aš ir verdu bulves su visiškai nedaug vandens, apskritai viską taip verdu, tik ryžiams reikia daugiau vandens.
Puodų dugnas sudarytas iš 5 sluoksnių, sienelės iš 3. Tad šilumą tikrai ilšaiko, sriuba būna kurį tai laiką šilta... Puodai pagaminti iš medicininio plieno. Man tik nelabai patogūs tie su viena rankena, pvz kai reikia nuo bulvių vandenį nupilti ir šaldytuve pastatyti...
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 02 23, 08:17)
nu ne, BTB indelis vaikui gramėzdiškas, toks ūkiškas, čia daugiau virtuvėje tinkamas, norisi gražesnio
O šitie 100 proc. sandarūs, gal kuri bandėt ?
na skonio reikalas, man tai labai btb patinka, tik tiek, kad vaikui tikrai gal sudėtinga jį atidaryti.
Ketvertukai ir trijo 100 proc sandarūs. Kaiptik jiems dabar akcija