QUOTE(viilda @ 2009 02 12, 09:13)
Vakar gavau pinigelius tai va sedžiu ir planuoju mėnesio išlaidas. Kur ką nupirkti, ir ko reikia, kad paskui nebutu klausimo Kur dingo pinigai?
QUOTE(Miaška @ 2009 02 12, 09:20)
Šiek tiek juokinga man ta laida, jau kiek anksčiau aptarinėjome...
Bent jau sau nieko naujo ar naudingo neišgirdau.
Bent jau sau nieko naujo ar naudingo neišgirdau.
Na naudingo tai nieko nepasako... tik, kad beveik visi laidoje dalyvaujantys savo talentus atranda arba papildomus darbelius susiranda
QUOTE(Norna @ 2009 02 12, 10:40)
Na naudingo tai nieko nepasako... tik, kad beveik visi laidoje dalyvaujantys savo talentus atranda arba papildomus darbelius susiranda
Kažin kaip čia taip pavyksta 
Tai gal parežisuota šiek tiek?
QUOTE(Sophi @ 2009 02 11, 23:26)
Kas mėgsta saldumynus, tai pvz. riešutus gali sumaišyti su medumi. Jazau kaip mėgstu šį dalyką
Dėl laidos veikėjų įdarbinimo, tai manau, kad už mini įmonės reklamą jie ir gauną tą darbą, nes būna susitarta iš anksto.
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 12, 11:04)
Labai patiko vakarykštė laida, ta moteris tokia nuoširdi, paprasta, viską atvirai pasakoja 
vyras atiduoda pinigus, o moteriske pyrageliu prisiperka
Persikraustau ir aš su savo taupykle į šią temą 
Will, visiškai sutinku, kad vaikystėje bendravimas yra svarbiausias reikalas ir visokių niekučių pirkaliojimas (šiuo atveju pinigų švaistymas) vaikui laimės nepridės...
Dėl saldumynų tai įtariu, kad kiekvienas subjektyviai. Vieniems jie būtini, kitiems ne... Su žurnalais tai aš užsiprenumeruoju ir rami galva, beje prenumeruoti pigiau išeina. Dėl telefono tai patiko kažkada matyta laida, kur profesorius kažkoks kalbėjo ir pasakė, kad mobilusis telefonas - e pramoga, jis tik komunikacijos priemonė ir patarė naudotis juo pagal paskirtį
Vaisiai ir pas mus namuose būtini, kaip minimum obuoliai iš sodo

QUOTE(Will @ 2009 02 11, 15:45)
O vaikystė be sūrelių- nelaiminga? Manrods ne maistas, o bendravimas su vaiku vaikystę daro gražią
Dažnai pirkdami viską, ką mato ir nori vaiko akys, stengiamės taip kompensuoti dėmesio stygių...
Will, visiškai sutinku, kad vaikystėje bendravimas yra svarbiausias reikalas ir visokių niekučių pirkaliojimas (šiuo atveju pinigų švaistymas) vaikui laimės nepridės...
QUOTE(odriana @ 2009 02 11, 21:23)
Jungiuosi prie taupytoju ir as: jokiu saldumynu, zurnalu ir stengiuosi trumpiau kalbet telefonu:)
Dėl saldumynų tai įtariu, kad kiekvienas subjektyviai. Vieniems jie būtini, kitiems ne... Su žurnalais tai aš užsiprenumeruoju ir rami galva, beje prenumeruoti pigiau išeina. Dėl telefono tai patiko kažkada matyta laida, kur profesorius kažkoks kalbėjo ir pasakė, kad mobilusis telefonas - e pramoga, jis tik komunikacijos priemonė ir patarė naudotis juo pagal paskirtį
QUOTE(Sophi @ 2009 02 12, 00:09)
Iš maisto man tik kavos būtų "misija neįmanoma" atsisakyt - čia mano ginklas prieš žemą kraujospūdį. Ir vaisiai būtini - čia jau mano duona 
Vaisiai ir pas mus namuose būtini, kaip minimum obuoliai iš sodo
O kam jūs perkate tuos žurnalus?
Čia žinokit kaip liga, pripratimas. Pabandykit nors vieną mėnesį jų nepirkti, pamatysit, kad nič nieko neprarasti
Jei bus žurnalų trūkumas, tai juos prie progos galima nemokamai paskaityti, kol tarkim plaukus tvarkotės.
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 12, 12:29)
Su žurnalais tai aš užsiprenumeruoju ir rami galva, beje prenumeruoti pigiau išeina.
Mes LRytą prenumeruojam. Prieš kelis metus jie pradėjo akciją- prenumeruoti vasarą už mažesnę kainą. Iki tol mes jį pirkdavom tik šeštadieniais, bet paskaičiavom, kad akcijos metu prenumeruoti metams su pristatymu į namus gaunasi pigiau nei visus metus pirkti tik šeštadieniais
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 12, 12:38)
O kam jūs perkate tuos žurnalus?
Čia žinokit kaip liga, pripratimas. Pabandykit nors vieną mėnesį jų nepirkti, pamatysit, kad nič nieko neprarasti
Aš užpernai nespėjau užsiprenumeruoti metų pabaigoje ir visus metus nepasigedau
Jei reikia kokių naujausių grožio, mados, sveikatos patarimų ar pletkų - tai gi pilnas internetas, tik skaityk
Paskutiniais metais neperku moteriškų žurnalų, nes nebūdavo kada skaityti. Kartais nusiperku Žmones, bet ir tai ne visuomet, nes salonuose juos visus gali perskaityti nemokamai.