QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 10, 01:24)
Onora, labai aciu uz nuorodas ir lenteles
reikia atsiprintit ir ant saldytuvo klijuot
nes siuo metu esu labai susidomejusi maisto derinimu, netgi labiau negu Allen Carr'o metodais

nors jie panasus
taigi, toliau tesiu pusrycius su vaisiais, labai tiko apelsinas

aisku paskui priespieciams jau valgau arba dribsnius su pienu

arba sumustini

siandien viriau guliasa su labai daug darzoviu ir mazai mazai mesytes, aisku tai mazytis zingsnelis, bet visgi sis tas
Jei domiesi maisto derinimu, tai dribsnius reiktu valgyti su sultim, su pienu jie visiskai netinka

Nors ir sultys skaitosi, kaip atskiras patiekalas

O as siunciau tau apie maisto derinima informacija? Nes turiu apie 50 lapu su meniuku pavyzdziais
Guliasas -

O sumustinis is esmes tinka, tik reiketu virsu pasirinkti darzove, jei vartoji duonos/batono ir sviesto deriny. Pvz. as tai einu is proto del sumustinio su batonu ir svieziu agurku, arba pomidoru

Skaniau vasara uz torta

Tik kad tu darzoviu svieziu nera
Papildyta:
QUOTE(kristelil @ 2009 02 10, 08:06)
labas ryts
o Jus kasdien sveraites

? as pasisveriau va sekmadieni ir sakiau, kas dvi savaites, na ar bent kas savaite fiksuosiu

taig kazka gal pamatysiu
As kasdien, nes matau, ar stabilus svoris, ar dideja, ar mazeja, pagal tai atitinkamai ir maisto porcijas darausi