketus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 03 02, 14:52)
VASAROTI   4u.gif  drinks_cheers.gif
O cia toks keistas klausimas...  g.gif  ar galima antra karta panaudoti tuos paciuos breketus? Is virsaus perkelt i apacia? g.gif

Siaip tai tikrai idomus klausimas smile.gif Bet kai pvz. nukrenta breketas, tai ji dar karta priklijuoja. O ar virsuj ir apacioj breketai tokie patys - cia kitas klausimas smile.gif
Atsakyti
Na bent jau aš tai nelabai norėčiau panaudoto breketo.. doh.gif biggrin.gif

Metalinius tai tikrai klijuoja tuos pačius, jei atsiklijuoja, pvz. keramikinių, kiek žinau, nebeklijuoja, o klijuoja naują.. o kaip su safyriniais ir nežinau net.. g.gif
Atsakyti
Man buvo nukrites damon'as tai priklijavo ta pati atgal ir po 5 d. vel nukrito, tada jau klijavo paparasta todel dabar apacioj ant 5-tu dantu turiu po paprasta metalini biggrin.gif
Atsakyti