Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(rasike @ 2009 02 10, 06:33)
..labas rytas.... dziaugiames su vaikais, kad turime keleta daiktu is Tupperwares thumbup.gif  kasdien kas nors kur nors naujai pasitarnauja.... jau kelinta diena i eiles kepam duona su cesnako-surio-majonezo misiniu... liuks produktas gaunasi thumbup.gif  o ir surio malunelis pasaka thumbup.gif

Ar čia taip daroma- pakepama duona ir paskui uždedama ta košė su sūriu ir majonezu ant viršaus?
Atsakyti
Nusipirksiu ta rinkinuka ravioli forma su indeliu, gal kas dar pigiau galit pasiut, parasykit i az. smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau sluoksniuotos šaldytos tešlos, dabar mąstau, gal su ravioli forma reiktų ką nors "prifantazuoti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2009 02 10, 13:02)
Ar čia taip daroma- pakepama duona ir paskui uždedama ta košė su sūriu ir majonezu ant viršaus?

..pakepama juostelemis duona, sudedama i karsciui atsparu inda ir ant virsaus ta kose is surio, majonezo ir cesnako.. i orkaite, kol truputi pasilydo... vaikai svaigsta del to..
o su surio maluneliu as smulkinau ir riesutus, ir sokolada mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu nauja, nenaudota "TupperChef" serijos duonrieki peili (kataloge Nr.4) pilka rankenele - kaip dabar eina. Gal kas galetu apkeisti i nauja, nenaudota toki pati peili , tik su melyna-balta rankenele (senesne serija).
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 02 10, 16:12)
..pakepama juostelemis duona, sudedama i karsciui atsparu inda ir ant virsaus ta kose is surio, majonezo ir cesnako.. i orkaite, kol truputi pasilydo... vaikai svaigsta del to..

drinks_cheers.gif Maniškiai irgi svaigsta dėl tokio patiekalo drinks_cheers.gif
Tik aš dedu į MicroPlus ąsotėlį ir kišu į mikrobangę: ir greita, ir gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 02 10, 15:17)
drinks_cheers.gif  Maniškiai irgi svaigsta dėl tokio patiekalo  drinks_cheers.gif
Tik aš dedu į MicroPlus ąsotėlį ir kišu į mikrobangę: ir greita, ir gražiai atrodo  thumbup.gif

..mikrobanges ner pas mane.. tai labai greit viskas orkaitej pasidaro.... o vaikams labiausia oatinka su surio maluneliu suri malti
Atsakyti
Ir aš padarysiu vakare tokios pakeptos duonos su česnaku, majonezu ir sūriu Microplus ąsotėlyje wub.gif wub.gif Jau seilė pradėjo tįsti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 02 10, 16:58)
Ir aš padarysiu vakare tokios pakeptos duonos su česnaku, majonezu ir sūriu Microplus ąsotėlyje  wub.gif  wub.gif  Jau seilė pradėjo tįsti  wub.gif  wub.gif

O tai kiek tam Mikropliuse tų riekelių tetelpa... Ar jūs viena ant kitos dedat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 02 10, 17:03)
O tai kiek tam Mikropliuse tų riekelių tetelpa... Ar jūs viena ant kitos dedat?  g.gif

Aš duoną supjaustau tokiomis siauromis juostelėmis, pakepinu, patrinu česnaku ir sudedu į ąsotėlį smile.gif Sudedu į tokį kalniuką, o ant jo pilu majonezo ir sūrio mišinį. Tada viską į mikrobangę ir po minutės valgom gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 02 10, 16:03)
O tai kiek tam Mikropliuse tų riekelių tetelpa... Ar jūs viena ant kitos dedat?  g.gif

viena ant kitos dedu... paskui isemusi ismaisau....tai suris pasiskirsto ant visu riekeliu
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 02 10, 17:11)
Aš duoną supjaustau tokiomis siauromis juostelėmis, pakepinu, patrinu česnaku  ir sudedu į ąsotėlį  smile.gif  Sudedu į tokį kalniuką, o ant jo pilu majonezo ir sūrio mišinį. Tada viską į mikrobangę ir po minutės valgom  gathering.gif

QUOTE(rasike @ 2009 02 10, 17:11)
viena ant kitos dedu... paskui  isemusi ismaisau....tai suris pasiskirsto ant visu riekeliu

Ačiū 4u.gif Dabar supratau smile.gif O duoną pakepinate ant aliejaus keptuvėje ar orkaitėje ant skardos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 10 vasario 2009 - 16:14