Įkraunama...
Įkraunama...

Ką rinktis: CP ar natūralų gimdymą?

Nepavadinčiau tų, kurios šioje temoje pasisako prieš pasirenkamą cp, natūralistėmis. Ir savęs tokia nelaikau. Juk kalba apie sveiką moterį, normalų nėštumą, tai kodėl ji mąsto apie tai, kad reikia cp?
Dar šioj temoj užkabintas klausimas, ar reikia įteisint tą pasirinkimą. Šiuo klausimu neturiu nuomonės. Gal ir reikėtų....

Ir nereik pult natūralisčių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 07 16, 01:47)
Truputį perdedat, jokio pykčio neparodžiau  mirksiukas.gif

Jums taip atrodo mirksiukas.gif Bet tema ne apie tai. Ir nepuolu kitaip manančių, kaip ir neesu natūralistė, paprasčiausiai nelabai norėtųsi, kad pirmakartės gimndancios nepultų iš karto reikalauti cezario prisiskaitę tokių pasisakymų kaip čia, nes bent pallagijos žinutės skamba labai propaguojanččios cezarį. Jei ji nori jį rinktis - puiku, tai kaip ji sako jos kūnas, jos vaikas, jops rizikos ir tt. Bet nereikia paversti savo noru pasirinkto cezario kaip pačio geriausio dalyko vaikui nes taip niekada nebuvo ir nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 07 15, 22:19)
Nesusilaikysiu.Jūs čia taip įnirtingai ginate savo seksualinius gyvenimus.Labai super, kad jums viskas ok, bet gal pasiskaitykite "Po gimdymo" skiltyje temą "Apie makšties išplatėjimus". Pastebėjau, kad pirmaujanti tema  cool.gif Ir iš vis pradedu mąstyti, kad ši tema darosi nuobodi ir bereikšmė, nes natūralistės užpuolė tas kurios galvoja kitaip. Eikit į savo temas ir diskutuokit apie natūralius gimdymus. Mes ten nesiveržiam ir nepuolam kodėl taip ir ne anaip...

Kas cia per eismo reguliavimas? Nenurodinekit kam kur eit ir jums nesakys kur jums eit smile.gif
Visu pirma paziurekit koks temos pavadinimas, taigi, cia laukiami visi pasisakymai, berods temos pavadinimas nera 'Nenaturalistes diskutuoja apie Cezari. Naturalistems nelisti.' Ko jus isvis taip nusiteikus pries tas naturalistes g.gif Nuskriaude?
Tarp kitko as irgi ne is ju, kazkaip jums susivaideno naturalisciu puolimas biggrin.gif As pvz su epiduru gimdziau. Ir antra karta taip pat daryciau.
Cia isvis nemaciau nusistaciusiu is principo pries Cezari, jis kai kuriais atvejais vienintele iseitis. Kalba eina apie tai, kam rinktis Cezari neesant reikalui. O si operacija butent ir yra daroma, kai naturalus gimdymas neimanomas.
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2010 07 16, 10:03)
Jums taip atrodo  mirksiukas.gif Bet tema ne apie tai. Ir nepuolu kitaip manančių, kaip ir neesu natūralistė, paprasčiausiai nelabai norėtųsi, kad pirmakartės gimndancios nepultų iš karto reikalauti cezario prisiskaitę tokių pasisakymų kaip čia, nes bent pallagijos žinutės skamba labai propaguojanččios cezarį. Jei ji nori jį rinktis - puiku, tai kaip ji sako jos kūnas, jos vaikas, jops rizikos ir tt. Bet nereikia paversti savo noru pasirinkto  cezario kaip pačio geriausio dalyko vaikui nes taip niekada nebuvo ir nebus  mirksiukas.gif

Vargu ar Pelllgagijos mintis galima laikyti CP propagavimu schmoll.gif Greičiau tai bandymas diskutuojant su kitais, susidėlioti atsakymus sau pačiai.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2010 07 16, 03:38)
Vargu ar Pelllgagijos mintis galima laikyti CP propagavimu  schmoll.gif Greičiau tai bandymas diskutuojant su kitais, susidėlioti atsakymus sau pačiai.

