Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

O ar tikrai gerai laikosi užkištas dangtis to 5,7 l puode blush2.gif Ir kokie dar yra puodai su dviem ausytėm, kad komplektą sudaryti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 02 23, 10:07)
O kaip tas bulves verdate? Kas per paslaptis? Prasom pasidalinti.
Dar turiu prasymeli, gal kas galetu ismatuoti to 5,7 l auksti?

Iki dangcio 12,5 isorejo, viduje 11,7
Jokios paslapties nera, tiesiog verdi ir net nereikia daug vandens, dangti uzdengi ir isverda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 23, 10:12)
Jokios paslapties nera, tiesiog verdi ir net nereikia daug vandens, dangti uzdengi ir isverda biggrin.gif

o tai kiek laiko jūs jame verdate? ir ar atidenginėjat patikrinti?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 23, 11:12)

Tai jis toks labiau platus, nei aukstas?
Pas vokiecius skelbia, kad naujame kataloge bus raudonos spalvos doh.gif Tai mes dar nesulauksim.

Ir stai toki puoda 2,5l reklamuoja.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 02 23, 10:24)
o tai kiek laiko jūs jame verdate? ir ar atidenginėjat patikrinti?

Verdu paprastai ir atidarineju, kai prisimenu, niekada i laika neziurejau, tai negaliu pasakyti g.gif

QUOTE(Betti @ 2009 02 23, 10:27)
Tai jis toks labiau platus, nei aukstas?
Pas vokiecius skelbia, kad naujame kataloge bus raudonos spalvos  doh.gif Tai mes dar nesulauksim.

Ir stai toki puoda 2,5l reklamuoja.
user posted image

O man dabartinis dizainas labiau patinka, todel ir suskubau nusipirkti visus man reikalingus bigsmile.gif
Atsakyti
aš ir verdu bulves su visiškai nedaug vandens, apskritai viską taip verdu, tik ryžiams reikia daugiau vandens.
Puodų dugnas sudarytas iš 5 sluoksnių, sienelės iš 3. Tad šilumą tikrai ilšaiko, sriuba būna kurį tai laiką šilta... Puodai pagaminti iš medicininio plieno. Man tik nelabai patogūs tie su viena rankena, pvz kai reikia nuo bulvių vandenį nupilti ir šaldytuve pastatyti...
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 02 23, 08:17)
nu ne, BTB indelis vaikui gramėzdiškas, toks ūkiškas, čia daugiau virtuvėje tinkamas, norisi gražesnio schmoll.gif

O šitie 100 proc. sandarūs, gal kuri bandėt ?

na skonio reikalas, man tai labai btb patinka, tik tiek, kad vaikui tikrai gal sudėtinga jį atidaryti.
Ketvertukai ir trijo 100 proc sandarūs. Kaiptik jiems dabar akcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 23, 11:12)

O gal nebutu sunku ir ploti pamatuoti.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 23, 10:45)
na skonio reikalas, man tai labai btb patinka, tik tiek, kad vaikui tikrai gal sudėtinga jį atidaryti.
Ketvertukai ir trijo 100 proc sandarūs. Kaiptik jiems dabar akcija smile.gif

Taip ir padarysiu, užsakysiu tą rinkinuką iš 7 indelių, galės mažius su sese patys išsirinkti biggrin.gif , o gal ir visus padovanosiu ax.gif , geri mano anūkai, gerai mokosi, negaila smile.gif
Atsakyti
Per viduri plotis 26, virsuje apie 24,5
dugnas viduje apie 22,5, isoreja apie 21,5
Daugiau nezinau, ka galima ismatuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 23, 11:04)
Taip ir padarysiu, užsakysiu tą rinkinuką iš 7 indelių, galės mažius su sese patys išsirinkti  biggrin.gif , o gal ir visus padovanosiu  ax.gif , geri mano anūkai, gerai mokosi, negaila  smile.gif

manau porą ir sau galit pasilikti, tikrai pravers... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 23, 11:47)
manau porą ir sau galit pasilikti, tikrai pravers... smile.gif

Ypač trinukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 23, 10:54)
Kalbant apie tw puodus

QUOTE(13liepa @ 2009 02 23, 11:11)
O ar tikrai gerai laikosi užkištas dangtis to 5,7 l puode  blush2.gif  Ir kokie dar yra puodai su dviem ausytėm, kad komplektą sudaryti  g.gif ?

o kaip jie atrodo? idekit nuotrauka tu puodu apie kuriuos kalbat? kataloge ju nera g.gif
Atsakyti