Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

QUOTE(Onora @ 2009 02 22, 12:31)
LAbutis Nika smile.gif

as tai jau pamegau sausus pusrycius su apelsinu sultimis hihihi.gif su pienu man net nebesinori biggrin.gif

labukas,

nu aš manau,kad ir aš pamėgsiu.. drinks_cheers.gif
paprasčiausiai niekad nebuvau bandžius anksčiau..
o šįryt valgiau su šv.apelsinų-greipfrutų sultim ir tikrai labai patiko smile.gif
dabar negaliu suprast,kodėl pati nesugalvojau paragaut tokio varianto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika25 @ 2009 02 22, 12:29)
Sveikutės,

noriu ir aš prie jūsų prisijungti....
baigiu skaityt šią knygą ir man tikrai neblogai jinai veikia.. ta prasme,kad tikrai mėsos nebesinori... nesakau,kad visiškai planuoju atsisakyt,nes nenoriu savęs verst nieko atsisakinėt,bet kad jau kelias dienas nevalgiau ir visai atrodo netrūksta man jos, tai tikrai..  bigsmile.gif
rytais vaisius jau senokai valgydavau.. tik tiek,kad dar dribsnių su pienu mėgdavau lėkštutę suvalgyt,įsivaizduodama,kad labai sveika....  ax.gif  bandysiu paskanaut su šviežiom sultim.. o gal visai skanu.... g.gif
norisi svoriu numest,bet dietų laikytis neturiu nei valios, nei noro...
o susirūpint maisto derinimu tikrai verta. prieš kelis metus buvau nemažai svorio numetus derindama maistą.. tik nelabai pamenu visas smulmenas,kaip ir ką reik daryt...

mačiau Egliukasz kažkokią medžagą daug kam siuntė...
gal ir aš galėčiau gaut?  4u.gif  mirksiukas.gif
mano meilas jurlad@yahoo.com 
iš anksto dėkoju..  aciuks.gif

Sveika prisijungus, issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 23, 22:03)

labai dėkinga aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 16, 00:32)
žinau kaip ji jaučiasi..

mes buvom asmeniskai pazystamos, ir ta leliuka maciau ne viena syki, todel mane labai sukrete sita zinia.....
tik siandien ji palaidojo.. verysad.gif

QUOTE(Onora @ 2009 02 22, 13:31)
LAbutis Nika smile.gif

as tai jau pamegau sausus pusrycius su apelsinu sultimis hihihi.gif su pienu man net nebesinori biggrin.gif

o man sunkiai sekasi su sultim valgyt, man kyla rugstys..

labas, seniai cia buvau .. nes labai gedejau, ne tas buvo galvoj, dabar po truputi stengiames isivaziuoti i kasdieninio gyenimo vezes.

taigi valgau rytais vaisius, bet jauciuosi vistik alkana nuo ju. po pusryciu einam su dukryte i lauka, tai kadangi as bunu alkana tai labai daug valgau riesutu, sausainuku, ir vaisius grauziu, o jau gryzus namu iskart puolu valgyt viska is eiles verysad.gif verysad.gif doh.gif tad abuna sunku save kontroliuot nes jauciuos isbadejusi ir suvalgau daugiau negu reiketu unsure.gif

as galvoju visgi kad A Carro metodas man nelabai tinka, turbut reiketu labaiu pasidometi maisto derinimu. beje, ta info kur atsiunte Egliukasz, labai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 24, 16:53)
taigi valgau rytais vaisius, bet jauciuosi vistik alkana nuo ju. po pusryciu einam su dukryte i lauka, tai kadangi as bunu alkana tai labai daug valgau riesutu, sausainuku, ir vaisius grauziu, o jau gryzus namu iskart puolu valgyt viska is eiles  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  tad abuna sunku save kontroliuot nes jauciuos isbadejusi ir suvalgau daugiau negu reiketu  unsure.gif

as galvoju visgi kad A Carro metodas man nelabai tinka, turbut reiketu labaiu pasidometi maisto derinimu. beje, ta info kur atsiunte Egliukasz, labai gera  thumbup.gif

Sveikute 4u.gif
Dziaugiuosi, kad patinka mano sukaupta medziagele. As tai uzsikabliavau ant tos sveikos mitybos, kad jau netgi galvoju apie ateity, kad galbut veliau, kai bus laisvo laisko, noreciau ygyti daugiau ziniu mirksiukas.gif
O tau tai sunku kaip matau verysad.gif Noriu paklausti, ar maitini vaikuty? Nes nezinau, ka patarti. Pusryciams tada reiktu gal suvalgyti 2 didelius bananus, tai butu apie 200 kcal, pilnai uztekt turetu iki 12. Veliau patarciau koky ryziu traputy suvalgyti, kosytes issivirti. Ir nepamirsk DAUG skysciu. Nes galbut mazokai geri tarp valgymu ir del to jautiesi alkana. Nes as pvz. pries valgant valanda pries isgeriu didely puoda arbatos, po valgymo praejus valandai laiko didely puoda vandens, ir alkio jausmo nebejauciu isvis.
Sausainukus reiktu mest tolyn. Ryziu trapuciai, aviziniai meduoliai, sveikuoliu sausainiai su seklom - prasom 4u.gif Riesutus isvis kolkas reiktu tau ismesti is savo raciono. Nes daug riesutu negalima. Tik tiek, kiek telpa y sugniauzta sauja ir tai ne kasdien. Reiktu kazkaip pabandyt pakeisti juos, kol susinormalizuos mityba visa. Pavardink, ka valgai pietums, vakarienei, pabandysiu pateikti kelis pavyzdzius is savo mitybos, gal pades 4u.gif