Kai cezaris pateikiamas kaip mažiausia blogybė vaikui, tuo tarpu kitas gimdymo būdas tik kaip didžiausias pavojus galima laikyti tai propagavimu. Bet taip atrodo tik man ir tokia mano nuomonė. Atsakymus sau pačiai ji jau susidėliojo susirinkus informaciją iš atliktų tyrimų - pasidarė sau išvadas kad cezaris mažiausia blogybė. Kam toliau diskutuoti šia tema, jei ji pradeda virsti kipišų zona?

Vsio, baigiu 4u.gif
Sėkmės visoms gimdyme kad ir kokiu būdu jos tai darytų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 07 15, 21:29)
Tai kad nelabai. Ir aš nesijaučiu užpulta, kitas čia puolate

xixi dange natualiste smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 07 16, 11:18)
xixi dange natualiste smile.gif smile.gif

biggrin.gif Nu negi ginčysiesi..... Kita vertus ir tos vadinamos natūralistės šioj temoj visai neblogos pasitaikė, taigi ir nesipiktinau, kad ir per kaidą prie jų "prirašyta" bigsmile.gif
Atsakyti
Kalbant rimtai, neštumas, gimdymas, ejimas per labai judrią gatvę, skrydis lektuvu - gyvenimas yra pilnas rizikos. Tačiau kas bus jeigu bijosim gyventi?..

Atsakyti
Dėl tų pasėkmių po gimdymo lytiniam gyvenimui,kurių taip bijo norinčios cezario,tai nemanau,kad tokių moterų dauguma,gal greičiau atvirščiai,kaip tik mažuma arba tos problemos būna,bet laikinai.Man per gimdymą kirpo,tai to pasėkmė,kad savaitę negalėjau sėdėti ir dar kokių pora mėn ilgai pavaikščiojus patempdavo tą vietą.Šlapinimosi,tuštinimosi,hemorojaus problemos jeigu tokios ir buvo,tai viskas susitvarkė per 2 mėn smile.gif .Dėl išplatėjimo tai tikrai ne,niekas ten neišplatėjo ir lytiniai santykiai su vyru tokie pat geri,kaip iki tol.
Kita vertus,jeigu kai kurios taip bijo tų pasėkmių ir galvoja,kad joms būtinai taip atsitiks,tai gali ir iš tikrųjų taip būti,nes tarsi užprogramuoja save.Aš visada galvojau ir tikėjausi,kad viskas bus gerai,sklandžiai ir be komplikacijų,taip ir įvyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2010 07 16, 08:03)
Jums taip atrodo  mirksiukas.gif Bet tema ne apie tai. Ir nepuolu kitaip manančių, kaip ir neesu natūralistė, paprasčiausiai nelabai norėtųsi, kad pirmakartės gimndancios nepultų iš karto reikalauti cezario prisiskaitę tokių pasisakymų kaip čia, nes bent pallagijos žinutės skamba labai propaguojanččios cezarį. Jei ji nori jį rinktis - puiku, tai kaip ji sako jos kūnas, jos vaikas, jops rizikos ir tt. Bet nereikia paversti savo noru pasirinkto  cezario kaip pačio geriausio dalyko vaikui nes taip niekada nebuvo ir nebus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

