Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveiki! 4u.gif

Viska isnarsiau, bet neradau atsiliepimu apie sia kosmetika: http://www.nikovita.lt/index.php Sertifikuota organine ksometika. Vilniuje, VCUP'e parduodama. Gal kas bandete? smile.gif
Ir dar viena prie sitos buvo: http://www.bentleyor.../personal-care/

Isbandziau Sante, Logona, Hauschka, o sitas pirma karta pamaciau. Gal kas esate susidure? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 02 vasario 2009 - 22:58
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 02, 23:57)
Sveiki!  4u.gif 

Viska isnarsiau, bet neradau atsiliepimu apie sia kosmetika: http://www.nikovita.lt/index.php Sertifikuota organine ksometika. Vilniuje, VCUP'e parduodama. Gal kas bandete?  smile.gif 
Ir dar viena prie sitos buvo: http://www.bentleyor.../personal-care/

Isbandziau Sante, Logona, Hauschka, o sitas pirma karta pamaciau. Gal kas esate susidure?  4u.gif

senesnej temoj esu rasius apie prausikli ir veido krema is EcoCosmetics.. prausiklis man patiko smile.gif kremas irgi visai nieko..
o Bentley esu pirkus pora muilu, bet dovanoms.. tai nieko negaliu pasakyt..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 03, 00:00)
senesnej temoj esu rasius apie prausikli ir veido krema is EcoCosmetics.. prausiklis man patiko  smile.gif  kremas irgi visai nieko..
o Bentley esu pirkus pora muilu, bet dovanoms.. tai nieko negaliu pasakyt..

As isigyjau kondicionieriu is Bentley, tai ziuresim kaip patiks smile.gif Man tik neramu, kad kremas skirtas visiems odos tipams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 03, 00:03)
As isigyjau kondicionieriu is Bentley, tai ziuresim kaip patiks  smile.gif  Man tik neramu, kad kremas skirtas visiems odos tipams  g.gif

o koks tavo odos tipas? megineli isigyk ir isbandysi.. as pirkau meginukus (po 1.5 lt kainavo ir prausiklio, ir kremo)
Atsakyti
O ar tas ARGANO aliejus pirktas alieju parduotuveju turi koki kvapa? Nes jei taip tai pagal teorija turetu but tikrai nerafinuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 03, 00:08)
o koks tavo odos tipas? megineli isigyk ir isbandysi.. as pirkau meginukus (po 1.5 lt kainavo ir prausiklio, ir kremo)

Tai kad as prasiau meginuko, bet man pasake, kad neturi meginiu is viso unsure.gif
Atsakyti
Tai va - pasiskaiciavau, kiek sutaupiau uzsisakydama is materiaaromatica. Pirkdama tuos pacius produktus is KN isleisciau 427 lt, o is materiaaromatica - 265 lt (cia kartu su pristatymu). SIAUBINGAS skirtumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 02, 21:39)
cia toje kur haleje?

Jo, Halės Aliejaus pard.Kvapą turi.Jei kuri eist , gal galima kokio popieriaus paprašyti, kad parodytų, jog sertifikuotas, jei jau rašo, kad ekologiškas g.gif

karoliniškių Maximos droge, tai normalios prekinės išvaizdos babydream produktai buvo, ir beje yra 2 rūšių: mėlynas įpakaviams, su vaikučiu ir nėščia moteris, jei visgi kuri galvotų pirkti ax.gif
Beje, Droge yra mano galva pigių nakvišos aliejaus kapsulių:180 kapsulių (Gamtos namų) kainuoja berods 48 Lt.

Rasma, o kokias konkrečiai dažais plaukus dažei?jie be jokių blogybių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 03 vasario 2009 - 08:59
QUOTE(nep @ 2009 02 02, 17:43)
O ten pirkti mane priverte kvapai, ot geras marketingas, pauostai kaip kokiu narkotiku ir perki, ir brangiai dar, nesvarbu, kad ir taip namie kokie 5 kremai stovi  lotuliukas.gif ir dar visokiu nesamoniu nelabai ekologisku  lotuliukas.gif Kad dabar tik i nauda iseitu