P.S. As sausu pusryciu isvis nevalgau. Esu tokios nuomones, kad sultys visgi yra kaip atskiras patiekalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 24 vasario 2009 - 19:27
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 24, 01:03)

sveika:) gal ir man galetum atsiust? grazuoliuke999@one.lt
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 24, 20:43)
sveika:) gal ir man galetum atsiust? grazuoliuke999@one.lt

Neissisiuncia y one.lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 24, 18:26)
Sveikute 4u.gif
Dziaugiuosi, kad patinka mano sukaupta medziagele. As tai uzsikabliavau ant tos sveikos mitybos, kad jau netgi galvoju apie ateity, kad galbut veliau, kai bus laisvo laisko, noreciau ygyti daugiau ziniu mirksiukas.gif
O tau tai sunku kaip matau verysad.gif  Noriu paklausti, ar maitini vaikuty? Nes nezinau, ka patarti. Pusryciams tada reiktu gal suvalgyti 2 didelius bananus, tai butu apie 200 kcal, pilnai uztekt turetu iki 12. Veliau patarciau koky ryziu traputy suvalgyti, kosytes issivirti. Ir nepamirsk DAUG skysciu. Nes galbut mazokai geri tarp valgymu ir del to jautiesi alkana. Nes as pvz. pries valgant valanda pries isgeriu didely puoda arbatos, po valgymo praejus valandai laiko didely puoda vandens, ir alkio jausmo nebejauciu isvis.
Sausainukus reiktu mest tolyn. Ryziu trapuciai, aviziniai meduoliai, sveikuoliu sausainiai su seklom - prasom 4u.gif Riesutus isvis kolkas reiktu tau ismesti is savo raciono. Nes daug riesutu negalima. Tik tiek, kiek telpa y sugniauzta sauja ir tai ne kasdien. Reiktu kazkaip pabandyt pakeisti juos, kol susinormalizuos mityba visa. Pavardink, ka valgai pietums, vakarienei, pabandysiu pateikti kelis pavyzdzius is savo mitybos, gal pades 4u.gif

P.S. As sausu pusryciu isvis nevalgau. Esu tokios nuomones, kad sultys visgi yra kaip atskiras patiekalas mirksiukas.gif

Egliukasz, aciu labai , tu taip sauniai mus visas palaikai ir netgi dar mums papildomos info ieskot 4u.gif
bet as perskaiciau tavo tame pakete, kad suvalgai ryte atiskeles vaisiu ir po kokio valandos galima kavos su pyrageliu blush2.gif as kavos nevartoju bet sumustini su arbata jei suvalgyciau tai gal geriau jausciausi g.gif
o ka pietum valgau, tai ooooooooijjjj, visko ir daug blush2.gif kadangi pas mane mazas vaikas (nebemaitinu), reikia kiekv diena virti valgi. tai sriubos su mesyte arba darzoviu-mesos troskiniai, apkepai. as stengiuosi mesytes is tu troskiniu valgyt labai labai mazai, na ir zinoma jei kepu karbonadus tai pagaminu zaliu salotu- jokios bulviu koses biggrin.gif karatis pasilepinu makaronu apkepu su farsu, ar pica, bet jau retai, na koks vienas kartas i 2 savaites. vakarienes nevalgau, nebent labai alkana, tai vaisiu. arba kelogsu su pienu, bet pieno pilu labai mazai, kad vos jie sudrektu. na tai va blush2.gif
mano pagrindine problema kad as esu namie ir pilnas saldytvas skanumynu. ir labai daug organizmas reikalauja miltiniu produktu, pvz blynu, makaronu, bandeliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.ieva: 24 vasario 2009 - 23:32
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 24, 23:30)
Egliukasz, aciu labai , tu taip sauniai mus visas palaikai ir netgi dar mums papildomos info ieskot  4u.gif
bet as perskaiciau tavo tame pakete, kad suvalgai ryte atiskeles vaisiu ir po kokio valandos galima kavos su pyrageliu  blush2.gif  as kavos nevartoju bet sumustini su arbata jei suvalgyciau tai gal geriau jausciausi  g.gif
o ka pietum valgau, tai ooooooooijjjj, visko ir daug  blush2.gif  kadangi pas mane mazas vaikas (nebemaitinu), reikia kiekv diena virti valgi. tai sriubos su mesyte arba darzoviu-mesos troskiniai, apkepai. as stengiuosi mesytes is tu troskiniu valgyt labai labai mazai, na ir zinoma jei kepu karbonadus tai pagaminu zaliu salotu- jokios bulviu koses  biggrin.gif  karatis pasilepinu makaronu apkepu su farsu, ar pica, bet jau retai, na koks vienas kartas i 2 savaites. vakarienes nevalgau, nebent labai alkana, tai vaisiu.  arba kelogsu su pienu, bet pieno pilu labai mazai, kad vos jie sudrektu. na tai va  blush2.gif
mano pagrindine problema kad as esu namie ir pilnas saldytvas skanumynu. ir labai daug organizmas reikalauja miltiniu produktu, pvz blynu, makaronu, bandeliu  blush2.gif

