Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(davija @ 2009 02 07, 15:07)
Spėju, kad koldūninės patapo populiariausios TW bigsmile.gif Aš vis susilaikinėju nuo Ravioli formos, bet tuoj tuoj ir užsimanysiu aš jos blush2.gif

ajel, TW yra dviejų rūšių koldūninės: viena ravioli formos Ravioli forma

kita mažų koldūniukų forma:

koldūninė

Aciu,tik dabar galvoju... g.gif labai jau mazi kolduniukai ax.gif O gal gerai?Butu smagu, kad pasidalintu nuomone turinti tokia koldunine unsure.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat naudoju TV indus ir juos platinu, labai įdomu paplepėti su bendraminčiais. 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu mažų koldūniukų koldūninę, nu žinokit labai tingiu aš su ja darbuotis, jau kai prisiruošiu, tai puse dienos dirbu ir daug prisišaldau.... Vat ir galvoju, kad man dabar norėtųsi Ravioli, ravioli ir yra ravioli o ne koldūnai mirksiukas.gif kadangi aš tešlą labai mėgstu ir jų tik 12 gaunas, tai mane ir masina blush2.gif
Mano vadovė kepa pyragėlius iš bemielės sluoksniuotos tešlos su Ravioli forma, sakė labai gerai viskas gaunas, bet ten ir tešlos bus daug, o įdaro mažai...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 07, 15:30)
Aš turiu mažų koldūniukų koldūninę, nu žinokit labai tingiu aš su ja darbuotis, jau kai prisiruošiu, tai puse dienos dirbu ir daug prisišaldau.... Vat ir galvoju, kad man dabar norėtųsi Ravioli, ravioli ir yra ravioli o ne koldūnai mirksiukas.gif kadangi aš tešlą labai mėgstu ir jų tik 12 gaunas, tai mane ir masina blush2.gif
Mano vadovė kepa pyragėlius iš bemielės sluoksniuotos tešlos su Ravioli forma, sakė labai gerai viskas gaunas, bet ten ir tešlos bus daug, o įdaro mažai...

Ret ravioli formoj kai darai, tie kraštai tešlos tokie stori gaunasi doh.gif Man tai labai nepatinka, bet čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anren @ 2009 02 06, 00:19)
Merginos reikia jusu pagalbos, turiu isigijusi Tupperware knservu atidarytuva, bet nemoku juo naudotis. Daiktas panasu geras, bet labai nesinori ji sulauzyti. Gal kazkas is jusu turi filmuka, kuriame parodyta kaip juo naudotis. Aciu is anksto:)

va ka radau tw atidarytuvas
Papildyta:
QUOTE(ajel @ 2009 02 07, 15:18)
Aciu,tik dabar galvoju... g.gif labai jau mazi kolduniukai ax.gif O gal gerai?Butu smagu, kad pasidalintu nuomone turinti tokia koldunine unsure.gif  g.gif

pas mane melyna koldunine. Bet, kaip ir Davija minejo, uzknisa kol mesa sudelioji i visus doh.gif Bet siaip man kolduniukai labai smagus iseina-tokie vieno kasnio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 07 vasario 2009 - 14:36
Turėjau mėlyną koldūninę, tai padovanojau. Neturiu tiek laiko su ja terliotis doh.gif

dabar turiu Ravioli, tai žinokit niekam neatiduosiu lotuliukas.gif mano mėgstamiausi sloksnuotos tešlos pyragaičiai. Per Kalėdas su žuvim, savaitgaliais su faršu, vaikų susiburimams su Rududu thumbup.gif nu žinokit man čia pats pačiausias TW gaminys smile.gif o jau svečiai, kaip nustemba kaskart vis radę kitą įdarą lotuliukas.gif

žodžiu smaginuosi aš su ja, turiu prie jos ir šaldymo indelį, tai prisišaldau ateičiai irgi rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vižma @ 2009 02 07, 14:33)
Ret ravioli formoj kai darai, tie kraštai tešlos tokie stori gaunasi  doh.gif  Man tai labai nepatinka, bet čia tik mano nuomonė  smile.gif

reikia plonai iškočioti wink.gif o tešla labai skani ravioli, ne paprasta miltai ir vanduo, bet ta kurs su aliejum, kiaušiniais ir kt.
Papildyta:
QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 07, 12:10)
bet akcija kaip ir baigesi siu indeliu....

bent jau Vilnelėje, sakė bus galima užsakinėti ir kitą savaitę, jei dar tik bus tų indų, pardavinės kol išparduos... o galų gale, dar galima siųsti papildymus iki 7dienio wink.gif
Atsakyti
na as turiu ir ravioliu ir koldunu forma, na man jos abi super, negaliu pasakyti kuri fainesne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolli_: 07 vasario 2009 - 17:25
O aš dar nei koldūninės nei ravioli formos neišbandžiau, kažkaip vis laiko nerandu, bet jei pirksit, tai imkit kartu ir tą specialų indą į šaldiklį, ant kurio jos užsideda 3L, na neturiu nei vieno katalogo, visi išdalinti, laukiu jau naujų.., tai parašyčiau tikslų pavadinimą..
Davija, friends.gif
Atsakyti
Tiek isreklamavot ta Ravioli formele, kad as net uzsimaniau nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraeva @ 2009 02 07, 18:56)
Tiek isreklamavot ta Ravioli formele, kad as net uzsimaniau nusipirkt smile.gif

Tai, kad tokių formų, kaip TW ravioli forma PC nesu ir mačiusi biggrin.gif
Atsakyti