Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPYMO YPATUMAI, 4 tema

QUOTE(KibirVibir @ 2009 02 09, 16:04)
skanu?  bigsmile.gif prie kriziniu patiekalu tinka?  bigsmile.gif

tongue.gif
Atsakyti
Merginos, nepatingėkit pasisakyti ir šioje temoje blush2.gif 4u.gif Kai šį mėnesį MB gavo atlyginimą, tai taupymas labai aktuali tema pasidarė doh.gif
Savaitės meniu
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2009 02 10, 16:47)
Kai šį mėnesį MB gavo atlyginimą, tai taupymas labai aktuali tema pasidarė  doh.gif 
Čia daugumai aktuali tema, aš pati, kai gavau šį mėnesį algą, tai swoon.gif, o kai pasirodys neužilgo mokesčiai už buto patarnavimus, tai aplamai wacko.gif
Na man netinka įprasti meniu, nes įpratau derinti maistą ir niekaip neišeina gryžti prie seno..
Taupyti maisto sąskaita, nlb protinga išeitis. O vaikams ten kokius sūrelius riboti ir pnš., tai aplamai sudaro slogų įspūdį, juk vaikystė turi būti pati pačiausia, pati gražiausia, ką vaikas prisimins, kad mama taupė, gailėjo, o nei karas, nei maras..
Taigi, ieškokim kitų taupymo būdų ir resursų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 11, 16:30)
O vaikams ten kokius sūrelius riboti ir pnš., tai aplamai sudaro slogų įspūdį, juk vaikystė turi būti pati pačiausia, pati gražiausia, ką vaikas prisimins, kad mama taupė, gailėjo, o nei karas, nei maras..
Taigi, ieškokim kitų taupymo būdų ir resursų  mirksiukas.gif

pirmakart girdziu, kad grazi vaikyste - tai sureliu neribojimas mega_shok.gif
paskaitykit sureliu sudeti - pati maista derinat, o vaika kuo maitinat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 11, 15:30)
Taupyti maisto sąskaita, nlb protinga išeitis. O vaikams ten kokius sūrelius riboti ir pnš., tai aplamai sudaro slogų įspūdį, juk vaikystė turi būti pati pačiausia, pati gražiausia, ką vaikas prisimins, kad mama taupė, gailėjo, o nei karas, nei maras..
Taigi, ieškokim kitų taupymo būdų ir resursų  mirksiukas.gif

O vaikystė be sūrelių- nelaiminga? Manrods ne maistas, o bendravimas su vaiku vaikystę daro gražią wub.gif Dažnai pirkdami viską, ką mato ir nori vaiko akys, stengiamės taip kompensuoti dėmesio stygių...
Atsakyti
Sūrelius paminėjau tik tarp kitko, kaip pavyzdį. Nepatinka pirktiniai, tai pačios galit su mikseriu varškę sutrinti, paskaninti ir bus jums sveika. Tiesa, kažkur skaičiau Delfyje, kad glaistą prie sūrelių klijuoja doh.gif
Žinau jaunas mamas, kurios tipo taupo, o paprasčiausiai tingi namie gaminti, lengviau pusryčiams kokių "sausų pusryčių" vaikui duoti ir taip į mokyklą išleisti.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 11, 15:56)

Žinau jaunas mamas, kurios tipo taupo, o paprasčiausiai tingi namie gaminti, lengviau pusryčiams kokių "sausų pusryčių" vaikui duoti ir taip į mokyklą išleisti.

Manau, kad jeigu taupo, tai tikrai netingi pačios gaminti, nes daug pigiau g.gif
Atsakyti
mano taupymas prasideda būtent nuo maisto 4u.gif į darbą kartais įsidedu pietus iš namų. arba renkuosi valgyklą. vakarienei pats geriausias patiekalas sriuba iš kirvio lotuliukas.gif atsisakymas vakarinio alaus butelio ar kokteiliuko tik į naudą thumbup.gif
Atsakyti

aciuks.gif už gerą nuorodą, kai ką ir aš radau įdomaus ko nežinojau, reiks išbandyti mastau.gif
Atsakyti
Taupau, taigi irgi jungiuosi.
Atsakyti
Merginos, nepatingėkit pasisakyti ir šioje temoje  blush2.gif  4u.gif Kai šį mėnesį MB gavo atlyginimą, tai taupymas labai aktuali tema pasidarė  doh.gif 
Savaitės meniu

ne tau vienai maniškiui jau tiek mušė bet po šio išviso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Law @ 2009 02 11, 16:16)
mano taupymas prasideda būtent nuo maisto 4u.gif į darbą kartais įsidedu pietus iš namų. arba renkuosi valgyklą. vakarienei pats geriausias patiekalas sriuba iš kirvio  lotuliukas.gif atsisakymas vakarinio alaus butelio ar kokteiliuko tik į naudą  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi skrudžinu maistui, bet tikrai bado nėra ir nepirkaliojami kokie niekalai: geriau mažiau, bet kokybiškiau.
Atsakyti