maniskis tai visai trumpai vezimeli sedejo
tik kai vaiksciot pradejo tai visur pats zygiavo
o dabar jau vel nori kad su vezimeliu paveziociau
Mano panele nebesedi jau nuo kokiu 10 men. Kartais dar kokiai 10 min. ikisu, bet tai buna labai retai. Jau jai norisi vaiksciot. Blogiausiai tai, kad eina kur jai reikia, o jeigu paemu uz rankos, pradeda protestuot, traukt ranka ir t.t ir pan. Dazniausiai jau einam tik su stumdoma masinyte, o jeigu kur toleliau pavaziuot reikia, tai imam vezima.
O gal kam buvo taip.akd atsisako vaikscioti.Kai tik i lauka-tai protestas,imk ant ranku ir viskas.(dabar mums 15 men.).Sakau,gal rubai nepatogus,ar batai.Jau nebezinau ka galvot.Anksciau budavo sustabdyt neiseina-lipa laiptais,bega,eina.Na dabar kaip uzburta,o man kaip tycia kilot uzdrausta.
Mes kai tik pradėjom vaikščioti (11 mėn),tai nebemėgstam vežimo,nori eiti pati,arba turi nešti ant rankų.
QUOTE(MaTo @ 2007 10 19, 13:21)
me stai sekmingai naudojames vezimuku, nors mum jau truputi virs 2 m,kazkiap nematau as tame prblemos jei vaikui patinka tegu sedi, beje ir mamai tada lengviua, jei nenori tai tada eina. Nors pvz musu tecio nuomone kitokia, jis jau nuo 1,5 nebenorejo vaiko i vezimeli sodinti.
As uz tai :mirksiukas:ir as nematau jokios tragedijos jei kur toliau eiti su vezimuku nes mano ir tai kai tingi eiti atsiseda o nesioti jau as nebenoriu jis sunkus
Mes irgi i lauka dar su vezimuku. Namuose eina, o lauke nenori eiti. As galvoju, kad del jog yra ne su tapkytem kai namie o su rudeniniais batukais.
QUOTE(MaTo @ 2007 10 19, 16:21)
me stai sekmingai naudojames vezimuku, nors mum jau truputi virs 2 m,
Ir mes
mums vezimukas buvo reikalingas tik iki kokiu 10men nes pradejo jau vaiksciot ir negalejom net isodint nes nesededavo
o mums jau 2metai,bet dar labai gerai sedi vezimely ir net vaziuojant pamiega.tai dar nesiruosiu jo mest