Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

mes normaliai veziojom iki siu metu vasaros pradzios, o jau visa vasara esam be vezimo ir visai nieko thumbup.gif tik jei labai daug vaiksciot reikia, tada ir man jau tenka pajaust vaikiuko svori doh.gif
Atsakyti
mūsiškiui virš dviejų, ir mes be vežimo būnam senokai. Kai kada tik kokiam parke atrakcijos dėlei smile.gif
Atsakyti
Mes vežimo nebenaudojame jau visą vasarą thumbup.gif Žiemą galvojau parduoti, bet galvojau kad dar prireiks, bet pasirodo, kad kuo puikiausiai ir be jo apsiėjome thumbup.gif Jei kur arti eidavome, tai pėščiomis, o jei toliau- tai su mašina thumbup.gif
Atsakyti
didziajam jau keturi greit vezimo nebreikejo nuo 2metuku,o mazoji tik 1.4m tai dar kolkas eidami i lauka vezima vezames,nes buna kad pavargsta nest reikia,o man problemos su stuburu tai sedam i vezima thumbup.gif [URL=user posted image]ka tik gime[/URL]
Atsakyti
mes vis dėl to nusipirkom vežimėlį, nors mažylei jau du su biskiu. Ir labai džiaugiamės. Galima gamtoj užmigdyt, nereikia nešti kai pavargsta, o ir jai pačiaia patinka pasivažinėt biggrin.gif
Atsakyti
o mes visur pėstute - į parduotuvę, pas gydytoją - nebet kur toliau pabėgėt reikia, tai su vezimuku arba triratuku thumbup.gif
Atsakyti
Mes vežimo praktiškai jau nenaudojame nuo pavasario, na nebent kaip atrakciją biggrin.gif . Jį pakeitė triratukas, o dažnai tai ir šis jau nelabai reikalingas.
Atsakyti
Mes jau savo žadam parduoti,nes ji jau nebenori sėdėti nori pati eiti,žinoma būna kai pavargsta tenka panešti.Bet jau retai! mirksiukas.gif Visada kai išeini be vežimo,tada pavargsta,o kai pasiimi tada visą kelią eina ir nieko! lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mums virs 1.5 m., bet vezimukas, manau, dar ilgokai bus reikalingas - ilgiau isejus laukan ir uzsimanius pamiegoti ka gi reiketu daryti be vezimuko??? O mes labai megstam grynam ore parpti biggrin.gif
Atsakyti
kadangi mano noriai sėdi, tai mes vis dar važiuojam. aišku būna, kad ir vaikščiot norim. kitą vasarą manau ratų nereikės smile.gif
Atsakyti
Mažiukui jau 2 metai, o vežimėlis dar labai reikalingas, greit pavargsta, nešt reikia ir šiaip labai mėgsta kai jį veža biggrin.gif
Atsakyti
mes iki 1,8 men vazinejom su karieta biggrin.gif
Atsakyti