Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

Sveikutes. 4u.gif
na va,perskaiciau knyga sia. 4u.gif Teisingos mintys, bet vien tai nepades leiknet, reikia savo pastangu,daug valios. blush2.gif doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2009 02 28, 09:19)
as tai pasisveriu vis noriu kad pakristu tas svoris smile.gif per pirma 1.5 sav. 2 kg nukrito, dabar gal dar puse, nors reiktu labiau susiimti.

tik del kavos- man ryte kaip vaistas ji- negaliu atplesti akiu kol neisgeriu, gerciau arbatu, bet nelabai ju megstu, jeigu kokia zalia, tai ji man burna traukia brrr

Va kaip įdomiai su kava. MAn net nebesinori jos kai negėriau kurį laiką. Čia matyt nuo mėnulio fažės priklauso lotuliukas.gif

Man ir su svorio metimu: būna, kad kartais rodos be pastangų krenta, o kai stengiuos rodos dar daugiau auga tas svoris...

QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 18:11)
Sveikutes. 4u.gif
na va,perskaiciau knyga sia.  4u.gif Teisingos mintys, bet vien tai nepades leiknet, reikia savo pastangu,daug valios. blush2.gif  doh.gif  drinks_cheers.gif

Bet kai teisingos mintys teisingai sudėliotos mažiau tos valios ir pastangų reikia
Atsakyti
tiesiog tas mintis reikia perkelti is knygos i galva ir nereikes valios smile.gif
Atsakyti
Sveikutės kolegės rolleyes.gif

kaip sekasi? gal ir daugiau susigundžiusių pasekti sveiko maitinimosi kryptimi ? hihihi.gif

QUOTE(Onora @ 2009 02 28, 19:37)
tiesiog tas mintis reikia perkelti is knygos i galva ir nereikes valios smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai šiek tiek skeptiškai buvau nusiteikusi prieš pradėdama skaityt knygą.. galvojau eilinis marazmas apie tai,kaip reik mažiau valgyt, o daugiau judėt...
faktiškai taip ir yra, bet kažkaip labai gerai išdėstyta viskas.. ir kas mane labiausiai stebina,kad nesijauti lyg kažko atsisakytum... bigsmile.gif
aš kartais jei netingiu susivedu suvalgytą maistą į kalorijos.lt skaiciuokle.kad maždaug orientuotis,ar nebaisiai daug suvalgiau per dieną. tai kas įdomiausia vakar tikrai suvartojau apie 1700kcal per dieną, bet šiandien svarstyklės rodo vienu kg mažiau nei vakar... tai visa kupina energijos šiandien nors dar net nepusryčiavau...
tik tiek, kad taip ir likau nesupratus,kaip čia su tuo svoriu gavosi...turbūt dėl to,kad pagrindas buvo daržovės ir vaisiai. prasivalė gal organizmas... g.gif
ir šv. sulčių gal tris stiklines išgėriau... cool.gif
Atsakyti
Labas mergiukai,
bandysiu isilieti i jusu gretas! Baigiau skaityti sio autoriaus knyga (pagaliau) turiu pripazint, kad itakos tokios stiprios nepadare kaip to paties autoriaus knyga apie rukyma, taciau negaliu sakyti, kad visiskai manes ji nepaveike, jau siandien pusryciams valgiau tik vaisius reiskia kazkokia itaka knyga vistik turejo thumbup.gif taciau visai nenutuokiu ka reikes valgyti pietums, butu smagu jei pasidalintumete savo meniuku pavyzdeliais 4u.gif
Beje Egliusz didelis aciu uz persiusta informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggata: 02 kovo 2009 - 11:54
Perskaiciau ir as ta knyga nepaliko man ji jokio ispudzio pilstymas is tuscio i kiaura ir tiek, tikejausi daugiau.
Atsakyti
QUOTE(aggata @ 2009 03 02, 11:53)
taciau visai nenutuokiu ka reikes valgyti pietums, butu smagu jei pasidalintumete savo meniuku pavyzdeliais  4u.gif
Beje Egliusz didelis aciu uz persiusta informacija 4u.gif

Sveika, ner uz ka mirksiukas.gif dziugu, kad kazkokios naudos buvo thumbup.gif
As pietums megstu labai issivirti kalafijora, jy ant vos vos sviesto pakepinti ir dziuveseliais ir prieskoniais apibarstyti, valgau su pomidoru. Taip pat megstu ryzius issivirti ir su saldziarugsciu padazu valgau. Megstu issivirti bulviu pora, pakepinti ant aliejaus slakelio ir valgyti su pomidorais. Taip pat megstu pasidaryti pomidoru, agurku salotas su vos mozarelos surio. Grikius megstu, avizu kose, retai makaronu issiverdu. Gali vistienos krutineles file pasikepti ir su darzovem valgyt. Aisku, gal ne visoms prie sirdies tokie paprasti meniukai, bet man tas asketiskas gyvenimo budas labai patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika25 @ 2009 03 02, 11:32)
Sveikutės kolegės  rolleyes.gif

