Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Vilniuje

o kaip geriau, kai papasakoji savo "istoriją" ar tiesiog pateiki klausimą ir lauki atsakymo, kad būrėja nepasinaudotų jau suteiktomis žiniomis ir pati biški pakrutintų savo smegeninę?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 01, 09:32)
o kaip geriau, kai papasakoji savo "istoriją" ar tiesiog pateiki klausimą ir lauki atsakymo, kad būrėja nepasinaudotų jau suteiktomis žiniomis ir pati biški pakrutintų savo smegeninę?

smile.gif čia truputėlį įsiterpsiu... blush2.gif Mano nuomone, tokia ta ir "būrėja", jei pirma reikia išdėstyti savo biografiją...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 06 01, 08:42)
smile.gif čia truputėlį įsiterpsiu... blush2.gif Mano nuomone, tokia ta ir "būrėja", jei pirma reikia išdėstyti savo biografiją...

Tavo nuomone yra absoliuciai diletantiska ir neturi nieko bendro su profesionaliu tarologiu darbu.Del tokiu nuomoniu (o tokiu kolkas yra 90 procentu),net ir gabios ir suprantancios "burejos" neturi galimybes parodyti visu Taro galimybiu,o apsiriboja pigienom.Atsiprasau uz tona,bet cia mano pozicija tvirta.
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 01, 08:32)

Pasakoti istorijos nereiketu vien del savo ir "burejos" laiko taupymo.Juk eini su konkreciu klausimu.Manau,kad apie tai ir kalbekites. "Bureja" gali pasinaudoti suteiktomis ziniomis,jei tau reikia kad ji uz pinigus papasakotu tavo praeiti (nes taip patikrinsi ar teisingai nusakys ateiti lotuliukas.gif )Bet kaip suprantu,tu is tu civilizuotu klijenciu,todel tikrai nebijok suteikti papildomos informacijos-tau juk rupi konkretus klausimas ir ka daryti sioje situacijoje.O taip pat perspektyvos,priklausancios nuo tavo pasirinkto kelio.
Atsakyti
[quote=Chiromante,2009 06 01, 10:04]
Tavo nuomone yra absoliuciai diletantiska ir neturi nieko bendro su profesionaliu tarologiu darbu.Del tokiu nuomoniu (o tokiu kolkas yra 90 procentu),net ir gabios ir suprantancios "burejos" neturi galimybes parodyti visu Taro galimybiu,o apsiriboja pigienom.Atsiprasau uz tona,bet cia mano pozicija tvirta.
Papildyta:

Na aš turėjau galvoje apskritai žmones, kurie turi tą dovaną... O kalbu iš savo patirties... Tie kurie kvotė, po to tik interpretacijas savo kūrė... Teko lankytis pas kelis, kurie tikrai turi dovaną matyti daugiau... Nereikėjo nei papildomos informacijos - nieko, viską faktais pasakė apie praeitį, kad net žagtelėjau...
Atsakyti
Tai rodo Taro ta praeiti,juolab,kad ji jau ivykusi ir nekintanti...Ko turbut nepasakysi apie ateiti,ane? Bet pasakykite prasau,kam,einant pas "bureja",eikvoti ta valanda (nes dauguma nusistato laiko limita) praeities papasakojimui? nebent ji reikalinga,kai analizuoji kazkokius dabartinius ivykius,kuriems turejo itakos kazkokie praeities sprendimai.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 01, 10:53)
Tai rodo Taro ta praeiti,juolab,kad ji jau ivykusi ir nekintanti...Ko turbut nepasakysi apie ateiti,ane? Bet pasakykite prasau,kam,einant pas "bureja",eikvoti ta valanda (nes dauguma nusistato laiko limita) praeities papasakojimui? nebent ji reikalinga,kai analizuoji kazkokius dabartinius ivykius,kuriems turejo itakos kazkokie praeities sprendimai.

