Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPYMO YPATUMAI, 4 tema

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 12, 12:56)
Jei reikia kokių naujausių grožio, mados, sveikatos patarimų ar pletkų - tai gi pilnas internetas, tik skaityk rolleyes.gif Paskutiniais metais neperku moteriškų žurnalų, nes nebūdavo kada skaityti. Kartais nusiperku Žmones, bet ir tai ne visuomet, nes salonuose juos visus gali perskaityti nemokamai.

Bet tada dažnai salonuose reikia lankytis , norint paskaityti lotuliukas.gif
Nors visada į biblioteką galima nueiti ax.gif
Atsakyti
vyras vakara alga gavo unsure.gif jei galima ja alga pavadint doh.gif taigi ivedem taupymo rezima ir pas mus unsure.gif iskart susimokejom lizingus visus, ir va, naudojuos vienos forumietes patarimu - isidet i pinigine tiek pinigu, kiek turiu uztekt savaitei ax.gif kolkas pasiteisino thumbup.gif jau vakar buvau pamascisui, kad "gal naku lako reiktu, ar eilinio zaisliuko dukrytei" bet kai piniginej turiu 80 litu, is kuriu daugmaz 50reiks sestadieniui (einam i gimtadieni) o sekmadieni reiks nusipirkt pieno pirmadieniui, nusprendziau be sekmadienio net i parduotuve neiti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonikisSs: 12 vasario 2009 - 13:06
Jei bent kartą per mėnesį eini, tai per valandą, kol sėdi kėdėje, galima bent keturis perskaityti ant "greituškių" biggrin.gif Ne viskas, kas ten parašyta, yra aktualu.
Atsakyti
o be zurnalu as nesitverciau blush2.gif nieko nera maloniau vakare, vaikui ir vyrui uzmigus, paskaitinet zurnala blush2.gif knygas skaitau diena, o pries miega daznaiusiai norisi kazko "lengvesnio" blush2.gif o sedejimas prie kompiuterio ir gulejimas lovoj su zurnalu tai man yra labai skirtingi dalykai ax.gif
Atsakyti
dėl žurnalų - nemažai jų (panelė, moteris, laima, edita...) turi elektroninius variantus, kuriuose galima rasti tuos pačius straipsnius, tik kiek sutrumpintus - pasiskaitai ir užtenka, o kam pirkaliot ax.gif

o va čia visų elektroninių žurnalų nuorodos mirksiukas.gif žurnalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 12 vasario 2009 - 13:08
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 12, 14:04)
Jei bent kartą per mėnesį eini, tai per valandą, kol sėdi kėdėje, galima bent keturis perskaityti ant "greituškių" biggrin.gif Ne viskas, kas ten parašyta, yra aktualu.

o as isvis tik pries pusantru metu bebuvau ax.gif mane kaimyne kerpa, o kitas proceduras daraus pati ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Griztant prie laidos "Kur dingsta pinigai" tai man labai patiko tas greitasis apsipirkimas per 15 min, nes tikrai kuo ilgiau vaikstai tarp lentynu, tuo daugiau visko prisisudeliauji biggrin.gif
Taip pat pakarykstes laidos ikvepta prisimaisiau bliuda mielines teslos, kepsiu siandien po darbo pusryciams bandeles cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 12 vasario 2009 - 13:10
"Atsikrausčiau" ir aš į jūsų temelę unsure.gif bandysiu taupyt... nors nžn kaip pavyks,bet jau reik susiimt ohmy.gif užsivedžiau šiandien sąsiuvinį ir pirmą čekį jau įklijavau,žiūrėsiu kaip man seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 02 12, 12:51)
man geriausias zurnals - SM laugh.gif

man irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(MonikisSs @ 2009 02 12, 13:03)
vyras  vakara alga gavo  unsure.gif  jei galima ja alga pavadint  doh.gif  taigi ivedem taupymo rezima ir pas mus  unsure.gif  iskart susimokejom lizingus visus, ir va, naudojuos vienos forumietes patarimu - isidet i pinigine tiek pinigu, kiek turiu uztekt savaitei  ax.gif  kolkas pasiteisino  thumbup.gif  jau vakar buvau pamascisui, kad "gal naku lako reiktu, ar eilinio zaisliuko dukrytei" bet kai piniginej turiu 80 litu, is kuriu daugmaz 50reiks sestadieniui (einam i gimtadieni) o sekmadieni reiks nusipirkt pieno pirmadieniui, nusprendziau be sekmadienio net i parduotuve neiti  ax.gif

tikekimes atlaikysi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(orlyte @ 2009 02 12, 13:09)
"Atsikrausčiau" ir aš į jūsų temelę  unsure.gif  bandysiu taupyt... nors nžn kaip pavyks,bet jau reik susiimt  ohmy.gif  užsivedžiau šiandien sąsiuvinį ir pirmą čekį jau įklijavau,žiūrėsiu kaip man seksis  rolleyes.gif

siulyciau is kart susivest kiek kuriam dalykui isleidei, nes menesio gale turesi labai daug darbo doh.gif o kasdien susirasyt uzims tik kelias minutes, beto tai gali daryt ir internetiniuose puslapiuose ar excel'yje
Atsakyti
QUOTE(orlyte @ 2009 02 12, 13:09)
"Atsikrausčiau" ir aš į jūsų temelę  unsure.gif  bandysiu taupyt... nors nžn kaip pavyks,bet jau reik susiimt  ohmy.gif  užsivedžiau šiandien sąsiuvinį ir pirmą čekį jau įklijavau,žiūrėsiu kaip man seksis  rolleyes.gif

MINI-PATAISA - jei kasdien tik klijuosi čekius, o apskaičiavimą pagal išlaidų sritis paliksi mėnesio pabaigai - užsikasi popierizme. patartina jei ne kasdien, tai bent kas savaitę susiskaičiuoti ir susikirstyti išlaidas mirksiukas.gif

parašiau kartu su Lalaila tą patį lotuliukas.gif kiba sielos sesės būsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 12 vasario 2009 - 13:14
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 02 12, 13:12)
siulyciau is kart susivest kiek kuriam dalykui isleidei, nes menesio gale turesi labai daug darbo doh.gif o kasdien susirasyt uzims tik kelias minutes, beto tai gali daryt ir internetiniuose puslapiuose ar excel'yje

dėkui už patarimą,imsiuos darbo cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar irgi žiūrėjau laidą ir daug minčių atėjo, kaip galėtume per mėnesį sutaupyti pakankamai didelę sumą (žurnalų neperku jau koks 5 metų). Buvo toks periodas, kad pirkau ir rinkau juos. Šią vasarą visus perrinkau (nustebau, kad tai ką rašė prieš 5 - 7 metus lygiai taip pat spausdina ir šiandien dieną), tai gi nieko naujo, o tuščiai pinigų nėr ko mėtyt (kai gali elektroninę versiją persimesti).
Gera knyga žymiai patrauklesnė ax.gif .
Atsakyti