Įkraunama...
Įkraunama...

Santariškės, Jeruzalė

QUOTE(JonVytė @ 2013 07 10, 17:07)
jei i tema, as dar mastau apie ji ir dar eisiu pasiziuret i silagele zveryne, antra darza atidaro, kaina tikrai patraukli, vyrui darbas ten, tai pakeliui butu.

Na man kaina tikri atrodo didele, jei jau lyginti su "Mamos delnu"
Silagele zveryne "Kaina: 900* Lt/mėnuo (nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. - 800 Lt/mėnuo) ir 15* Lt/diena už maistą."
Mamos delnas "750LT - tai mėnesinis mokestis, jei vaikutis lankė visą mėnesį po visą dieną. <...> 12Lt per dieną - Tai mokestis už trijų kartų per dieną maitinimą ir papildomus užkandžius." Tik stojamasis silagelej pigesnis 350lt, bet tai vienkartinis dalykas cool.gif
Tiesa nerandu silagelej apie ligos atveju pigesni mokesti arba atostogu menesi (kai vaiko nevedi i darzeli g.gif ), cai butu labai idomu palyginti.

Atsiprasau kad cia savo pamastymus, bet irgi dar dvejoju, kur savo maziu vesti. Pakolkas mamos delnas patraukliausias varinatas ir vienas pigesniu sutam rajone, trinapolis pigiau, taciau aplinka ir salygos tikrai "atitinka" kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi noriu pridurti, kad negalima apie darzeli spresti is vieno zmogaus, tarp k kito dardzelio direktore pabaigus bakalura ikimokyklinio ugdymo ir magistra svietimo vadyba lyg tai(as paklausiau) biggrin.gif, tai manau, kad kvalikuotesnio zmogaus ir buti negali plius patirtis zino ka daro smile.gif))) o darzelis man labai patiko smile.gif yra savu pliusu yra ir minusu smile.gif pliusu kol kas daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea125 @ 2013 07 10, 18:06)
As irgi noriu pridurti, kad negalima apie darzeli spresti is vieno zmogaus, tarp k kito dardzelio direktore pabaigus bakalura ikimokyklinio ugdymo ir magistra svietimo vadyba lyg tai(as paklausiau) biggrin.gif, tai manau, kad kvalikuotesnio zmogaus ir buti negali plius patirtis zino ka daro smile.gif))) o darzelis man labai patiko smile.gif yra savu pliusu yra ir minusu smile.gif pliusu kol kas daugiau thumbup.gif

Ar lankysite si darzeli? Nes as kazkaip linkstu i uzrasyma ir musu vaiku amzius panasus, matyt vienoj grupej butume 4u.gif
Atsakyti
Mes jau uzsirase, lankysim nuo rugsejo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!!!Pagaliau radau,kur pareiksti savo nuomone:)
Nuostabus darzeliukas ,nepakartojama direktore,zinau,kad ir aukletoju ir seimininkeliu personalas bus tiesiog superinis ,butinai leisiu savo mazaja!!!Ir kaina prieinama,nes savo auklei mokedavome po 1,500lt.
Tiesiog isitikinusi,kad ten mazyle bus ne tik saugiose rankose,bet ir protiskai vystysis ne dienom,bet valandom).
Darzelio teritorija tik grazes laikui begant ir visi minusiukai,kurie jums neleidzia gyvent-musu visu pagalba virs riebiais pliusais.
Tuose namuciuose musu mazyliai jausis kaip namie,o tai mums ir yra svarbiausia!!!
IKI SUSITIKIMO MUSU JAUNOJI DIREKTORE!!!
Atsakyti
As siandien skambinausi kada reikia sumoketi stojamaji mokesti, tai sake, kad sutarti iki rugsejo 1 dienos pasirasyt, o mokestis per 10 dienu nuo pairasymo sumoketi.
Jonvyte, na tiesiog kalbame apie darzeli,ar gerai ten bus vaikams, o jus is vizito parasote, kad direktore nelabai doh.gif ir nieko daugiau, lyg direktore ir baldus, ir maista atstotu, nu busgi ir kitu aukletoju, o be to is vieno pokalbio abejoju ar galite pazinti zmogu 4u.gif as pvz. Del aukletoju pereinu ir del kokybes, kuri zinau, kad bus butent del aukletoju.
Atsakyti
Sveiki, norejau pasidziaugti ir as:) buvome apziureti darzelio- likau mielai nustebinta tiek as, tiek mano visa seima:) aplinka jauki, direktore labai miela (ir noreciau pridurti, kad nebutina zmogaus smerkti del jo praeities. Ar dabar, gerbamoji, matote ir turite irodymu, kad direktore Solveiga tai daro? Manau, ne, nes tai jos praeitis, o kiekvienas is musu nesames praeti, tiesiog esam maziau zinomi, kad kazkam tai butu idomu. Ir dar.. manau, puikiai parodete eilinio lietuvio bruoza- piktumas, pavydas ir kandumas... Ar ji mokys vaikus dainuoti, sokti ir buti ant zurnalo virselio? Ko anot jusu ji mokys vaikus????? Man atrodo, zmogus puikiai irode ir yra pavyzdys, kaip galima pakilti, kiek galima pasiekti savo ryztu. O kas is to? atakos, smerkimas, kad ji siokia ir tokia? Kiek bendravome vizito metu, ji pasirode labai nuosirdi, mielai aprode patalpas, zaide su vaiku, visad sypsojosi ir tikrai ne karto nepradejo sokti ar danuoti:D tad gal kalbekime apie tai kas vyksta CIA ir DABAR, o ne apie tai kas buvo... nes vaikucius vedame DABAR, o ne ANKSCIAU...) (cia tik mano nuomone) labai patiko erdvus kiemas, programa, pagal kuria dirbs aukletojos. O ir mokestis tikrai pasiteisina, nes mokeime uz kokybe.... Puikus miegamieji, tualetai.. Na tiesiog tik geri atsiliepimai ir be galo laukiame, kada atversime darzelio duris jau ilgesniam laikui:) Sekmes, ir dar karta tik didziausios sekmes:)
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 07 10, 00:50)
gaila, kad pratrintas pokalbis, nes mes irgi renkames darzeli ir viskas aktualu smile.gif
O kad Solveiga Momos delne direktore, tai nelabai man patinka ... nes irgi galvojom apie ta darza...

