QUOTE(mamukai @ 2008 03 05, 10:09)
karta su drauge uzsukome i gravity, aisku, gal but pasitaike netikes vakarelis, nes buvo tiesiog siaubiiiinga
daugaiu ten neisiu
buvo 5dienio vakaras:
1 - susirinkusi kazkokia neaiski gatves fauna su issipletusiais vyzdziais
2- sokiu aiksteleje taip smirdejo parakaitu (visoje, nes vis ieskojome, kur galima butu pasokti), kad buti buvo neimanoma sokti ir isvis ten buti
3-zmoniu tiek, kad net dusina
4- as nzn kas ten renkasi, bet man visa vakara per uzpakali dauze bernai (buvau su dzinsais ir marskinukais uzsektais iki pat virsaus, tad nieko provokuojancio)
man labai nepatiko, iki siol neteko susidurti su pleksnojimais per uzpakali ir "smirdanciu klubu" uz 50 lt bilieta..
1 - susirinkusi kazkokia neaiski gatves fauna su issipletusiais vyzdziais
2- sokiu aiksteleje taip smirdejo parakaitu (visoje, nes vis ieskojome, kur galima butu pasokti), kad buti buvo neimanoma sokti ir isvis ten buti
3-zmoniu tiek, kad net dusina
4- as nzn kas ten renkasi, bet man visa vakara per uzpakali dauze bernai (buvau su dzinsais ir marskinukais uzsektais iki pat virsaus, tad nieko provokuojancio)
man labai nepatiko, iki siol neteko susidurti su pleksnojimais per uzpakali ir "smirdanciu klubu" uz 50 lt bilieta..
tikrai skamba kaip kokios isponejusos fifutes nuomone
QUOTE(giedre 22 @ 2008 04 04, 17:51)
nu baikit visokiu gi zmoniu reikia, ir ju skirtingi poreikiai-kazkam Pabo Latino, kazkam Gravity. tiesiog zmogus ne ten papuole kur reikia
man asmeniskai 1 is slyksciausiu vietu Broadway, o pazistu zmoniu, kam patinka :unsure:va vyras sako, kad jau uzdarytas Broadway. na man jau geriau eit kur fifos, nei kur zemas lygis kaip ten...
Sveikutes mamytes,
artimiausiu metu galvojam pora laisvadieniu praleistI Vilniuje, tad viena vakara noretumem praleisti sokant
Nors mums jau 40, bet sirdy dar ne ruduo
patarkit kur "sunokusios" moteriskutes galetu smagiai praleisti laika...perkskaiciau visa foruma...kaip supratau net dauguma 30-meciu renkasi kluba...
artimiausiu metu galvojam pora laisvadieniu praleistI Vilniuje, tad viena vakara noretumem praleisti sokant
patarkit kur "sunokusios" moteriskutes galetu smagiai praleisti laika...perkskaiciau visa foruma...kaip supratau net dauguma 30-meciu renkasi kluba...
QUOTE(Liivija @ 2008 09 11, 10:01)
Sveikutes mamytes,
Nors mums jau 40, bet sirdy dar ne ruduo
nors pati ten nebuvau,taciau mano teta su draugemis eina i kluba-kavine Neringa. jis yra gedimino prospekte. ten sake renkasi jau ne jaunimas ir muzikike nebloga. tai siulyciau ten nulekti
Sveikos, gal kas buvote Tarantino klube Traku g. (vietoj Fashion buvusio)? Kaip ten? Buciau dekinga uz atsiliepimus
Pylimo g. neseniai atsidarė Metro klubas. Visai nieko sau vietelė. Beje, ten ir papietaut skaniai galima..
QUOTE(sbo @ 2008 12 02, 17:53)
Sveikos, gal kas buvote Tarantino klube Traku g. (vietoj Fashion buvusio)? Kaip ten? Buciau dekinga uz atsiliepimus 
buvau viena karta vienam koncerte,nieko labai blogo, bet nieko ir labai gero
QUOTE(sbo @ 2008 12 02, 17:53)
nieko ten gero vien del visos faunos. renkasi 11tokai ir turgines fyfos.
sian as pikta, todel tiesmukishkai destau
o beje, ten ir kokteiliai neskanus visai, kai padare man bloody mary tai taip ir norejosi i klozeta viska ispilt
Aciu merginos uz atsiliepimus
ten planuojamas musu imones Kaledu vakarelis, tai vat ir domiuosi, kad ten gero, kadangi ne karto nesu buvusi... Gaila, kad nieko gero
Na gal isgersiu, tada bus linksmiau
QUOTE(sbo @ 2008 12 03, 12:20)
Aciu merginos uz atsiliepimus
ten planuojamas musu imones Kaledu vakarelis, tai vat ir domiuosi, kad ten gero, kadangi ne karto nesu buvusi... Gaila, kad nieko gero
Na gal isgersiu, tada bus linksmiau 
siaip viskas priklauso nuo tuso, tada ir publika atitinkama. taip jau visur yra
QUOTE(sagan @ 2008 12 02, 18:28)
Pylimo g. neseniai atsidarė Metro klubas. Visai nieko sau vietelė. Beje, ten ir papietaut skaniai galima..
o kokia aplinka, kokia muzika?