Įkraunama...
Įkraunama...

Klubai Vilniuje

O mes kas penktadieni einam i All stars, Forume, ten buna karaoke, o po to sokam iki paryciu ir baliavojam:)
Atsakyti
QUOTE(Tortura @ 2008 03 04, 19:30)
O mes kas penktadieni einam i All stars, Forume, ten buna karaoke, o po to sokam iki paryciu ir baliavojam:)

buvau pamirsus apie All stars smile.gif o kaip ten muzika ir publika sestadieniais? smile.gif ir kiek kainuoja iejimas gal zinai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2008 01 13, 15:19)
Gal kas buvote Gravity? Patiko? Norėčiau gal į šį klubą nueiti, tai domina atsiliepimai  mirksiukas.gif

karta su drauge uzsukome i gravity, aisku, gal but pasitaike netikes vakarelis, nes buvo tiesiog siaubiiiinga doh.gif daugaiu ten neisiu schmoll.gif buvo 5dienio vakaras:
1 - susirinkusi kazkokia neaiski gatves fauna su issipletusiais vyzdziais
2- sokiu aiksteleje taip smirdejo parakaitu (visoje, nes vis ieskojome, kur galima butu pasokti), kad buti buvo neimanoma sokti ir isvis ten buti
3-zmoniu tiek, kad net dusina
4- as nzn kas ten renkasi, bet man visa vakara per uzpakali dauze bernai (buvau su dzinsais ir marskinukais uzsektais iki pat virsaus, tad nieko provokuojancio)

man labai nepatiko, iki siol neteko susidurti su pleksnojimais per uzpakali ir "smirdanciu klubu" uz 50 lt bilieta..
Atsakyti
Mamukai - įspūdingas vakaras tau buvo biggrin.gif

Norėjau paklausti, penktadieniais ir kada dar All Stars būna karaoke? Kelintą valandą? Kiek įėjimas? Kaip publika? Buvau labai seniai - tai tada tikrai gerą įspūdį paliko, įdomu, kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2008 03 05, 14:17)
Mamukai - įspūdingas vakaras tau buvo biggrin.gif

Norėjau paklausti, penktadieniais ir kada dar All Stars būna karaoke? Kelintą valandą? Kiek įėjimas? Kaip publika? Buvau labai seniai - tai tada tikrai gerą įspūdį paliko, įdomu, kaip dabar?

O mes pries pora dienu allstaruose sventem mergvakari..
Na muzika kvailiojimams tinkama.. skamba visos pagrindines dainos.. kitiap tariant popsas, kurias sokdami visi dainuoja balsu (as cia ne apie karaoke, o po jo).
Siaip viskas man patiko.. tik vienas minusas.. Zmones doh.gif
Kakzaip anksciau irgi ten linksmindavausi, bet dabar publika siaubinga buvo schmoll.gif
Vieni uz kitus baisesni.. ruskeliai gariuninias marskiniais ir lietuviukai studenciukai girtais istinusiais veidais .. bet visi tokie nepiktybiniai, neagresyvus. doh.gif
Daugiau ten savo noru neisiu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Ryt norim su viena sm mamyte i kluba nueit.Pradejau nete ieskot ta labiausiai aki patrauke L,amur ir absento fejos.dabar galvoju i kuri vertetu labiau nueit.Kas esat buves gal dar kokios info parasytumet,kokia publika renkasi,kokia muzika,bilieto kaina penktadieni,gerimu kainos...
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2008 03 27, 16:59)
Ryt norim su viena sm mamyte i kluba nueit.Pradejau nete ieskot ta labiausiai aki patrauke L,amur ir absento fejos.dabar galvoju i kuri vertetu labiau nueit.Kas esat buves gal dar kokios info parasytumet,kokia publika renkasi,kokia muzika,bilieto kaina penktadieni,gerimu kainos...
aciukas 4u.gif

AF l.gerai, jei pakliusit :mirksiukas
Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2008 03 18, 01:18)
O mes pries pora dienu allstaruose sventem mergvakari..
Na muzika kvailiojimams tinkama.. skamba visos pagrindines dainos.. kitiap tariant popsas, kurias sokdami visi dainuoja balsu (as cia ne apie karaoke, o po jo).
Siaip viskas man patiko.. tik vienas minusas.. Zmones  doh.gif
Kakzaip anksciau irgi ten linksmindavausi, bet dabar publika siaubinga buvo  schmoll.gif
Vieni uz kitus baisesni.. ruskeliai gariuninias marskiniais ir lietuviukai studenciukai girtais  istinusiais veidais .. bet visi tokie nepiktybiniai, neagresyvus. doh.gif
Daugiau ten savo noru neisiu  schmoll.gif  doh.gif

ir as girdejau, kad allstars nieko gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 03 28, 17:11)
AF l.gerai, jei pakliusit :mirksiukas

Ten reikia anksčiau eiti norint pakliūt bigsmile.gif bet šiaip superinė vieta,bent jau man drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2008 04 01, 23:02)
Ten reikia anksčiau eiti norint pakliūt  bigsmile.gif bet šiaip superinė vieta,bent jau man  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
man patinka laisvi zmones, zinoma pasitaiko ir pamaivu, na bet kur ju nera...ir man l.grazu ten, dz gerai ten viska padare thumbup.gif
raselita, kazi ar yra daugiau tokiu vietu g.gif gal woo dar nieko g.gif senai mieste nebuvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 03 05, 13:09)
karta su drauge uzsukome i gravity, aisku, gal but pasitaike netikes vakarelis, nes buvo tiesiog siaubiiiinga doh.gif daugaiu ten neisiu schmoll.gif buvo 5dienio vakaras:
1 - susirinkusi kazkokia neaiski gatves fauna su issipletusiais vyzdziais
2- sokiu aiksteleje taip smirdejo parakaitu (visoje, nes vis ieskojome, kur galima butu pasokti), kad buti buvo neimanoma sokti ir isvis ten buti
3-zmoniu tiek, kad net dusina
4- as nzn kas ten renkasi, bet man visa vakara  per uzpakali dauze bernai (buvau su dzinsais ir marskinukais uzsektais iki pat virsaus, tad  nieko provokuojancio)

man labai nepatiko, iki siol neteko susidurti su pleksnojimais per uzpakali ir "smirdanciu klubu" uz 50 lt bilieta..

sorry, bet juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 04 02, 12:27)
sorry, bet juokinga  biggrin.gif

nors gravity laikau ratiniu klubu, bet tai ne minusas mirksiukas.gif niekada nebus mustyniu ar pns, mirksiukas.gif ir tas pleksnojimas buvo draugiskumo israiska manau.na faktas kad fifoms ten ne vieta, bet man ten patinka, bent jau pasidairyt :4u:plius gera muzika, o kad zmoniu daug-tai rodo vakarelio populiaruma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 02 balandžio 2008 - 13:07