Man irgi ten užėjus sunku būna atsilaikyti, todėl stengiuos per dažnai nevaikščiot. Bet vat žadėjau MB nupirkti Bemos šampūną, tai vis tik reiks pėdint lotuliukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 02, 17:48)
dar ir kaip bėrė, buvo nesuvaldoma aknė ir dar N plius viena problema sad.gif Bet aš pati pradėjau gydytis taip, kaip suprantu ir labai gerai išėjo wink.gif Jokių krempudrų, pudrų, maskuojančių vaistų su spalva kaip Acnecolor (nežinau, ar teisingai parašiau sad.gif ) - kad oda turėtų kuo mažiau darbo bešalindama ant jos tepamas grožio priemones, makiažas tik akys-lūpos, jokių kremų nakčiai, išskyrus toniką, o dabar - hidrolatą.

taip, pritariu, geros yra tos natūralios makiažo priemonės pudros, bet man be jų geriau. Nesikemša taip poros, nereikia nieko maskuoti. Maistą prisižiūriu, alergijos tyrimą pasidariau - tai dar labiau padėjo pakoreguoti valgiaraštį smile.gif

visą laiką naudojau Hauschkos kremus - iš pradžių buvo savotiška, o dabar kitaip net neįsivaizduoju. Odos pati negremžiu, neploninu ir nekankinu. Kaip reikia - prasivalau inkštirus, nueinu į kosmetologinį smile.gif

man šiaip atrodo, kad aknė yra daugiau psichologinė ar nervų bėda. Pati gal pastebi - kaip tik kokia duobelė gyvenime, nusivylimas, bloga nuotaika, taip tų nesąmonių prišoka kaip grybų po lietaus sad.gif Todėl dar prie visų kosmetikų pridėčiau ir programą "mylėk save". Dar drąsink save, stenkis nusikratyti kompleksų, nepasitikėjimo savimi. Tada viskas savaime ima tvarkytis smile.gif

Katuti, ačiū už patarimus 4u.gif Smagu žinoti, kad tau pavyko atstatyti odos balansą. O tu nesidarei tyrimų, kodėl tave bėrė?

Na dėl psichologijos net ir nežinau. Iš tikro tai man aknė atsirado arba nuo hormonų, arba nuo antibiotikų. unsure.gif Kadangi jų naudojimas sutapo, tai nežinau, kuris veiksnys buvo lemiamas, bet faktas tas, kad jau metus nei vieno, nei kito nenaudoju, neskaitant gydomojo tepalo, kuris, deja, yra antibakterinis (nors šiaip jau gydytojai bet kokio peršalimo proga kiša antibiotikus blink.gif ), o aknė kol kas nesitraukia verysad.gif

Žinau, kad tokie dalykai greit neišsigydo ir reikia kantrybės. Jos turiu, bet nesinori ir dar labiau pakenkti. Vakar vis tik nusipirkau kremą - Logona Clear Skin Moisture Fluid Sage & Mint, skirtą kaip tik pabertai odai. Kol kas patinka, malonus, greit susigeria, kvepia mėtom ax.gif Gal yra naudojusių?
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 02 02, 23:56)
Tai va - pasiskaiciavau, kiek sutaupiau uzsisakydama is materiaaromatica. Pirkdama tuos pacius produktus is KN isleisciau 427 lt, o is materiaaromatica - 265 lt (cia kartu su pristatymu). SIAUBINGAS skirtumas  blink.gif

ogo, koks skirtumas blink.gif
Atsakyti
Laba dienelė, noriu paklausti jūsų nuomonės apie MirraLux kosmetiką... Ar ja galima kliautis?
Sorry, jeigu jau esate apie tai kalbėję, sunku viską atkapstyti senose temose... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2009 02 03, 11:58)
Laba dienelė, noriu paklausti jūsų nuomonės apie MirraLux kosmetiką... Ar ja galima kliautis?
Sorry, jeigu jau esate apie tai kalbėję, sunku viską atkapstyti senose temose... ax.gif

na mirralux nera naturali kosmetika. Internete jie nerodo pilnos sudeties. Kazkada taip apsigavau. Nezinau, ar visuose, bet kai kuriuose kremuose tikrai yra parabenu, PEG. Bet, manau, ji geresne nei kokia Loreal ar Nivea.
Atsakyti