Zinau, kaip su tais miltniais patiekalais, as nuo batono priklausoma blush2.gif Ir aisku, sunkoka, kai buni namie, ir zinai, kad ten valgyt valgyt yra mirksiukas.gif
Siaip bandyk tada valgyt sitaip:

iki 12 - didelis puodelis arbatos arba vandens siltoko su citrina, po valandos vaisius
nuo 12 iki 14 - kazka atsigerk, po valandos suvalgyk sumustinuka, tik aisku, geriau butu be mesos
nuo 14 iki 16 - pietums. jei mesa, tai su darzovem. arba darzoviu troskiny ir pan. po valandos arbatos puodukas
nuo 16 iki 20 val. - stikline sulciu, po valandos tarkim varskes surelis, ryziu trapuciai, salotos su aliejaus trupuciu ir skrudintos duonos gabaliukais ar kazkas panasaus

Manau, gal tada vat isnyktu tas potraukis daug valgyt, nes nuo 12 iki 20 taip gausis, kad pastoviai kazka kramsnoji, geri daug skysciu mirksiukas.gif
Blynai nelabai gerai del kiausinio. Gal geriau makaronai su padaziuku kokiu lengvesniu, orkaitej issikepk pomidoru, kimstu darzovemis ir ant virsaus suriuko uzdek, issikepk lengva pyraga is obuoliu ir manu kruopu. O bandeles ir as valgau, bet aisku ne kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.

matau patarimais dalijatės.. bigsmile.gif
dar neperskaičiau visos egliukasz siustos medžiagos, bet labai stengiuos derinti viską,ką valgau... ax.gif
nu aišku vakar tie blynai kaip ir nelabai koks maistas pagal derinimą, bet bent jau nemaišiau su niekuo kitu,kai juos valgiau ir buvo didoki tarpai prieš juos ir po.... gi per užgavėnes kaip ir priklauso nors kelis juos suvalgyt... blush2.gif pasiteisinau...

dėl pusryčių tai man ramu - visai nesunku vaisiais ir jų sultim pradėt dieną..
atsikėlus išgeriu stiklinę šalto vandens, vėliau suvalgau kokių porą kivių, arbą obuolį, po to bananą... dar už kokio pusvalandžio išgeriu pusę stiklinės šviežių sulčių ir kai praeina dar šiek tiek laiko, kita puse stiklinės šviežių sulčių užsipilu mažiuką dubenėlį dribsnių su džiovintom uogom...tai problemų jokių iki pietų nejaust alkio... kaip tik toks jausmas,kad ištisai valgai ir vaisiai tikrai labai puikiai užpildo skrandį.. smile.gif

pietums vakar valgiau porą virtų bulvių su pievagrybių - svogūnų padažu. buvau dar pasiruošus krevečių vėlesniam laikui, bet kad ir kaip keista visai neužsinorėjau nieko baltymingo vakar... g.gif tai liko jos šiandienai.. o vakare dar pasidariau pomidoro ir rupios varškės salotų su prieskoniais... labai sočios gavosi..
pats blogumas gavosi tie pora blynų vakare... nu bet čia gi kasdien taip nebus... irnesakyk.gif
tai toks ir dienos meniu gavosi man vakar.
kažkaip norisi daugiau receptukų,nes norėtųsi ką nors naujo sveiko ir skanaus pasigamint smile.gif

norėjau paklaust,kaip su žuvim ir jūros gėrybėm? pagal A.Carr tai jos irgi ''mėsa''... nu bet aš tikrai manau,kad kartais jas valgysiu,nes man tas skonis labai niam.... bet aš nenaudoju jokių ten padažų ir valgau jas tik virtas, ar blogiausiu atveju pakepu truputį ant sviestuko, nes man skaniausia jų natūralus skonis (kalbu apie krevetes).. rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Įpusėjau skaityti tą knygą, tai visai man įdomu ir labai pagrindžia rodos akiavaizdžius dalykus g.gif Stengiuosi iki iki pietų valgyti vaisius, pietums ką nors lengvo (salotų, sriubos ar pan.) vakarienei irgi nepersistengti.
Jei užkandžiauju - tai stengiuosi iki vaisiais, jogurtu, ryžių trapučiais ar pan.
Atsakyti
mrs.ieva, kaip tik pasidomejau del nuolatinio alkio jausmo, tai jy sukelia butent angliavandeniu perteklius organizme. Tad kelias dienas jokiu batonu, bandeliu, makaronu ir kitu angliavandeniu, turetu praeiti mirksiukas.gif
Atsakyti