kaip sekasi? gal ir daugiau susigundžiusių pasekti sveiko maitinimosi kryptimi ?  hihihi.gif
drinks_cheers.gif  tikrai šiek tiek skeptiškai buvau nusiteikusi prieš pradėdama skaityt knygą.. galvojau eilinis marazmas apie tai,kaip reik mažiau valgyt, o daugiau judėt...
faktiškai taip ir yra, bet kažkaip labai gerai išdėstyta viskas.. ir kas mane labiausiai stebina,kad nesijauti lyg kažko atsisakytum...  bigsmile.gif
aš kartais jei netingiu susivedu suvalgytą maistą į kalorijos.lt skaiciuokle.kad maždaug orientuotis,ar nebaisiai daug suvalgiau per dieną. tai kas įdomiausia vakar tikrai suvartojau apie 1700kcal per dieną, bet šiandien svarstyklės rodo vienu kg mažiau nei vakar...  tai visa kupina energijos šiandien nors dar net nepusryčiavau...
tik tiek, kad taip ir likau nesupratus,kaip čia su tuo svoriu gavosi...turbūt dėl to,kad pagrindas buvo daržovės ir vaisiai. prasivalė gal organizmas... g.gif
ir šv. sulčių gal tris stiklines išgėriau...  cool.gif

Jeigu svereisi ryte, nenuostabu, kad svoris mazesnis, tiesiog skysciu organizme maziau. Jei svereisi veliau, vadinasi tikrai pakrito tas svoris, cia labai gerai, nes skatins toliau siekti rezultatu thumbup.gif As numeciau apie 8-9 kg per menesy laiko, o dabar nei is vietos, nors ir toliau taip maitinuosi. Tiesiog pradzioj valosi organizmas, vyksta greitesne apykaita, del to greiciau krenta, o veliau, kai organizmas pripranta prie nauju mitybos yprociu ta svory mesti darosi sunkoka, as karta per savaite darausi iskrovos diena, kurios metu siek tiek dar pakrenta. Tik nepamirsk, kad geriau svory mesti leciau, nes tada lengviau jy islaikyti bus, organizmas negaus tokio soko, neprades kaupti maisto atsargu, nebus gadinama raumenu mase, deginami tik riebalai.
Dziugu, kad musu gretos dideja thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2009 03 02, 23:21]
Sveika, ner uz ka mirksiukas.gif dziugu, kad kazkokios naudos buvo thumbup.gif
As pietums megstu labai issivirti kalafijora, jy ant vos vos sviesto pakepinti ir dziuveseliais ir prieskoniais apibarstyti, valgau su pomidoru. Taip pat megstu ryzius issivirti ir su saldziarugsciu padazu valgau. Megstu issivirti bulviu pora, pakepinti ant aliejaus slakelio ir valgyti su pomidorais. Taip pat megstu pasidaryti pomidoru, agurku salotas su vos mozarelos surio. Grikius megstu, avizu kose, retai makaronu issiverdu. Gali vistienos krutineles file pasikepti ir su darzovem valgyt. Aisku, gal ne visoms prie sirdies tokie paprasti meniukai, bet man tas asketiskas gyvenimo budas labai patinka wub.gif
Na va lyg ir pirma dienele baigesi, siandien pietums valgiau pakeptus sempinjonus su dauk dauk salotu, buvau maloniai nustebus visai nepasigedau bulviu, o vakarienei - burokeliu sriuba be grietines thumbup.gif ir dar po sriubos praejus 2 valandom vynuogiu. Pakomentuokit, tikiuosi cia kurnors klaidos nebusiu padarius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 02, 21:21)
Tiesiog pradzioj valosi organizmas, vyksta greitesne apykaita, del to greiciau krenta, o veliau, kai organizmas pripranta prie nauju mitybos yprociu ta svory mesti darosi sunkoka, as karta per savaite darausi iskrovos diena, kurios metu siek tiek dar pakrenta.

negasdink biggrin.gif

mano pietus dazniausiai buna irgi daug salotu ir koks karstas smotas, bulves dazniausiai keptos orkaiteje, kartais kokia kulsele ar konservuotos astrios pupeles ant skrudintos duonos (sitai turbut netinka pagal derinima, ane?)
Ryt tikriausiai kazka isbaklazano prie salotu darysiu, tik dar nesusiradau receptuko
Atsakyti
QUOTE(aggata @ 2009 03 02, 22:27)
Na va lyg ir pirma dienele baigesi, siandien pietums valgiau pakeptus sempinjonus su dauk dauk salotu, buvau maloniai nustebus visai nepasigedau bulviu, o vakarienei - burokeliu sriuba be grietines  thumbup.gif  ir dar po sriubos praejus 2 valandom vynuogiu. Pakomentuokit, tikiuosi cia kurnors klaidos nebusiu padarius g.gif

