Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

QUOTE(innguta @ 2021 05 18, 14:46)
<p>
<p>Man teko dar girdėti tai, kad pirmos grupės dalyviai perdavė info antram srautui... va čia tai  ne kas.. sukelė pereinamuosius balus patys..</p>



🙈 Žiauru, atims iš savo jėgomis egzaminą laikiusių vaikų galimybes mokytis šioje mokykloje.

Bet keista, kad licėjus rengdamas šiuos egzaminus apie tai nepagalvojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 gegužės 2021 - 18:10
QUOTE(innguta @ 2021 05 18, 14:46)
<p>Man teko dar girdėti tai, kad pirmos grupės dalyviai perdavė info antram srautui... va čia tai  ne kas.. sukelė pereinamuosius balus patys..</p>



Jie sukėlė pereinamuosius balus, jiems tai dzin, jie praeis juos. Bet sąžiningiems vaikams tai bus liūdna, nes juos nustums į tolį.

Labai gaila, kad tokie dalykai vyksta Vilniaus licėjuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 gegužės 2021 - 19:42

Aš taip pat girdėjau, kad pirmo srauto vaikai pasidalino istorijos  temomis su korepetitoriais, o pastarieji su savo mokiniais, turbūt buvo tokių, kurie pasidalino ir su draugais. Pastariesiems užteko paskaityti apie atradimus ir Vytautą ir daug klausimų atsakė. 

Gal reikėtų pateikti tokią informaciją Vilniaus Licėjui? Gal jie sugalvos kaip spręsti šią problemą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomu man: 20 gegužės 2021 - 15:19

Laba diena. Manau, kad tai tikrai yra opi problema. Pats taip pat girdėjau tokią informaciją. Pirmadienį būtinai paskambinsiu.

Atsakyti

Ir taip pat girdėjau, dėl istorijos, nes kitais dalykais pasidalinti buvo sunku, o būtent istorijos užteko susižinoti temas ir bent kelias minutes jai pasiskaityti.

Atsakyti

Sveiki, būtinai paskambinkite. tegul ir kiti, kurie girdėjo, paskambina. nes buvo labai lengva perduoti istorijos atsakymus arba klausimus. Antro srauto vaikams tik reikėjo pasiskaityti apie geografinius atradimus ir Vytautą, o korepetitoriai netgi paminėjo atsakymus. Direktorius tikrai protingas žmogus, gal priims sprendimą visiems vaikams užskaityti istorijos dalį arba visiems anuliuoti. Būtų sąžininga tų, kurie savo pastangomis atliko visas užduotis, atžvilgiu. Juk tie 3-5 papildomi teisingi atsakymai-balai gali būti lemtingi. 

Atsakyti

Jūs taip pat nebijokite paskambinti. Manau, kad VL turi žinoti apie tokius atvejus, tik tuomet galima tikėtis sąžiningų sprendimų.

Atsakyti

Gerai, mes paskambinsime. Jūs irgi paskambinkite, nes tai yra tikrai nesąžininga mokinių atžvilgiu. Kuo daugiau bus skambučių, tuo didesnė tikimybė, kad pavyks išspręst šitą problemą.

Atsakyti

Netikiu, kad kažkas pasikeis. Užskaityti visiems atsakymus būtų nesąžininga tų vaikų atžvilgiu, kurie viską mokėjo, neužskaityti niekam irgi būtų nesąžininga, nes dalis rašė patys.. nemanau, kad kažką keis dabar, nes sąžiningiausia būtų antram srautui organizuoti istorijos egzą iš naujo su naujais klausimais. O tikrai to nedarys, todėl yra kaip yra.. labai liūdna sąžiningų vaikų atžvilgiu, bet deja.. nieko negalim pakeist.. belieka tik tikėtis, kad nesąžningi vaikai suklys kitose vietose.. lazda turi du galus..

Atsakyti
Būtų puiku, kad 2 pogrupiui lieptų laikyti egzaminą antrą kartą. Tada būtų teisingiausia.
Bet netikiu, kad taip bus.


O kas jau skambinote į Vilniaus Licėjų, įdomu ką jie jums pasakė?

Atsakyti

Jeigu kažkas skambino į VL, prašau pasakykit ką atsakė, būtų naudinga žinoti.

Atsakyti

Sakė, kad žiūri, analizuoja, vertina. Reikia tikėtis, kad sprendimas bus teisingas. Mano vertinimu, Situacija nepavydėtina ir sudėtinga. Jeigu bus anuliuoti istorijos reultatai, gali nukentėti tie, kurie labai gerai mokėjo istoriją, ypač iš pirmo srauto. Jeigu nebus anuliuoti, gali laimėti nesąžiningi vaikai, kuriems paprasčiausiai pasisekė gauti informaciją ir nukentėti sąžiningi vaikai, kurie visus kitus 3 dalykus tikrai mokėjo geriau. Man atrodo, kad 3 dalykų išmanymas jau yra pakankamas pagrindas žinių lygiui įvertinti. Juolab, kad istorijos klausimai buvo daugiau faktų žinių patikrinimas, o ne mąstymo. Iškilus pagrįstom ir objektyvumo abejonėm, kurios dabar ir yra, aš naikinčiau istorijos rezultatus. Bet galimai aš klystu. Kantriai laukime! 

Atsakyti