As irgi nelb suprantu,kad tos kurios isvis nera patyrusio gimdymo,jau renkasi cp,jei nera visiskai jokiu kliuciu... Na kiekvienos reikalas aisku,bet tai jeigu jau taip tas naturalus (naturalesnis) gimdymas toooks blogas,tai kodel ant gimdymo namu duru neraso atliekam tik cp biggrin.gif tuo tarpu vis daugiau ju propaguoja pasirinkti naturalesni kelia,bet vel gi,niekas niekur jusu nevercia,ir tarkim,mane matyt vienam poste ne taip suprato,parasiau,kad del vaikelio nenori pasistenkti,o jau perfrazavo,kad as uz persistengima doh.gif niekada nebusiu uz tai,jei yra galimybe kazkuom palengvinti sau gimdyma,as esu priverstine naturaliste,bet nemiriau,ir db del to tik dziaugiuosi,nors negaliu teigti,kad mano gimdymas buvo super greitas. O kas liecia pirmakartes,tai man dar keista,kas atvyko su skauduliuku ir jau klykia nuskausminimo,nes matai prisikaite visko. O kiek atveju,kad atvaro ir per 3val pagimdo... Niekas negalvoja,kad tu gali buti viena is ju,o jau prisirasai save prie tu,kurios paromis gimdys,arba bus komplikaciju... nu briedas kazkoks. ir isvsi cia yra keletas,kurios parasai tieisog savo nuomone,o tave uzsipuola,kad tu durna,nes pati vaika gimdei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2010 07 16, 15:09)
drinks_cheers.gif

As irgi nelb suprantu,kad tos kurios isvis nera patyrusio gimdymo,jau renkasi cp,jei nera visiskai jokiu kliuciu... Na kiekvienos reikalas aisku,bet tai jeigu jau taip tas naturalus (naturalesnis) gimdymas toooks blogas,tai kodel ant gimdymo namu duru neraso atliekam tik cp  biggrin.gif  tuo tarpu vis daugiau ju propaguoja pasirinkti naturalesni kelia,bet vel gi,niekas niekur jusu nevercia,ir tarkim,mane matyt vienam poste ne taip suprato,parasiau,kad del vaikelio nenori pasistenkti,o jau perfrazavo,kad as uz persistengima  doh.gif  niekada nebusiu uz tai,jei yra galimybe kazkuom palengvinti sau gimdyma,as esu priverstine naturaliste,bet nemiriau,ir db del to tik dziaugiuosi,nors negaliu teigti,kad mano gimdymas buvo super greitas. O kas liecia pirmakartes,tai man dar keista,kas atvyko su skauduliuku ir jau klykia nuskausminimo,nes matai prisikaite visko. O kiek atveju,kad atvaro ir per 3val pagimdo... Niekas negalvoja,kad tu gali buti viena is ju,o jau prisirasai save prie tu,kurios paromis gimdys,arba bus komplikaciju... nu briedas kazkoks. ir isvsi cia yra keletas,kurios parasai tieisog savo nuomone,o tave uzsipuola,kad tu durna,nes pati vaika gimdei  doh.gif

Nu nereikia jau taip ketegoriskai. Niekas nieko durnomis nevadino. Nu kitos gal per arsiai savo nuomone gina, bet juk diskutuoja daug asmenybiu ir negalim tiketis, kad visos vienodo mentaliteto bus. Mane irgi uzsipuole, ir moderatoriais gazdint pradejo, net noras praejo savo nuomone reikst, nu bet ka padarysi, kad visos su savais isitikinimais- kitaip juk diskusijos nebutu, jei visos vienodai mastytume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2010 07 16, 14:37)
Kita vertus,jeigu kai kurios taip bijo tų pasėkmių ir galvoja,kad joms būtinai taip atsitiks,tai gali ir iš tikrųjų taip būti,nes tarsi užprogramuoja save.Aš visada galvojau ir tikėjausi,kad viskas bus gerai,sklandžiai ir be komplikacijų,taip ir įvyko smile.gif

Įdomi filosofija: "atsitinka" toms, kurios save užprogramuoja, o tos kurios nusiteikusios pozityviai- viskas pavyksta puikiai. Ar išdrįstumėt su šiuo pozityvaus mąstymo perliuku pasirodyti netekčių skyrelyje g.gif
O diskusija rieda senais bėgiais; kaip visada abi pusės beveik vienu metu pareiškia "mus puolaaaaa" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 16 liepos 2010 - 14:21