Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 22, 20:55)
Kas čia norėjo 1 litro puodo? Šią savaitę galima jį gauti dovanų, jei tapsite demonstruotoja ir per 8 savaites užsakysite už 2000 Lt.

Na tas pasiūlymas kažkaip baisiai man skamba: 2000 Lt per 8 savaites ir gausi mažutį puodelį doh.gif
Jurgitak, čia ne tau asmeniškai, čia TW akcijų sugalvotojams
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 02 22, 20:22)
Na tas pasiūlymas kažkaip baisiai man skamba: 2000 Lt per 8 savaites ir gausi mažutį puodelį  doh.gif

drinks_cheers.gif tikrai absurdiška akcija hihihi.gif

Mano anūkas pirmokas užsiprašė tokio indelio, kad galėtų į m-klą neštis s.pusryčius su pienu ir jam neišbėgtų biggrin.gif , tai tikriausiai čia būtų optimaliausias variantas indelis iš Optima serijos g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 22, 20:42)
drinks_cheers.gif  tikrai absurdiška akcija  hihihi.gif

Mano anūkas pirmokas užsiprašė tokio indelio, kad galėtų į m-klą neštis s.pusryčius su pienu ir jam neišbėgtų  biggrin.gif , tai tikriausiai čia būtų optimaliausias variantas indelis iš Optima serijos  g.gif  ?

siūlyčiau btb mažą dubenėlį, jis irgi 100 proc sandarus wink.gif
Papildyta:

ištryniau žinutę, nes pasirodo negalima skelbti iki susirinkimo info, bet manau perskaitėt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 22 vasario 2009 - 21:09
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 22, 22:02)
siūlyčiau btb mažą dubenėlį, jis irgi 100 proc sandarus wink.gif

Kadangi mano sūnus irgi pirmokas, tai iš patirties žinau, kad BtB dubenėlis tokio amžiaus vaikui per sunkus atidaryti, gali visi dribsniai išsipilti. Gal visgi geriau optimum arba mažiausias MiniMax indelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 02 22, 21:05)
Kadangi mano sūnus irgi pirmokas, tai iš patirties žinau, kad BtB dubenėlis tokio amžiaus vaikui per sunkus atidaryti, gali visi dribsniai išsipilti. Gal visgi geriau optimum arba mažiausias MiniMax indelis  smile.gif

mini max nėra sandarus wink.gif ir jei susispaus kuprinėje tada išvis ne kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 22, 21:02)
jei įdomu, o manau, kad taip, parašysiu šiek tiek info iš Vilono.
nenoriu vėl užvesti negražių, čia vykusių diskusijų, bet tik pridėsiu, kad dalyvavau seminare nemokamai (galima užsidirbti nemokamą dalyvavimą) ir man ten nėra tuščias laiko gaišimas.
arba uz du naujokus iPOD.

Ale kokią apyvartą reik padaryt , kad galėtum nemokamai dalyvaut. doh.gif Nėr taip paprasta .

O kas tas iPOD ?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 02 22, 21:08)
Ale kokią apyvartą reik padaryt , kad galėtum nemokamai dalyvaut. doh.gif  Nėr taip paprasta .

O kas tas iPOD ?

toks kaip mp3 panašiai, pati ne labai išmanau tas technologijas smile.gif
jei atvirai, tai net nesistengiau daryti nemokamai, naturaliai gavosi šį kartą, ne apyvartos reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 02 22, 20:22)
Na tas pasiūlymas kažkaip baisiai man skamba: 2000 Lt per 8 savaites ir gausi mažutį puodelį  doh.gif
Jurgitak, čia ne tau asmeniškai, čia TW akcijų sugalvotojams

Asese, o tu pati prisimink kokią apyvartą padarei per pirmas 8 savaites? Jei padarysi tokią apyvartą ne tik kad mažutį puodelį vertą 329 Lt gausi, bet ir nemažai sėkmės laiptų dovanų. Prisimink, kad prieš ketvertą metų startiniai ne 800 Lt buvo, o net 1400 Lt ir niekas nesibaisėjo. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 02 22, 20:42)
Mano anūkas pirmokas užsiprašė tokio indelio, kad galėtų į m-klą neštis s.pusryčius su pienu ir jam neišbėgtų  biggrin.gif , tai tikriausiai čia būtų optimaliausias variantas indelis iš Optima serijos  g.gif  ?

Ketvertukų indelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 22, 21:20)
Asese, o tu pati prisimink kokią apyvartą padarei per pirmas 8 savaites? Jei padarysi tokią apyvartą ne tik kad mažutį puodelį vertą 329 Lt gausi, bet ir nemažai sėkmės laiptų dovanų. Prisimink, kad prieš ketvertą metų startiniai ne 800 Lt buvo, o net 1400 Lt ir niekas nesibaisėjo.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Ketvertukų indelis  mirksiukas.gif

aš tai manau, kuo daugiau padarom, tuo aukščiau kertelę kelia... bet vistiek naujokai ją perlipa...

Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 22, 21:02)
ištryniau žinutę, nes pasirodo negalima skelbti iki susirinkimo info, bet manau perskaitėt wink.gif

Gavau sms apie dovanas uz naujokus ir žinią , kad ryt viskas bus svetainėj. Taip , kad nelabai ir nusižengei taisyklėms wink.gif
Atsakyti
kokioi svetainei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2009 02 22, 22:23)
kokioi svetainei? g.gif

Vilnelės 4u.gif Sms rašo tik apie naujokus, o ne apie naują katalogą ir naujienas.
Neperduokit klaidingos info netyčia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 22 vasario 2009 - 22:27