Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Vilniuje

QUOTE(Burbulia24 @ 2009 06 01, 20:35)
Norejau pakalusti kaip atrodo normalus taro seansas?

Burbulia,jei klausi be ironijos ir tau tikrai idomu,-as tikrai daugybe kartu rasiau ir turbut sioje temoje ir ankstesnese.Belieka pasiskaityti ir pasidaryti savo isvadas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 01, 23:53)
Burbulia,jei klausi be ironijos ir tau tikrai idomu,-as tikrai daugybe kartu rasiau ir turbut sioje temoje ir ankstesnese.Belieka pasiskaityti ir pasidaryti savo isvadas. smile.gif

klausiau be visiskos ironijos, siaip daug skaiciau irnorisi suvedimo i viena.. jei nesunku, jei ne tai vistiek aciu.
Atsakyti
buvau pas bureja Vida is pasilaiciu,labai patiko thumbup.gif jeigu kam reikia isspresti konkrecia problema,tai labai tinka jos burimas,tik kiek zinau jos nr pasikeite,jei kam reikia 865837693,sekmes ir jums 4u.gif o jeigu kam idomu dar vaziuodavau anksciau pas Silvija tai man visiskai nepasiteisino jos burimai doh.gif
Atsakyti
hm, kiek galvų, tiek ir nuomonių..
Atsakyti
Na o mano nuomone tokia.
Merginos jai nenorit savo gyvenimo pagadinti neikit pas tas burejas,jai ir einat tai jau eikit su konkreciu klausimu o ne tai kad isburkit man ateity.
Na kiekvienos teise rinktis.Bet as kategoriskai nuomone pakeiciau apie burimus.
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2009 06 17, 19:52)
Na o mano nuomone tokia.
Merginos jai nenorit savo gyvenimo pagadinti neikit pas tas burejas,jai ir einat tai jau eikit su konkreciu klausimu o ne tai kad isburkit man ateity.
Na kiekvienos teise rinktis.Bet as kategoriskai nuomone pakeiciau apie burimus.

Nu,garbe Jezui Kristui...nors viena moteriske susiprato.....
Atsakyti
Daug kas čia supranta, aš ir tą suprantu, todėl vis dar neinu niekur, nors klausimas konkretus, ir manęs nedomina jokia kita ateitis..Chiromante, kur dingus buvai ? smile.gif tuštoka čia be tavęs.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 17, 20:18)
Nu,garbe Jezui Kristui...nors viena moteriske susiprato.....

Na zinai as anksciau kaip ir kitos zinojau bet vistiek ejau tipo is smalsumo,o kai viena diena tu pamatai tikrove o ne tai kad pagalvoji tai zinai siurpuliukai nubega.Geriau jau kai bus sunku nueisiu i bazinyce ir pasimelsiu.
Na vienas BLOGIAUSIAS minusas ka as pastebejau apie burejas kad jos sako dalykus kurios neturi teises sakyti
Atsakyti
O ko jus stebites? Pvz. Rusijoj tarologai mokosi po kelis metus,tame tarpe ir psichologijos,paprastai turi aukstuosius (ir ne viena) issilavinimus....O kas Lietuvoje? Pora "bureju",isgarsejusiu atsitiktinumo deka ir babces,kurios net jeigu ir gerai supranta kortas,tai neturi jokio supratimo apie elementariausia etika ir skurdus zodynas,bei issilavinimo trukumas,informacija apriboja ties,"istekesi,susirgsi tu ar tavo artimieji,vyras praras darba,susiras meiluze,sitas ne tau skirtas,piktavale drauge tave uz akiu apkalbineja...." nu ir panasios pigienos.

Todel visada rekomenduoju tik Galina,nes jinai yra is mano pradzioj posto aprasytos kategorijos,-auksto lygio tarologe.Jinai niekada nesiima briedo is serijos "isburk man ateiti".....

Taro kortos nepaprastai stiprus ir galingas pagalbininkas gyvenimo kelyje...bet tik gerose rankose biggrin.gif
Atsakyti
Paskaitykite dabar "Marijampoles bureju" paskutini puslapi.....Va kokia situacija "bureju" rinkoje....Kai daug nereikalaujama,tai kam tobuleti.....
Atsakyti
o as netikiu tom burejom... bet manes nieks neklause ir mama nuejo.
na ir ka.. visa teisybe is foto pasake. nzn sutapymas ar ka.
pasake labai negera dalyka apie mane. man tas labai nepatiko, nes db gyvensiu su baime kazkokia.
bet tikriausiai jei netiki,tai ir nereikai tiket tuo ka sako iki galo..
Atsakyti
Pasakysiu, kas nepatinka Taro kortose.
Tai konkretaus klausimo uždavimas. Išsklaido visas miglas, nuojautas ir neapibrėžtus kuoliukus. Maža to, visu savo gražiu paveikslėliu parodo padėtį, ir nėr kur pasislėti...
Papildyta:
Ne į ta temą parašiau, norėjau į TAro. A gali kas perkelt žodžius kitur?
Atsakyti