Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(davija @ 2009 02 06, 19:51)

Na panos, jei manęs neatpažįstat, tai ką aš žinau biggrin.gif Davija, tau kaip visada, siunčiu baliončiką 4u.gif mirksiukas.gif
Kitą savaitę atvažiuos mano išsvajota Samba pyraginė, o tai iškepu ką nors Princesėje ir niekur man netelpa.
Dar tų mažų SpaceMaker iš išpardavimo prisisakiau, tik pusę kainos, bus kavai, krakmolui, želatinui, aguonoms ir t.t. susipilti. Labai patogūs ir smagūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 07 vasario 2009 - 06:55
QUOTE(Dusetelle @ 2009 02 06, 23:27)

Zinau,kad siuo metu yra labai dideles akcijos.Pvz Didysis duobuo 7.5lt vietoj 89lt,44lt  bigsmile.gif  .Ir va primirsau kokiem dar produktam.Pamenu,kad surinei dar kazkam.Bet kokios kainos...  g.gif .Neklausciau,bet niekaip mano kompas

As tai nepirkciau naudoto tuperio.Geriau nauja,nes tik as pati zinau,kaip as juos priziuriu.Galima panaudot plasmase ne pagal paskirti ir jau toks kokybiskas indas nebebus.Pvz.sildyti mikrobangese ne tos paskirties indais  g.gif

Sitos akcijos 8 daiktams jau baiges su 6 savaite mirksiukas.gif

As tai ir nepirkciau panaudotu indu nors ir viena karta, o is sendaikciu tai net nekalbu schmoll.gif As jei negaliu nusipirkt tai moku apseit ir be to daikto.... ir siaip man indai tokie intymūs daikčiukai blush2.gif pvz. labai nemėgstu kai darbe kas paaima mano puoduką biggrin.gif

rosee, as tai jauciau kad tu ten, bet vistiek del sventos ramybes pasitikslinau 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2009 02 06, 22:27)
Zinau,kad siuo metu yra labai dideles akcijos.Pvz Didysis duobuo 7.5lt vietoj 89lt,44lt  bigsmile.gif  .

Didelė sūrinė 49,-, Tuper Flex 1,2 l - 27,- ir dar kažkas g.gif
Atsakyti
Space maker 350ml- 17 lt,(pilku dangteliu)
kolumbus -29lt
stalčiaus dėžutės(kaip buvo gruodžio mėn)12lt
užkandžių puodeliai madagaskaro vaizdais-12lt thumbup.gif
Atsakyti
bet akcija kaip ir baigesi siu indeliu....
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 07, 12:10)
bet akcija kaip ir baigesi siu indeliu....

Tai nuo pirmadienio matyt bus kažkas naujo ? blush2.gif
Atsakyti
o kodėl taip galvojat, kad nuo pirmadienio bus kažkas naujo?
vasario men. pasiūlymai iki 13 sav., kai kam pasiūlymai baigsis 9 sav.... o apie visai spec. pasiūlymus tai nelabai prognozių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 07, 11:05)
Sitos akcijos 8 daiktams jau baiges su 6 savaite mirksiukas.gif

Zinau,da as galiu spet,iki sekmadienio vakaro dapildyt.Vadove pasiskambino del tu dubeniu ir sake,kad galima ir,kad dar ju yra bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 07 vasario 2009 - 12:38
Labukas visoms 4u.gif Ieskau koldunines.Ar Tupperware yra tokios? Niekur nesurandu.Kas turit informacijos,foto koldunines. kaina lauksiu i AZ ax.gif Aciukas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Spėju, kad koldūninės patapo populiariausios TW bigsmile.gif Aš vis susilaikinėju nuo Ravioli formos, bet tuoj tuoj ir užsimanysiu aš jos blush2.gif

ajel, TW yra dviejų rūšių koldūninės: viena ravioli formos Ravioli forma

kita mažų koldūniukų forma:

koldūninė
Atsakyti
Laba, Tw gerbejos, gal ir gerbejai 4u.gif
Sunkiai sekasi isilieti i jusu diskusijas ax.gif
Tai bent pasigirsiu, kad negaliu atsidziaugti mini sefuku, nespeja dziuti, is ranku nepaleidziu.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 07, 15:07)
Spėju, kad koldūninės patapo populiariausios TW bigsmile.gif Aš vis susilaikinėju nuo Ravioli formos, bet tuoj tuoj ir užsimanysiu aš jos blush2.gif

ajel, TW yra dviejų rūšių koldūninės: viena ravioli formos Ravioli forma

kita mažų koldūniukų forma:

koldūninė

Tir gerai, kad susilaikai nuo ravioli formos (tos geltonos), nes su koldūnai perdideli ganasi doh.gif , o virtiniai - perstori verysad.gif , tokie tešlos kukulai. Gal ji tikus iš sluoksniotos tešlos kokius pyranėlius daryti g.gif

Jei jau pirkti koldūninę - tai tik mėlyną su mažom skylutėm: darbo daugiau, bet koldūnai kaip koldūnai thumbup.gif
Atsakyti