taigi uzmirsau pasigirt,kad peilius uzsisakiau po ilgu dvejoniu.LABAI DZIAUGIUOSI!Visi labai faini,o labiausiai patiko tas maziukas.
Man irgi mažiukas pats pačiausias

O as turejau proga panaudoti duonrieki peili. Nu negalejau atsidziaugti. Tikras "gelbetojas" naminei duonai pjaustyti!!!!!
Man irgi tie mėlyni Kolumbai, kur buvo išpardavime, gražuoliai. Susipyliau kavą, rudąjį cukrų. Ai, panos, aplamai man viskas TW gražu.
Paskaičiau ankstesniuose postuose čeburėkų receptą, kaži kas būtų, jei juos su Ravioli forma padaryčiau
, na tipo, tokius mažus pyragėlius, skonis tai būtų originalus, tik, kad mažyčiai, a? Gal kuri bandėt? Na aš čia truputį leidau sau pafantazuoti
Vaida39, kuriuos peilius ėmei ar iš katalogo ar tuos brangesnius?
Duonriekis tai tikrai
, pjauna be trupinių ir taip lygiai, net pačiai nesitiki, kad nenukreivinu
, o mažiukas labai fainas ir lašinukams pasismulkinti ir cibuliui riekutėmis pasipjaustyt.
Paskaičiau ankstesniuose postuose čeburėkų receptą, kaži kas būtų, jei juos su Ravioli forma padaryčiau

Vaida39, kuriuos peilius ėmei ar iš katalogo ar tuos brangesnius?
Duonriekis tai tikrai

As Columbus uzsisakius nulekiau i parduotuve, kavu ir arbatu prisipirkau, kad iskart indukus idarbinciau
kai draugai ateina, isdidziai isrikiuoju indukus ant stalo - "kavos, arbatos?"

O pas mane saldytuve jau 3 surines
Su manim viskas gerai????
Dabar svajoju apie 1 litro Samba asotėli.
jei kas tures rasykite)

Dabar svajoju apie 1 litro Samba asotėli.

Man Kolumbų spalva irgi labai graži
Mums sakė, kad jų spalva bus žydra, kaip kad neseniai buvo (po 3vnt), ale žiūriu, kad kai atsiuntė tai kitokios mėlynos spalvos
O aš išbandžiau spalvotus peiliukus
man tai visai patiko, aštrūs tokie, dabar su juo pjaustinėju... Duonriekis tai ir man labai patinka, mano merginos vis sako kam jis reikalingas, duona, bulka supjaustyti juk - bet aš tai viską pjaustau ir picą ir pyragus ir prancūzišką batuoną
Ir dar labai fainas tas Sambo dubuo milžinas 7,5l, spalva tokia graži
o ir kaina gera.
rosee, tai kaip tas Ekstra Pliusas? Nebeparašei įspūdžių
Aš sulyginau realiai 475 ir 700ml, tai kai indeliai atidaryti nelabai vizualiai ir skirias, tik forma kita...Man tai jie geruliai tokie
ulitka galiu pasiūlyt tik dar vieną sūrinikę

O aš išbandžiau spalvotus peiliukus

Ir dar labai fainas tas Sambo dubuo milžinas 7,5l, spalva tokia graži

rosee, tai kaip tas Ekstra Pliusas? Nebeparašei įspūdžių

Aš sulyginau realiai 475 ir 700ml, tai kai indeliai atidaryti nelabai vizualiai ir skirias, tik forma kita...Man tai jie geruliai tokie

ulitka galiu pasiūlyt tik dar vieną sūrinikę

Pritariu dėl Sambo didžiojo dubens
Turėjau iš pernai metų vieną, dabar dar pasiėmiau, nepamainomas daiktas salotoms ir mišrainėms jei reikia didesnio kiekio.
Merginos, ko tai tylu dėl naujojo žurnalo. Nieko negirdėjote? Gal kokia naujiena bus... Aš tik viena ausimi nugirdusi esu, kad lyg duoninė geltona bus. Gal kas turi geresnes ausis ar akis?

Merginos, ko tai tylu dėl naujojo žurnalo. Nieko negirdėjote? Gal kokia naujiena bus... Aš tik viena ausimi nugirdusi esu, kad lyg duoninė geltona bus. Gal kas turi geresnes ausis ar akis?

QUOTE(davija @ 2009 02 13, 11:08)

QUOTE(Vita @ 2009 02 13, 10:16)
Pritariu dėl Sambo didžiojo dubens
Turėjau iš pernai metų vieną, dabar dar pasiėmiau, nepamainomas daiktas salotoms ir mišrainėms jei reikia didesnio kiekio.

Sakė, kad 02 24 dieną bus naujas katalogas, bus daug naujienų 

ulitka, tai jei nori - parašyk až

Ir aš norėčiau tokio žalio ąsotėlio
2 ir spalvoto peiliuko
: Kas turėsit, parašykit į až su kaina