Taip, dėl to... Tiesiog pirmi kartai buvo tokie nevykę, kad iškamantinėjo, o tada "bandė" kurpti mano praeities istoriją...
Bet aišku, visose srityse yra profesionalai ir apsišaukėliai...
O šiaip man prie širdies yra bioenergetikai... Su astrologais taip pat ne kartą konsultavausi dėl iškylusių klausimų, nusivilti neteko dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 birželio 2009 - 10:07
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 06 01, 09:57)
[size=1][/size]

Taip, dėl to... Tiesiog pirmi kartai buvo tokie nevykę, kad iškamantinėjo, o tada "bandė" kurpti mano praeities istoriją...
Bet aišku, visose srityse yra profesionalai ir apsišaukėliai...
O šiaip man prie širdies yra bioenergetikai... Su astrologais taip pat ne kartą konsultavausi dė iškylusių klausimų, nusivilti neteko dar.

Tarp bioenergetiku daugiausiai sarlatanu.O astrologija labai gerbiu-tai tikrai,mano akimis ziurint, patikimiausios prognozes gyvenimui.Daugelis astrologu su Taro pasitikslina giluminius momentus.
Atsakyti
čia žodžiu metadam tykanje, jei pataikysi, bus gerai, jei ne, mėgink dar kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 01, 12:45)
čia žodžiu metadam tykanje, jei pataikysi, bus gerai, jei ne, mėgink dar kartą smile.gif

Principe taip.Rekomendacijos,zinoma,geras daiktas,bet kas is tu rekomendaciju,jei rekomenduojantis pats nezino kaip yra gerai,o kaip ne.Galu gale ir tas "teisingasis" tarologas yra zmogus ir ne tik nuo jo viskas priklauso.O gali ir kokiai babciai netiketai "kanalas atsidaryti" biggrin.gif
Atsakyti
o gal kartais žinai kokį bioenergetiką, bet tikrą, o ne šarlataną...chiromante?
Atsakyti
as buvau pas vida is pasilaiciu,pasirode neblogas zmogus ,truputi suklydo,daugiau ateities pasake ir nemanau kad ji issipildys,nes manau tai nerealu smile.gif buvau pas virginija ar kokia ji ten is karoliniskiu(neprisimenu tiksliaia is kur)bet ka ji pasake niekas neisipilde daugiau pasake praeities,as daugiau tikrai neiciau
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 30, 22:40)
Zinai,as neesu stipri sapnu aiskintoja,bet galiu sulyginti su Taro kortom....Ta pati korta visom "burejom" pranesa kitokia informacija...ir tik per patirti,analizavima,ilgai vedamus ir analizuojamus uzrasus gali suprasti,ka ji sako BUTENT TAU.....Todel vengciau vienareiksmio atsakymo....Greiciausiai ne pirma karta sapnuoji panasius sapnus...Pamastyk,ar kas nors po to ivyko.....Tarkim man sapnai pranesa informacija labai mazai "uzmaskuota",nors.....Papasakosiu viena idomu sapna....Sapnavau labai grazia sauleta pieva,as sedziu ant dekiuko .... drauge atsinesa kudiki,paguldo ji ir aplink ta kudiki pradeda ropoti 7 dideli vorai,kurio vieno is ju varda as tiksliai zinau-Arturas.Viskas-toks sapnas. Po keliu dienu tos drauges sesuo pagimdo 7 menesiu mergaite ir ta diena buvo Arturo vardadienis biggrin.gif Vat...Ir visi mano sapnai tokie.....visada zinau,ka tai reiskia butent man.
Papildyta:

Visu pirma klausimas nevisai tinkamas.Nusakymais,kaip tu sakai,galima turbut pasitiketi daugumos,jei jos suprastu,kaip veikia kortos.Kai nusisneka-90 procentu kalta ne bureja,o klijente.Todel mano nuomone vis ta pati-Galina.Tiesiog dauguma net neisivaizduoja,koks turi buti normalus Taro seansas ir ka is jo galima gauti.

Norejau pakalusti kaip atrodo normalus taro seansas?
Atsakyti