QUOTE(Marijka_lt @ 2010 10 30, 13:35)
Larissse, tai jei tu taip nenori CO, kodel nepabandyti naturaliai pagimdyti?
Nes jau man beveik 41 sav, o vaikelis net nenusileides i apacia. Esu airijoje. Vaikelio dydi pamatavo su paprasciausiu siuvimo "metru". Echo atsisake daryt, cia isvis sunkiai su tuo..l

Patikrinus kakleli gydytoja isejo pasitarti dar su kolegom, ka daryti su manim, o man nieko nesake, tik kad - dar galim palaukt, situacija gali keistis.. Tai va, pirmojo nepagimdziau, nes tiesiog nelindo

Kol vaikelis pavargo. Tai dabar pagalvojau - jei dar lauksiu, tai uzauginsiu vel virs 4kg. O vaikutis net pats kelio nerades. Tikimybe, kad man pavyks dave apie 50procentu. O tai jie cia visokius vakumus ir znyples megejai vartoti, kad pagreitintu procesa. TAi gale visko, pasitariau su vyru ir nusprendem, kad jei pats vaikelis nesusiruose islysti iki 40 sav, tai nera verta vel rizikuoti. Beje, pirmojo gimdymo metu, vaikelio sirdele buvo pradejusi stoti. Kai buvau lt, klausinejausi dvieju gydytoju, ar bandyti paciai, tai viena reiksmiskai - ne. Nes ale, 4,2kg vaikutis nera be proto didelis, o man nelindo. Antras daugumoj didesnis buna.. Tad ir nusprendziau nebelaukti