Įkraunama...
Įkraunama...

Klubai Vilniuje

man tarantino tai patiko ax.gif na gal todėl, kad vienąkart tai buvo univero renginys (uždaras vakarėlis), o kitąkart liverpool party ten vyko smile.gif

o šiaip man visai nieko havana social club ax.gif
Atsakyti
geriausia pazet djscene ir eit ,bet dazniausia geriausia buna havanoj,gravity,pachoj,woo,gal helios,bet man nepasitaike biggrin.gif
Atsakyti
o kaip woo? g.gif
Atsakyti
nugis neblogai ten,nedaug vietos tik,nes ten siaip yra kokteiliu baras ,kavine,vakarais virstanti "klubu",velgi ,reik ziuret kokie renginiai vyksta,visu skirtingi skoniai,as ten nesu buvus ,nes dar nera buve kazko tokio,i ka ten tikrai noreciau nueiti
Atsakyti
O kur galima pasisokti kai tau jau per 30 ? Ar yra koks klubas Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2009 01 03, 14:29)

nu bet kuriam klube g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 12 31, 20:59)
su galva blogai?tema tai apie naktinius klubus  doh.gif

lotuliukas.gif tipo jei vaikstote i klubus, tai gal norit joga palankyt lotuliukas.gif

QUOTE(Raschida @ 2009 01 03, 12:29)

tai....gal tokiu specialiu ir nera...ivairaus amziaus budavo Absente, Pabo Latino, na kur dar ir man idomu, gal zinote kokiu smagiu vieteliu, planuoju iseit kur nors, senai nebuvau blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
Iškilo kvailas klausimas blush2.gif
Kadangi paskutinį kartą klube buvau taip seniai, kad tada dar nereikėjo man jokių rankinukų su visokiais telefonais, pudrom, piniginėm storom ir lūpdažiais, o dabar pusę namų (na, ne visai tongue.gif ) nešiojuosi, tai klausiu: kur dedate savo turtą? Juk prie staliukų nepaliekat g.gif , o jei pakabinat su paltais, tai kaskart perkant ką nors bare- lakstyt piniginės??? Gėda truputį blush2.gif klaust, nu bet info reik biggrin.gif
Atsakyti
Maciau, kad merginos deda rankines tiesiog ant grindu, is soka aplink biggrin.gif pati anksciau taip darydavau, kol galu gale nuejau ir nusipirkau mazyti rankinuka, specialiai ejimams i kluba thumbup.gif uzsidedi per peti, isimeti reikalingiausias priemones (lupdazis, veidrodelis, pinigai ir pan.) ir pirmyn mirksiukas.gif i sokiu sale, tikrai netrukdys toks mazas rankinukas, net pamirsite, kad isvis ji turite net sokiu metu smile.gif
Atsakyti
Sesuo nori gimtadienį 18 atšvęst kokiam klube, bet dauguma klubų įleidžia nuo 21. Kur Vilniuj nuo 18 galima?
Atsakyti
Labai faini vakarai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2009 01 04, 22:54)
Maciau, kad merginos deda rankines tiesiog ant grindu, is soka aplink biggrin.gif  pati anksciau taip darydavau, kol galu gale nuejau ir nusipirkau mazyti rankinuka, specialiai ejimams i kluba thumbup.gif  uzsidedi per peti, isimeti reikalingiausias priemones (lupdazis, veidrodelis, pinigai ir pan.) ir pirmyn mirksiukas.gif i sokiu sale, tikrai netrukdys toks mazas rankinukas, net pamirsite, kad isvis ji turite net sokiu metu smile.gif

man ant grindų dėtis visai nepatinka, nes jei daugiau žmonių turi nuolat žiūrėti, ar kas neužlips, nepastums ir pan.
geriausia - mažytis rankinukas per petį smile.gif
Atsakyti