Siaip saunuole, tikrai puikiai supratai derinimo principus 4u.gif Sveikintina, kad taip derini thumbup.gif Tik siaip grybu labai daznai nepatarciau valgyti, nes tai gan sunkus maistas, labai daug jegu reikalauja virskinimas, sriuba be grietines irgi neblogai manau, o del vaisiu tai patarciau juos geriau valgyti tik ryte, o visos dienos eigoje labiau su darzovem draugauti, kaip ir darei per pietus mirksiukas.gif
Siek tiek apie vaisius:

Vaisius galite valgyti bet kokiu metu ir bet kokius, jeigu skrandis tuščias, tik prieš valgant ką nors kita, turi praeiti 20-30 minučių.Per tą laiką vaisių ar sulčių skrandyje nebelieka.Bananai, datulės ir džiovinti vaisiai išbūna skrandyje 45-60 minučių.Prieš valgant vaisius, reikia atsižvelgti, kiek laiko praėjo, kai valgėme kitokį maistą, ne vaisius.Po kiek laiko, pavalgius kito maisto, galima valgyti vaisius:

Salotos ar nevirtos daržovės - 2 val.

Gerai suderintas maistas be mėsos - 3 val.

Gerai suderintas maistas su mėsa - 4 val.

Bet koks netinkamai suderintas maistas - 8 val.

Papildyta:
QUOTE(Onora @ 2009 03 02, 23:21)
negasdink biggrin.gif

mano pietus dazniausiai buna irgi daug salotu ir koks karstas smotas, bulves dazniausiai keptos orkaiteje, kartais kokia kulsele ar konservuotos astrios pupeles ant skrudintos duonos (sitai turbut netinka pagal derinima, ane?)
Ryt tikriausiai kazka isbaklazano prie salotu darysiu, tik dar nesusiradau receptuko

Negasdinu mirksiukas.gif Nors zinok svoris nebekrenta, bet matau vistiek, kaip pilvas ploksteja ploksteja, net gera darosi, tooookia grazi jauciuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pupeles su duona g.gif Siaip abu produktai yra angliavandeniai, tik pupeles krakmolingos pakankamai, tad manau kartais maisto payvairinimui tiktu mirksiukas.gif Nors siaip skaitosi pagal mitybos taisykles 4u.gif
Atsakyti
Na ką, vakar salotų daug valgiau. Visiškai nebepasigendu makaronų ir visokių picų ir bulkos.
Skonio stipriklių nebenaudojant alkio išpuoliai dingo. Beje, negeriant kavos irgi nuotaikos svyravimų nebėr. Vėl įvertinau riešutus. Geras reikalas kaip užkandis: ir sotuir maistinga (geriau nei sausainiai gi).

O apie kokius ten maisto derinimus šnekat? Tik iš knygos?

Ai, dar: kaip ten su tais skysčiais? Ar geriau gerti tik vandenį ar tinka ir nestipri arbata ? Išgeriu arbatos aš per dieną kokiųs 6-8 puodelius, o vakare namie dar kokį litrą vandens. Sulčių nelabai mėgėja esu (nebent apelsinus su citroseptu, bet čia stiklinė tebūna).
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 03, 09:53)
Na ką, vakar salotų daug valgiau. Visiškai nebepasigendu makaronų ir visokių picų ir bulkos.
Skonio stipriklių nebenaudojant alkio išpuoliai dingo. Beje, negeriant kavos irgi nuotaikos svyravimų nebėr. Vėl įvertinau riešutus. Geras reikalas kaip užkandis: ir sotuir maistinga (geriau nei sausainiai gi).

O apie kokius ten maisto derinimus šnekat? Tik iš knygos?

Ai, dar: kaip ten su tais skysčiais? Ar geriau gerti tik vandenį ar tinka ir nestipri arbata ? Išgeriu arbatos aš per dieną kokiųs 6-8 puodelius, o vakare namie dar kokį litrą vandens. Sulčių nelabai mėgėja esu (nebent apelsinus su citroseptu, bet čia stiklinė tebūna).

Snekam dar apie mano medziagele surinkta ta pacia tema, kaip knygoje. Jei domina, duoks emeila, galesi paskaityti, gal ka naudingo rasi mirksiukas.gif
Tai reiskias organizmas valosi tavo nuo slaku ir toksinu, jei alkio priepuoliai nekankina. Labai gerai. Vadinasi vartoji angliavandeniu tiek, kiek reikia tavo organizmui, nes nuo ju pertekliaus dazniausiai ir buna tie alkio priepuoliai. Riesutus labai saikingai vartok, po tiek, kiek telpa y saujele. Nes jie kadangi pakankamai riebus yra, sunkiai virskinami.
Su skysciais tinka ir vandenukas, ir arbata, ypac zalia, svarbu su mazai cukraus, arba isvis be jo. Gerk tiek, kiek norisi, nes valgant daug darzoviu skysciu gaunama ir is ju. Beje, geriausia gerti distiliuota vandeny, nes saltinio vandenyje yra tokiu elementu, kuriems musu organizmas nepritaikytas mirksiukas.gif
Atsakyti