QUOTE(nep @ 2009 02 02, 17:43)
O ten pirkti mane priverte kvapai, ot geras marketingas, pauostai kaip kokiu narkotiku ir perki, ir brangiai dar, nesvarbu, kad ir taip namie kokie 5 kremai stovi

ir dar visokiu nesamoniu nelabai ekologisku

Kad dabar tik i nauda iseitu
Man irgi ten užėjus sunku būna atsilaikyti, todėl stengiuos per dažnai nevaikščiot. Bet vat žadėjau MB nupirkti Bemos šampūną, tai vis tik reiks pėdint
QUOTE(katutis @ 2009 02 02, 17:48)
dar ir kaip bėrė, buvo nesuvaldoma aknė ir dar N plius viena problema

Bet aš pati pradėjau gydytis taip, kaip suprantu ir labai gerai išėjo

Jokių krempudrų, pudrų, maskuojančių vaistų su spalva kaip Acnecolor (nežinau, ar teisingai parašiau

) - kad oda turėtų kuo mažiau darbo bešalindama ant jos tepamas grožio priemones, makiažas tik akys-lūpos, jokių kremų nakčiai, išskyrus toniką, o dabar - hidrolatą.
taip, pritariu, geros yra tos natūralios makiažo priemonės pudros, bet man be jų geriau. Nesikemša taip poros, nereikia nieko maskuoti. Maistą prisižiūriu, alergijos tyrimą pasidariau - tai dar labiau padėjo pakoreguoti valgiaraštį

visą laiką naudojau Hauschkos kremus - iš pradžių buvo savotiška, o dabar kitaip net neįsivaizduoju. Odos pati negremžiu, neploninu ir nekankinu. Kaip reikia - prasivalau inkštirus, nueinu į kosmetologinį

man šiaip atrodo, kad aknė yra daugiau psichologinė ar nervų bėda. Pati gal pastebi - kaip tik kokia duobelė gyvenime, nusivylimas, bloga nuotaika, taip tų nesąmonių prišoka kaip grybų po lietaus

Todėl dar prie visų kosmetikų pridėčiau ir programą "mylėk save". Dar drąsink save, stenkis nusikratyti kompleksų, nepasitikėjimo savimi. Tada viskas savaime ima tvarkytis

Katuti, ačiū už patarimus

Smagu žinoti, kad tau pavyko atstatyti odos balansą. O tu nesidarei tyrimų, kodėl tave bėrė?
Na dėl psichologijos net ir nežinau. Iš tikro tai man aknė atsirado arba nuo hormonų, arba nuo antibiotikų.

Kadangi jų naudojimas sutapo, tai nežinau, kuris veiksnys buvo lemiamas, bet faktas tas, kad jau metus nei vieno, nei kito nenaudoju, neskaitant gydomojo tepalo, kuris, deja, yra antibakterinis (nors šiaip jau gydytojai bet kokio peršalimo proga kiša antibiotikus

), o aknė kol kas nesitraukia
Žinau, kad tokie dalykai greit neišsigydo ir reikia kantrybės. Jos turiu, bet nesinori ir dar labiau pakenkti. Vakar vis tik nusipirkau kremą - Logona Clear Skin Moisture Fluid Sage & Mint, skirtą kaip tik pabertai odai. Kol kas patinka, malonus, greit susigeria, kvepia mėtom

Gal yra naudojusių?