Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 5

sheriuke nu nerealu wub.gif wub.gif

tai isduok su kokias klijais klijavai servetele ant servyziuko wub.gif wub.gif

o čia mano vakar daryta dovanai anytai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 14 vasario 2009 - 18:58
Skaistuk, nu laaaaabai grazu wub.gif
Atsakyti
shrekiuke,na bet elegantiškai prašmatni tavo dovanėlė draugei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grožiuos labai nuoširdžiai tavo sumanymu,išpildymu ir pateikimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pūūga: 14 vasario 2009 - 20:01
srekiuke> fantastika, istirpciau gavus tokia dovana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 02 14, 19:32)

QUOTE(shrekiuke @ 2009 02 14, 20:05)

Shrekiuke kokie nuostabus tavo darbeliai wub.gif wub.gif jau kaip patiko puodeliai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2009 02 14, 20:55)

Anyta bus patenkinta, vazoncikas grazus biggrin.gif thumbup.gif wub.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 vasario 2009 - 12:32
QUOTE(rimute7 @ 2009 02 14, 18:48)
Sobieska, esu susizavejusi ir tavo darbais thumbup.gif  4u.gif ! "Landziojau" po tavo galerija bigsmile.gif . Ar seniai darai tokius stebuklus?

Aciu blush2.gif taip netiketa...as tik gruodzio vidury pirmus komponentus rankose pradejau laikyt nail.gif tai labai lengva paskaiciuot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2009 02 14, 19:55)

o čia mano vakar daryta dovanai anytai  smile.gif

Ruzavas grazumas wub.gif
Papildyta:
O cia mano pirmoji lekstute...taciau dabar as meginsiu ja siek tiek pakeisti.Jeigu bus grazu, tikrai parodysiu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Shrekiuke oho ho ir savo padėklo nelaimėliu nevadink bigsmile.gif Draugė bus devintam dangui....gražuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif Skaistuk vazonėlis labai gražus ir spalvytės tokios ramios biggrin.gif Sobieska lėkštutė gražuolė(mėlynai mėlynai)O ką tu nori keisti?Lėkštę su kuo darei ar kaip viską ar su spec.kokiais marmalais(gerai čia paklausiau doh.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 02 14, 23:52)
Sobieska lėkštutė gražuolė(mėlynai mėlynai)O ką tu nori keisti?Lėkštę su kuo darei ar kaip viską ar su spec.kokiais marmalais(gerai čia paklausiau doh.gif ) 4u.gif

Aciu 4u.gif Jau pakeiciau srifta, dabar dziusta, ryt pasirodysim biggrin.gif O lekstute su tais paciais marmalais, kaip ir su medziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės kiek grožių bigsmile.gif
Shrekiuke aš tai jaučiu nesugebėčiau tooooookios nuostabios dovanos padovanot biggrin.gif Labai labai romantiškas ir skanus rinkinys thumbup.gif jau įsivaizduoju kaip mano vyrelis neštų pusryčius wub.gif
Kitų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na shrekiuke...mano nuomone zinai:))))as apciupinejau jau:) mano gimtadienis zinai kada:)))))
sobieska...lekste labai faina...(as tik gal to pritapymo spalvas buciau apkeitus vietom..pirma sviesesne , paskui tamsesne deciau)nu bet cia ne esme...kaip kam patinka..labai graziai atrodo:)aisku butu idomu ir apciupineti:))))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 15, 00:50)
sobieska...lekste labai faina...(as tik gal to pritapymo spalvas buciau apkeitus vietom..pirma sviesesne , paskui tamsesne deciau)nu bet cia ne esme...kaip kam patinka..labai graziai atrodo:)aisku butu idomu ir apciupineti:))))

aciu 4u.gif ryt parodysiu labiau vykusi varianta...nors...galesit palygint
Atsakyti
Labas rytas
Dezele mamai Jusu teismui..
user posted image
Atsakyti