QUOTE(Jersey @ 2010 07 16, 08:03)
Jums taip atrodo

Bet tema ne apie tai. Ir nepuolu kitaip manančių, kaip ir neesu natūralistė, paprasčiausiai nelabai norėtųsi, kad pirmakartės gimndancios nepultų iš karto reikalauti cezario prisiskaitę tokių pasisakymų kaip čia, nes bent pallagijos žinutės skamba labai propaguojanččios cezarį. Jei ji nori jį rinktis - puiku, tai kaip ji sako jos kūnas, jos vaikas, jops rizikos ir tt. Bet nereikia paversti savo noru pasirinkto cezario kaip pačio geriausio dalyko vaikui nes taip niekada nebuvo ir nebus
As irgi nelb suprantu,kad tos kurios isvis nera patyrusio gimdymo,jau renkasi cp,jei nera visiskai jokiu kliuciu... Na kiekvienos reikalas aisku,bet tai jeigu jau taip tas naturalus (naturalesnis) gimdymas toooks blogas,tai kodel ant gimdymo namu duru neraso atliekam tik cp

tuo tarpu vis daugiau ju propaguoja pasirinkti naturalesni kelia,bet vel gi,niekas niekur jusu nevercia,ir tarkim,mane matyt vienam poste ne taip suprato,parasiau,kad del vaikelio nenori pasistenkti,o jau perfrazavo,kad as uz persistengima

niekada nebusiu uz tai,jei yra galimybe kazkuom palengvinti sau gimdyma,as esu priverstine naturaliste,bet nemiriau,ir db del to tik dziaugiuosi,nors negaliu teigti,kad mano gimdymas buvo super greitas. O kas liecia pirmakartes,tai man dar keista,kas atvyko su skauduliuku ir jau klykia nuskausminimo,nes matai prisikaite visko. O kiek atveju,kad atvaro ir per 3val pagimdo... Niekas negalvoja,kad tu gali buti viena is ju,o jau prisirasai save prie tu,kurios paromis gimdys,arba bus komplikaciju... nu briedas kazkoks. ir isvsi cia yra keletas,kurios parasai tieisog savo nuomone,o tave uzsipuola,kad tu durna,nes pati vaika gimdei