Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

Blyn man kažkaip nepavyksta grįžti į doros mitybos kelią.. doh.gif
Tik su pusryčiais negriekiju bigsmile.gif
Svoris neauga (tfu tfu tfu), bet ir nekrenta.. verysad.gif Kaip susiimti, mergaitės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 04 24, 18:45)
As ir einu atsiduosiu vegetariniam maistui

Tai ten lygiai taip pat reiks derinti maista, pagrindinis maistas - darzoves ir vaisiai biggrin.gif As puse metu nevalgau mesos, kiausiniu, pieno produktu, taciau galiu is patirties pasakyti, kad vegetarinis maistas dar nereiskia sveiko maisto ir lengvo kilogramu pametimo.
Papildyta:
QUOTE(mylimukeA @ 2009 04 27, 11:09)
Blyn man kažkaip nepavyksta grįžti į doros mitybos kelią..  doh.gif
Tik su pusryčiais negriekiju  bigsmile.gif
Svoris neauga (tfu tfu tfu), bet ir nekrenta..  verysad.gif Kaip susiimti, mergaitės?  blush2.gif

Pasidaryk iskrovos diena, susitrauks skrandis 4u.gif Valgyk ir toliau pusryciams vaisius, vakarienei salotas, o pietums ka nors skanaus kartais pasilepink mirksiukas.gif Nors is patirties galiu pasakyti, kad kartais taip nusilepint galima, kad nezinosi, kaip cia vel pradet derint mityba biggrin.gif Pati kazkaip sugriesijau paskutine savaite is streso, bet kg nepriaugau, tik kaip visada - isbere doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 24, 18:14)
tai gal koki neskanu valgei? Yra tokiu skaniu, as pvz dievinu melyniu jogurta su kiwi ir mandarinais.. nu taaaaaiiiiiiiiippp skanu!!!!! tongue.gif

jogurtai,man neskanu net nuo ju atsiradimo,neskanesnio pieno produkto nesu ragavus,nei su melynem ,nei su kitais vaisiais,sis produktas irasytas i mano nemegstamu sarasa

[quote=Egliukasz,2009 04 27, 13:23]
Tai ten lygiai taip pat reiks derinti maista, pagrindinis maistas - darzoves ir vaisiai biggrin.gif As puse metu nevalgau mesos, kiausiniu, pieno produktu, taciau galiu is patirties pasakyti, kad vegetarinis maistas dar nereiskia sveiko maisto ir lengvo kilogramu pametimo.

tai o kas gali pasakyti,kas yra sveikas gyvenimo budas????? g.gif
kaip sveikai maitintis??
o kilogramai dar ir kaip nukrito per dvi savaites pameciau 7 kg,liko dar 2kg thumbup.gif
Atsakyti
pagalaiu gavau knygute ;D
tai puolu skaityt as ja tada
kai baigsiu grisiu g.gif
Atsakyti
Sveikos! Kaip džiaugiuosi, kad prieš mėnesį draugas atsiuntė man šią knygą, net pats nežinodamas, kaip pasikeis mūsų gyvenimo būdas smile.gif Ji atvėrė man akis. Visą laiką pagrindinis mūsų maistas buvo mėsa, vištiena, pienas. O dabar jau mėnesį atsisakėme šių produktų. Na aišku ne visiškai... tenka iškylose paragauti šašlykų, bet paskui taip sąžinė griaužia rolleyes.gif Neapsiribojau vien šia knyga, radau daug informacijos kaip auginami gyvūnai maisto pramonei, koks kankinantis gyvenimas vištoms, žuvims cray.gif Parduotuvėse skaitant produktų sudėtis taip pat šiurpu darosi. Daug informacijos radau internetiniame puslapyje www.manskanu.lt
Apribojus šiuos produktus per mėnesį nukrito 3 kg smile.gif Ir nebuvo sunku. Seniau kiekvieną vakarą valgydavome saldumynus. Ši priklausomybė išgydyta biggrin.gif Dabar matyt užtenka bananų. Teisingai Alanas rašo, kad gyvenimas pasikeičia nuo tos akimirkos, kai pradedame skaityti šią knygą. Sėkmės sveikai maitintis thumbup.gif
Atsakyti
velniava dar neprisiruosiu skaityt, vis laiko nera
bet jusu rezultatai mane stebina, saunuoles visos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yourga: 29 balandžio 2009 - 08:21
QUOTE(Yourga @ 2009 04 29, 09:20)
velniava dar neprisiruosiu skaityt, vis laiko nera
bet jusu rezultatai mane stebina, saunuoles visos  biggrin.gif

kai nori ieskai galimybiu,kai nenori-priezasciu
pas tave priezastys,vadinasi dar nesubrendai siai knygai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 04 29, 08:26)
kai nori ieskai galimybiu,kai nenori-priezasciu
pas tave priezastys,vadinasi dar nesubrendai siai knygai 4u.gif

Aš manau, kad laiko nebuvimas dar nereiškia nepribrendimo knygai 4u.gif Juk įvairių situacijų būna smile.gif
Man, asmeniškai, reikia atitinkamos atmosferos skaitymui.
Atsakyti
viskas susiemu ir pradedu skaityt biggrin.gif
bet turiu viena beda as labai greit skaitau, tai gali man neisisavint info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yourga @ 2009 04 29, 10:45)
viskas susiemu ir pradedu skaityt  biggrin.gif
bet turiu viena beda as labai greit skaitau, tai gali man neisisavint info  ax.gif

Siūlyčiau pasibraukti reikšmingiausias vietas smile.gif Ten gan daug "bezobrazijų", visos info tikrai nereiks įsisavinti.
Aš irgi dar kartą skaitysiu ir pasižymėsiu man svarbius dalykus ax.gif Tik prisiversti reikia.. blush2.gif
Atsakyti
good idea biggrin.gif
reiks tada taip ir daryt, nes kitaip vargu ar ka atsiminsiu smile.gif
o cia visko ir reik laikytis kaip ten parasyta,l as galiu atrinkt kas man svarbiau smile.gif
Atsakyti
As atsirinkau is keliu knygu kas man naudinga ir kas tinka ir patinka blush2.gif
Atsakyti