QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 24, 23:30)
Egliukasz, aciu labai , tu taip sauniai mus visas palaikai ir netgi dar mums papildomos info ieskot
bet as perskaiciau tavo tame pakete, kad suvalgai ryte atiskeles vaisiu ir po kokio valandos galima kavos su pyrageliu

as kavos nevartoju bet sumustini su arbata jei suvalgyciau tai gal geriau jausciausi
o ka pietum valgau, tai ooooooooijjjj, visko ir daug

kadangi pas mane mazas vaikas (nebemaitinu), reikia kiekv diena virti valgi. tai sriubos su mesyte arba darzoviu-mesos troskiniai, apkepai. as stengiuosi mesytes is tu troskiniu valgyt labai labai mazai, na ir zinoma jei kepu karbonadus tai pagaminu zaliu salotu- jokios bulviu koses

karatis pasilepinu makaronu apkepu su farsu, ar pica, bet jau retai, na koks vienas kartas i 2 savaites. vakarienes nevalgau, nebent labai alkana, tai vaisiu. arba kelogsu su pienu, bet pieno pilu labai mazai, kad vos jie sudrektu. na tai va
mano pagrindine problema kad as esu namie ir pilnas saldytvas skanumynu. ir labai daug organizmas reikalauja miltiniu produktu, pvz blynu, makaronu, bandeliu
Zinau, kaip su tais miltniais patiekalais, as nuo batono priklausoma

Ir aisku, sunkoka, kai buni namie, ir zinai, kad ten valgyt valgyt yra
Siaip bandyk tada valgyt sitaip:
iki 12 - didelis puodelis arbatos arba vandens siltoko su citrina, po valandos vaisius
nuo 12 iki 14 - kazka atsigerk, po valandos suvalgyk sumustinuka, tik aisku, geriau butu be mesos
nuo 14 iki 16 - pietums. jei mesa, tai su darzovem. arba darzoviu troskiny ir pan. po valandos arbatos puodukas
nuo 16 iki 20 val. - stikline sulciu, po valandos tarkim varskes surelis, ryziu trapuciai, salotos su aliejaus trupuciu ir skrudintos duonos gabaliukais ar kazkas panasaus
Manau, gal tada vat isnyktu tas potraukis daug valgyt, nes nuo 12 iki 20 taip gausis, kad pastoviai kazka kramsnoji, geri daug skysciu
Blynai nelabai gerai del kiausinio. Gal geriau makaronai su padaziuku kokiu lengvesniu, orkaitej issikepk pomidoru, kimstu darzovemis ir ant virsaus suriuko uzdek, issikepk lengva pyraga is obuoliu ir manu kruopu. O bandeles ir as valgau, bet aisku ne kasdien