[quote=vaidule17,2009 04 30, 16:19]
Papildyta:
Blogai labai manote, kad Cezaris tikras isisgelbejimas
Juk cia yra OPERACIJA !!!
Nesupykite, bet niekada nesupratau ir nesuprasiu tokiu mamu, kurios galvoja tik apie save ir NORI Cezario operacijos
Kai planuoji vaikeli, lauki jo begalo, galvoji apie jo gerove, tai net mintis nekyla apie jokius Cezarius, juk tai nenaturali intervencija!
Toms, kurios labai troksta Cezario, patarciau pirmiausia pasiskaityti papildomos literaturos sia tema ar pasikalbeti su bet kuria akusere
[/quote]
Nesutinku, kad tos, kurios nori cezario galvoja tik apie save! Absoliuti nesamone...
Man svarbu ,kad mano kudikis gimtu sveikas - be petuko isnirimu, cerebrinio paralyziaus ir pan. dalyku.O is kur tai atsiranda? - GIMDANT NATURALIAI. Is kur gali zinoti, joks gydytojas neduoda 100 procentu, kad neivyks gimdymo trauma. Kai niekas negali garantuoti, tai man tas naturalizmas nueina i 2- a plana... kudikio sveikata man svarbiau uz viska, ne akmens gi amzius, jei yra atliekama tokia operacija, kodel gi ja nepasinaudojus...
[/quote]
Hmmm

labai idomi nuomone. Idomu ar paciai teko rinktis tarp to kad nori gimdyti pati. Jei gresia pavojus kudikiui arba mamai, manau neturetu likti jokiu isitikinimu, del naturalaus gimdymo. Kiekvienos situacija yra skirtinga, ir taip drastiskai teigti, kad nesupranti mamyciu, kurios renkasi cezari yra visiskas absurdas.
Man dare cezari, ir as be galo tuo dziaugiuos, zinoma gal del to, kad viskas puikiai pavyko. Vaikutis gime visiskai be jokio streso, pati maciau kaip mano vaika istrauke dar mieganti. Tikrai nemanau kad tokios situacijos kenkia vaikui. Tuo tarpu kai naturalus gimdymai kartais uztrunka visa para ir vaikuciai nuo spaudimo ir streso gimsta su kraujosrovumis akyse ir galvyteje. (pati maciau).
Beje, tas zodis parasytas didziosiomis raidemis OPERACIJA! ar tai tikrai yra blogai??? Dar reiktu gerai apsvarstyti. Juk tos moterys kurios pacios negali susilaukti vaikuciu ir daro dirbtini apvaisinima, juk tai lygiai taip pat yra nenaturali intervencija. Bet tik klausimas ar tai yra blogai?
Todel manau, kad tai yra neabejotinai pagal kiekvienos mamytes situacija. Jei gimdymas yra normalus ir be problemu tai naturalus gimdymas yra nuostabu. Bet jei kyla abjeoniu arba yra problemu, tai antra savo vaika 110 proc gimdyciau per cezari dar karta.