va ka parasiau anksciau, prasom persiskaityti aktyvios "mamos delno gynejos" doh.gif ar kazka pasakiau blogo apie ta zmogu? kokios jus keistos ir nekorektiskos doh.gif parasiau "nelabai patinka" - ar tai yra zmogaus smerkimas ir kazkokios praeities prikisimas? doh.gif pazystu truputi daugiau direktore, nei jus manote, tai galiu sau leisti pasakysti, kad nelabai patinka.
Juokingiausia, kad prisiregistruoja naujos nares, po 1 zinute teturi sioje temoje ir gina, ko net nera reikalo ginti doh.gif niekas ant ponios Solveigos nieko blogo nesako smile.gif
Atsakyti
Nu as irgi ne pirma karta sutinku direktore ir mano tikrai ne viena zinute 4u.gif man tiesiog keista, kad kai laukiam ispudziu apie darzeli is visos infomacijos gaunam tik nelabai patiko direktore doh.gif sakyciau tiesiog neinformatyvu ir su aliuzija ankstesniu postu, apie dirketores veikla
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 07 17, 22:07)
Nu as irgi ne pirma karta sutinku direktore ir mano tikrai ne viena zinute 4u.gif man tiesiog keista, kad kai laukiam ispudziu apie darzeli is visos infomacijos gaunam tik nelabai patiko direktore doh.gif sakyciau tiesiog neinformatyvu ir su aliuzija ankstesniu postu, apie dirketores veikla

taigi nebuvau as ten dar, nesuprantu kuri mano zinute Jus suklaidino??? as aplamai sneku, kad nepatinka man tokios direktores ir viskas, negi zmogus negali nuomones tureti? neturiu kol kas jokiu ispudziu, kai bus - pasidalinsiu, bet buvau begaleje kitu darzu: Silagele, Vaikystes takas, menulio vaikai, Taskius Bajoruose. Jei kam idomu - siais ispudziais galiu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 07 18, 15:10)
taigi nebuvau as ten dar, nesuprantu kuri mano zinute Jus suklaidino??? as aplamai sneku, kad nepatinka man tokios direktores ir viskas, negi zmogus negali nuomones tureti? neturiu kol kas jokiu ispudziu, kai bus - pasidalinsiu, bet buvau begaleje kitu darzu: Silagele, Vaikystes takas, menulio vaikai, Taskius Bajoruose. Jei kam idomu - siais ispudziais galiu pasidalinti.

Butu smagu isgirsti ispudzius apie visus 4u.gif
Atsakyti
Man apie Taskiu butu labai idomu isgirsti 4u.gif
Atsakyti