Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

Tuoj bus 28 d. ir viskas bus aišku. Kiek jau čia beliko.
Atsakyti

Sveiki. Nu davai pasigirkit!!!

Atsakyti

Įstojau!!!  :yahoo:​ 

Atsakyti

Sveikinu!!!

Atsakyti
O mums nepavyko. verysad.gif Sveikinu kas įstojo. 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnus įstojo. smile.gif Ruošėsi pats ir su mokyklos mokytojais pasikonsultuodamas. Visi mokslai per zoom'ą. Sunkiausia buvo istorija, daugiausiai taškų surinko iš matematikos. Sveikinimai visiem besidžiaugiantiems!
Atsakyti

Sveikinu visus įstojusiuosius. Mano sūnus taip pat įstojo, nesitikėjom tokių rezultatų (antru numeriu). Šaunuoliai visi. Kiek kas balų surinkote? Pirmoje vietoje surinktas max balų skaičius buvo 66. Nepamirškit iki pirmadienio išsiųsti patvirtinimą į licėjų, nes būsite išbraukti. 

Atsakyti

Sveikinu! O i6 kur =ižinoti kelintu numeriu patenka?

Atsakyti

Sveiki. Mūsų dukra taip pat įstojo su 46 balais, minimumas 38, visi, kuriuos žinom surinko tarp 40 ir 50. Tai 66 labai labai daug. Istorijos dukra surinko 4. Gerai, kad jų pakako 😀 sveikiname visus įstojusius, o tie kurie neįstojo tikrai suras savo kelią, svarbiausia jo ieškoti! 

Atsakyti
Man irgi įdomu iš kur tokios žinios kelintu numeriu kažkas įstojo arba koks buvo didžiausias surinktas balas. Pas mus tokių duomenų nerodo. Nebent turite priėjimą prie vidinės informacijos.
Atsakyti

Iš kur žinom?? :)) tiesiog pasiskambinom į licėjų ir pasakė :)) paprasta :) nes matėm, kad labai aukštu balu įstojo, įdomu buvo tiesiog sužinoti vietą :) mano sūnus surinko 65 balus. 

Atsakyti

Beje, kokius profilius ketinate rinktis?

Atsakyti