Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

O mes naudojam ir manau dar naudosime, nes dviejų palaidų viena nepagaučiau, ir šiaip manau ilgai mes jį dar naudosim doh.gif
Atsakyti
na as ir iki siol kartai i tolimesnes kelione s imu vezimuka 4u.gif
Atsakyti
maniskiui 2 m. ir menuo, tai i lauka einam trim budais: pestute, bet tai cia trumpam ir atgal tenka dazniausiai parsinest arba leisti listi i visur kur tik nori - pareinam juodi nuo galvos iki koju smile.gif, kitas budas - triratukas, vaziuojam iki kokio tasko A, tada begioja, o atgal vaziuojam jau, nes isodinu "grieztai", kad nereiktu nesti jo ir da triracio stumti. Labai geras budas eiti su vezimu, ypac ilgesniam laikui - pavezi, pabegioja, isodini - pakramsnoja, pazioplineja i dangu smile.gif vezimas dar labai gerai, kai kur vaziuojam, tai ir pamiega jame wink.gif
Atsakyti
Maniskis i vezima neseda jau seniai , bet vis dar turim , nes kartais labai patogu pvz prie juros juo nusivezti daiktus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano nuomone tai nuo vaiko priklauso smile.gif
Atsakyti
ir mes su vežimėliu į lauką einam cool.gif nesvarbu, kad lauke vežimėlis lieka man... o vaikas pats sau laksto thumbup.gif
Atsakyti
Dukruzei jau 1,7 m. , bet vezimelis tolimiems pasivaiksciojimams nepamainomas dalykas thumbup.gif o jei dar i parduotuve einame apsipirkti tai is viso thumbup.gif nes sedi mergina vezime ir lentynu nekrausto o tik be vezimo tai tik spek gaudyti kad ko nesukultu... doh.gif
Atsakyti
Mano mazius tai labai megsta savo vezimuka, mielai lipa i ji kai pavargsta su vaikais begineti, o ir pietu miegelio daznai nusnusta lauke, vezime. Manau, kad dar ilgai mums jo reikes
Atsakyti
musu panelei greit 1.4men, jau parduodam savo vezimeli- manau nebereikalingas.
jei kur toliau keliauti reikia, triratuka imam mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sunui jau 1metukai ir 4menesiai tai jei jau einame kur toleliau pasivazineti tai imame drauge drauga vezimuka-sketuka jis man labai gerai pats jau ilipa,pats islipa o seip tai jei prie namu mes einame pesti biggrin.gif
Atsakyti
gabijai dabar du metukai. Musų vežimas sulūžo pavasarį, bet kadangi turėjom triratuką su kuriuo ji mielai važinėdavo, kito vežimo nepirkom. Buvo labai sunku kai atostogavom savaite Palangoj ir šiaip biski gailiuosi kad nenusipirkom kito.... Dabar jai jau du metai ir du mėnesiai, pirkt vežimą kaip ir per vėlu, nors manau kad iki trijų ar keturių metų ši transporto priemonė reikalinga. smile.gif Aisku jei vaikas į jį nebetelpa ar jame nesėdi tada kitas reikalas biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
As dar vezioju dukryte vezimuke , nes jei kokia ilgesne kelione mes greitai pavargstam smile.gif ir tuoj apapa tad manau geriau vezimukas nei po to streno skausmai smile.gif
Atsakyti