Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

maniskis tai visai trumpai vezimeli sedejo g.gif tik kai vaiksciot pradejo tai visur pats zygiavo biggrin.gif o dabar jau vel nori kad su vezimeliu paveziociau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano panele nebesedi jau nuo kokiu 10 men. Kartais dar kokiai 10 min. ikisu, bet tai buna labai retai. Jau jai norisi vaiksciot. Blogiausiai tai, kad eina kur jai reikia, o jeigu paemu uz rankos, pradeda protestuot, traukt ranka ir t.t ir pan. Dazniausiai jau einam tik su stumdoma masinyte, o jeigu kur toleliau pavaziuot reikia, tai imam vezima.
Atsakyti
Nu o mes tai iki dabar vis dar mylim savo vezimuka-sketuka,seip jis daug ir pats vaiksto bet jei toliau eiti ir po to nesti ji ant ranku oho 11,5kg zinote sunku tad jis(vezimukas) man labai pravercia!!!
Atsakyti
O gal kam buvo taip.akd atsisako vaikscioti.Kai tik i lauka-tai protestas,imk ant ranku ir viskas.(dabar mums 15 men.).Sakau,gal rubai nepatogus,ar batai.Jau nebezinau ka galvot.Anksciau budavo sustabdyt neiseina-lipa laiptais,bega,eina.Na dabar kaip uzburta,o man kaip tycia kilot uzdrausta.
Atsakyti
Mes kai tik pradėjom vaikščioti (11 mėn),tai nebemėgstam vežimo,nori eiti pati,arba turi nešti ant rankų.
Atsakyti
me stai sekmingai naudojames vezimuku, nors mum jau truputi virs 2 m,kazkiap nematau as tame prblemos jei vaikui patinka tegu sedi, beje ir mamai tada lengviua, jei nenori tai tada eina. Nors pvz musu tecio nuomone kitokia, jis jau nuo 1,5 nebenorejo vaiko i vezimeli sodinti.
Atsakyti
QUOTE(MaTo @ 2007 10 19, 13:21)
me stai sekmingai naudojames vezimuku, nors mum jau truputi virs 2 m,kazkiap nematau as tame  prblemos jei vaikui patinka tegu sedi, beje ir mamai tada  lengviua, jei nenori tai tada eina. Nors pvz musu tecio nuomone kitokia, jis jau  nuo 1,5 nebenorejo vaiko i vezimeli sodinti.

As uz tai :mirksiukas:ir as nematau jokios tragedijos jei kur toliau eiti su vezimuku nes mano ir tai kai tingi eiti atsiseda o nesioti jau as nebenoriu jis sunkus bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi i lauka dar su vezimuku. Namuose eina, o lauke nenori eiti. As galvoju, kad del jog yra ne su tapkytem kai namie o su rudeniniais batukais.
Atsakyti
QUOTE(MaTo @ 2007 10 19, 16:21)
me stai sekmingai naudojames vezimuku, nors mum jau truputi virs 2 m,

Ir mes drinks_cheers.gif Ne visada sėdi, dažniausiai šalia eina, bet į vaikščiojimo pabaigą kartais pavargsta smile.gif , tai mielu noru atgal įsirango..
Atsakyti
mums vezimukas buvo reikalingas tik iki kokiu 10men nes pradejo jau vaiksciot ir negalejom net isodint nes nesededavo
Atsakyti
o mums jau 2metai,bet dar labai gerai sedi vezimely ir net vaziuojant pamiega.tai dar nesiruosiu jo mest lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergaitė (2 m.) irgi mielai skėtuke sėdi ir miega, jei kur į gamtą išvykstam. Taip kad vėžimėlis dar reikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti