Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Likka @ 2009 02 27, 10:45)
Kepimui ultrapliusą turiu, tai kaip ir nepasiteisintų  doh.gif

O kur virsit cepelinus, saltiena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 02 27, 11:26)
Aš su savo mentele visur ir viską maišau, tik nepalieku keptuvėj ax.gif
Bet paskutiniam susirinkime buvau pastebėjus, kad daug moterų norėjo keist menteles, jos atrodė visiškai naujos bet su įtrūkimais, ir jų NEBEKEITĖ verysad.gif Demonstruotojos buvo supykusios ir sakė reiks varyt Vilniun aiškintis..... nežinau ar tai kokia partija netikus buvo, bet buvai apakus blink.gif Aš su saviške darbuojuosi daug metų ir ji pas mane sveikutėlė tfu tfu tfu...

mano senoji placioji kaip nauja o gal jau 5 metai naudoju thumbup.gif o va naujoji siauroji jau sutrukinejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 02 27, 10:04)
Bet jei virti sriubą, gaminti plovą (ruošiant ne vienai dienai) - tai tas dydis kaip tik  4u.gif

nu bet jei 3 asmenų šeimai, tai net ir keliom dienom per didelis g.gif mums irgi toks būtų per didelis, nebet daržovienę ar čili virti, va toms reikia didelio puodo mums lotuliukas.gif

QUOTE(Asio @ 2009 02 27, 10:45)
mano senoji placioji kaip nauja o gal jau 5 metai naudoju  thumbup.gif  o va naujoji siauroji jau sutrukinejo  unsure.gif

gal visgi brokas unsure.gif man taip su sūrio peiliu "pasisekė"
po pusės metų naudojimo surūdyjo ties rankena, tai pakeitė ir sakė jei vėl tas pats bus, ateikit, keisim.... nes sandėlyje kol rado naują neprarūdyjusį doh.gif
Atsakyti
Šią savaitę bandė pasikeisti Vilniaus sandėlyje silikoninę mentelę ir nepakeitė unsure.gif Todėl manau čeburekams vartyti geriau naudoti katalogines žnyples smile.gif Bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2009 02 27, 12:40)
Šią savaitę bandė pasikeisti Vilniaus sandėlyje silikoninę mentelę ir nepakeitė unsure.gif Todėl manau čeburekams vartyti geriau naudoti katalogines žnyples  smile.gif Bet čia tik mano nuomonė ax.gif

dekui uz info. Gal geriau nerizikuosiu ir vartysiu metalinemis sakutemis.

Parasykit prasau silikoninio padekliuko ir didziausios dezutes, kurioje rekomenduojama darzoves laikyti ismatavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2009 02 27, 11:40)
Šią savaitę bandė pasikeisti Vilniaus sandėlyje silikoninę mentelę ir nepakeitė unsure.gif

Kažkodėl keitimas pradėjo priklausyt nuo darbuotojų nuotaikos verysad.gif Paskutinį kartą , kai norėjau keisti tupperflex indelį , taip pat atsisakė. Priėjau prie distribiutorės ir gavau leidimą keist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2009 02 27, 11:40)
Šią savaitę bandė pasikeisti Vilniaus sandėlyje silikoninę mentelę ir nepakeitė unsure.gif Todėl manau čeburekams vartyti geriau naudoti katalogines žnyples  smile.gif Bet čia tik mano nuomonė ax.gif

Net ne žnyples o plakimo šluotelę
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 02 27, 10:45)
O kur virsit cepelinus, saltiena  mirksiukas.gif

Oj, ne, šaltiena ne man schmoll.gif Ačiū visoms už patarimus 4u.gif Visgi lauksiu nuolaidos 2,4 l puodui ir litrinukui smile.gif Jeigu pas Latvius kovo 8-osios proga 12 proc. nuolaida, tai manau pas mus irgi bus mirksiukas.gif tik laiko klausimas
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 02 27, 09:38)
Neapsisprendžiu dėl 5,7 l puodo  g.gif ar ne per didelis jis? ar evrta įsigyt? kad po to, nestovėtų ir nedulkėtų  doh.gif man labiau prie širdies 2,4 l, bet jam nėr nuolaidos  doh.gif

o man kaiptik šis dydis... juk neiškris i didelio wink.gif aš ir mišrainę baltą verdu ir balandėlius darau, uogienes verdu vasara, nor uogienem daznai 7,6l pasitarnauja, kaip ir cepelinams beje...
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kaip išsiverčiat be didesnių puodų. Man 6 l talpos pats einamiausias... Jei noriu šeimai sriubos, kad porai kartų užtektų, su mažesniu niekaip neapsieinu.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 02 27, 13:33)
Neįsivaizduoju, kaip išsiverčiat be didesnių puodų. Man 6 l talpos pats einamiausias... Jei noriu šeimai sriubos, kad porai kartų užtektų, su mažesniu niekaip neapsieinu.

Bet kokiais kiekiais valgot? g.gif Mums 4 asmenų šeimai (3 suaugę ir vienas vaikas) 2,4 litro puode išvirtos sriubos užtenka 2 pavalgymams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 27, 13:42)
Bet kokiais kiekiais valgot?  g.gif Mums 4 asmenų šeimai (3 suaugę ir vienas vaikas) 2,4 litro puode išvirtos sriubos užtenka 2 pavalgymams.  ax.gif

Bet kiek čia gaunasi tada? Po stiklinę sriubos? Nebent labai tirštą verdi. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 27, 13:42)
Bet kokiais kiekiais valgot?  g.gif Mums 4 asmenų šeimai (3 suaugę ir vienas vaikas) 2,4 litro puode išvirtos sriubos užtenka 2 pavalgymams.  ax.gif

Na kaip čia pasakius... Pvz.: pusryčiams 7 metų sūnus suvalgo 2 kiaušinius, mažesnysis dažniausiai 2, kartais 1, vyras - 5, aš - 1.
Jei valgom sumuštinius, SB vienam kartui su lašiša darau iš 170-200 g žuvies priklausomai nuo pakuotės. Gaunasi 7-8 Toste duonos riekės. Nei aš, nei vaikai tokių nevalgom, tik MB. Vaikams atskirai pagal pageidavimus po 1-3.
Jei išverdu kilogramą šaldytų koldūnų (išvirę jie sveria apie 1,5 kg), tai su padažais, grietine, pavalgo MB ir dar keli vaikams kliūva, man jau nelieka.
Cepelinai naminiai, normalaus dydžio - MB apie 10-12, didysis 2-3, mažius 2.
Ir atitinkamai kiti patiekalai.
P.S. visų vyrų KMI į mažesnę pusę, tik mano į didesnę, nors valgau mažiausiai blush2.gif
P.P.S. - atsiprašau už OT, bet gal nelabai ir nusikaltau, vis tik apie reikalingus puodus...
Atsakyti