Ar girdėjot kas nors apie tokia Rają ? Nežinau kas ji, burėja, šamanė ar dar koks velnias, bet mano viena giminaitė pas ją lankosi jau nemažai metų, taip protą aptemdė, kad savo paskutinius pinigus tai moteriai atiduoda.
Būtų įdomu sužinoti daugiau informacijos kas per viena.
Kodel jus bijote paklausti "burejos" pas kuria einate,mokate nemazus pinigus ir is dalies patikite jai savo likima,-koks jos ezoterinis issilavinimas,kur ir pas ka ji mokesi Taro paslapciu ir pan.....Kol tikesite pasakomis apie "dievo dovana" (tas buna isskirtinai retai),tol tokiu apgavysciu ir apgriautu gyvenimu bus ant kiekvieno kampo....
Aš jos akyse nemačiusi. Tik žinau, kad tokia egzistuoja. Todėl nusprenžiau pasidomėti, gal kam yra tekę susidurti ar girdėti kokios informacijos apie tą moterį. Abejoju ar pavyktų įtikinti giminaitę, bet pabandyti verta. Ji man tikrai informacijos nesuteiks. Taigi reikia už kažko užsikabinti
sveikos,
gal kuri turit nuomonę apie Zoją?
Gal galit parašyti kontaktus?
gal kuri turit nuomonę apie Zoją?
Gal galit parašyti kontaktus?
Chiromante, sutinku, kad "būrėjos" manipuliuoja žmonėmis, daug tokių bjaurasčių
gal tu galėtum padėti....?

QUOTE(Medute28 @ 2009 05 31, 19:53)
Chiromante, sutinku, kad "būrėjos" manipuliuoja žmonėmis, daug tokių bjaurasčių
gal tu galėtum padėti....?

Deja,bet su klijentais as nedirbu....Yra retos isimtys,bet tai buna mano kolegos,kurie supranta,kaip veikia Taro sistema.Dziaugsiuos,jei su mano minimalia pagalba nors kelios besidomincios Taro moterys,prades eiti ne "makaronu kabinimo",o rimtu,dideliu sios mantines sistemos galimybiu keliu.
Chiromante.....o gal galėtum padaryti išimtį...nesinori, kad mano tikėjimu manipuliuotų nemokšos, o tenoriu atsakymo į vieną klausimą...
QUOTE(Medute28 @ 2009 05 31, 21:15)
Chiromante.....o gal galėtum padaryti išimtį...nesinori, kad mano tikėjimu manipuliuotų nemokšos, o tenoriu atsakymo į vieną klausimą...
I klausima,kuri nori uzduoti,tarologe tau vargiai atsakys.Ir ne taip,kad tau is to butu nauda.
Bet ji gali nusakyti situaciją, kuri bus ar nebus palanki, tuomet žinočiau kaip elgtis ir kaip gyventi su tuo..
QUOTE(Medute28 @ 2009 05 31, 22:11)
Bet ji gali nusakyti situaciją, kuri bus ar nebus palanki, tuomet žinočiau kaip elgtis ir kaip gyventi su tuo..
Zinoma gali,bet eik pas tokia kuri analizuos tavo situacija iki "lasteles lygio",o ne pasakys kas bus po pusmecio ar metu (niekas to negali zinoti,nes ateitis-yra daug daug galimybiu,ir tik kelios labiausiai tiketinos,pagal esama dabartine situacija)
tuomet tokioje situacijoje kurią tarologę patartum, kuri įsigilins būtent į kiekvieną ląstelę o neims visumos bendrai..
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 01, 08:13)
tuomet tokioje situacijoje kurią tarologę patartum, kuri įsigilins būtent į kiekvieną ląstelę o neims visumos bendrai..
Manau,kad tik Galina is man zinomu....Gal dar pas Silvija galima butu pabandyti,bet ji kaip placiai zinoma ir besireklamuojanti,stipriai pataikauja nesuprantantiems klijentams...O ir zinoma jai taip daug lengviau ir jokios atsakomybes.Bandyk pati jai "padeti"