QUOTE(Serinute @ 2009 02 18, 12:40)
Kažkas rašė, kad servietkos labai lygiai ir gražiai prisiklijuoja su lygintuvu.
Tai tokiu atveju klijus naudoti, ar tik vandenį?
Lyginti su garais ar ne? Kokiu karščiu panašiai?
Gal galite kas tą procesą trumpai pakomentuoti?
Dėkui
Tai tokiu atveju klijus naudoti, ar tik vandenį?
Lyginti su garais ar ne? Kokiu karščiu panašiai?
Gal galite kas tą procesą trumpai pakomentuoti?
Dėkui
as naudoju PVA, padengiu visa pavirsiu jais,gerai isdziovinu,uzdedu servetele, kepimo popieriaus ant virsaus ir lyginu per viduri nustacius mazdaug karsti be garu
SOBIESKA -labai grazu! Kaip tepi,kad taip graziai suskylineja?
Sobieska,
tikrai labai žavi arbatinė
... kuo sendinai?
tikrai labai žavi arbatinė
Sobieska,nugi graži tavo lelijų dėželė
Kaip man toks skilimas patinka
Aciu mergyckos
Esu Sottiles fane ir kas svarbiausia, ciut ciut jos uzteko siai dezutei.Uzmirsau dasipirkt
o buvau uztikrinta, kad atsargomis pasirupinau. Tepu svelniu, placiu teptuku , itrinu aliejiniais dazais.Vat ir visa technologija. Pirmoji dezute yra mano aprase, jei kas norit galit ir palygint
QUOTE(estetė @ 2009 02 17, 21:58)
na jau tikrai....
QUOTE(Kokopelli @ 2009 02 17, 22:16)
Prisiziurejau jusu darbu ir pati susirgau. Dabar noriu parodyti savo pirmaji darbeli - lempa
:
labai gražu
QUOTE(mamučiukas @ 2009 02 18, 07:26)
va va aš irgi sakau,- visos pamiršo rašyt kaip, ką ir su kuo darė
QUOTE(grite @ 2009 02 18, 09:23)
ech kaip aš tau pavydžiu....
QUOTE(sobieska @ 2009 02 18, 10:45)
Nemegstu antra karta daryti tuos pacius darbus, bet buvau ikalbeta padaryti, arbatines dezutes su lelija kopija. Kad butu idomiau truputuka patobulinau ir rodau "plagijuota" savo kurinuka
tikrai labai gražūs skilimai,- išduok kaip ir su kuo
QUOTE(estetė @ 2009 02 18, 12:50)
as naudoju PVA, padengiu visa pavirsiu jais,gerai isdziovinu,uzdedu servetele, kepimo popieriaus ant virsaus ir lyginu per viduri nustacius mazdaug karsti be garu 
Ačiū, reikės bandyti
Aciu visoms mergaites
, foto delioju su Scrapbook Flair programyke
QUOTE(Serinute @ 2009 02 18, 11:57)
pasiskaityk tema apie dideliu motyvu klijavima, ten parasyta...ypac kas atsitinka su kitais uztiesalais..tokiais kaip popierius:)
o siaip ten viskas parasyta...
Aš čia truputuką vėl savo trigrašį noriu įkišti
Žinau, kad nemažai atskirų temų apie dekupažą jau yra. Tik kai kurių pavadinimuose net nepaminėtas dekupažas
Kiek supratau, temų gausa norima gauti supermamoje dekupažo subforumą, tiesa? Tai gal reiktų kuriant naujas temas pavadinimus aiškesnius rašyti...pvz.:
Dekupažas: didelių motyvų klijavimas
Dekupažas: šešėliavimo subtilybės
Dekupažas: pagyrų puodas
ir t.t. Ką manot? Gal taip aiškiau būtų? Gal galima paprašyt moderatorių ištaisyt esamų temų pavadinimus? Nes dabar tai tikrai sunkoka rasti atskiras temas, o jei jas visas vienytų žodis "Dekupažas", tai ir per paiešką daug lengviau būtų rasti, kol nėra atskiro subforumo
Na, čia tik pasiūlymas...aš pastaruoju metu tik kalbu kalbu, o darbelių tai neprisiruošiu padaryt
Dekupažas: didelių motyvų klijavimas
Dekupažas: šešėliavimo subtilybės
Dekupažas: pagyrų puodas
ir t.t. Ką manot? Gal taip aiškiau būtų? Gal galima paprašyt moderatorių ištaisyt esamų temų pavadinimus? Nes dabar tai tikrai sunkoka rasti atskiras temas, o jei jas visas vienytų žodis "Dekupažas", tai ir per paiešką daug lengviau būtų rasti, kol nėra atskiro subforumo
Sveikos, sauniosios darbininkes, noriu ir as prie jusu prisijungti
. Nors dekupaze nesu jau tokia naujoke, bet gal kokiu patarimu is jusu gausiu, jei ko nezinosiu
.
Visos labai grazius darbelius darot, saunuoles
Ideciau ir savo nuotraukyciu, bet kazkaip man dar neina
Visos labai grazius darbelius darot, saunuoles
Ideciau ir savo nuotraukyciu, bet kazkaip man dar neina